OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. április 23., hétfő 11:20

Smart projektekhez magyar mérőeszközöket
    Budapest, 2018. április 23., hétfő (OTS) - A Rubin Energiamonitor magyar fejlesztésű víz-, gáz-, áram- és hőenergia monitorozására alkalmas megoldás. A fejlesztők a környező országokban keresnek viszonteladókat az egyszerűen telepíthető rendszernek.

    A felhő alapú smart megoldás lényege, hogy a Rubin mérőeszközök az adott épület, szerverterem, vagy átjátszóállomás energiafogyasztását folyamatosan monitorozzák és láthatóvá teszik.

"A mérőberendezések adatait a központi rendszerben tároljuk, ahol egyéb, az épületre vonatkozó adatokkal például: hőmérséklet, dolgozói jelenlét stb., összevetjük. Akár perces pontossággal kimutatható, hogy a fogyasztási szint megfelelő volt-e az adott pillanatban vagy tartalmazott felesleges energiafelhasználást. Már néhány hónapos méréssel is kiszűrhetők azok a hibák, amelyek a fölösleges energiafogyasztást okozzák. A rendszer könnyen integrálható már meglévő épületfelügyeleti rendszerekhez is." - mondja Parádi Csaba cégvezető, majd hozzáteszi - " A felhő alapú szoftver rendszerünk az energetikusok, környezetgazdálkodók és facility menedzserek napi munkáját könnyíti meg. Az adatok ismerete, a felhasználási szokások feltérképezése az első lépés az ésszerű energiafelhasználás kialakításához."

A központosított fenntartású, több épületegyüttessel rendelkező önkormányzatok vagy kórházak is jelentős megtakarítást érhetnének el nagyobb kiadások nélkül csupán azáltal, hogy felismerik azt, hogy mikor és hol használják fölöslegesen az energiát.

A megoldással találkozhatnak:
Augsburg Renexpo (Németország) április 7-10
Western Balkán Renexpo (Belgrád) április 24- 26
Construct and Install (Románia) Arad termékbemutató március 22-24 között
Coneco ( Szlovákia) Pozsony  termékbemutató április 11-14 között
www.energiamonitor.hu

    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.