OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. május 18., péntek 12:52

Pünkösd a közmédiával
    Budapest, 2018. május 18., péntek (OTS) - Változatos műsorok pünkösd ünnepén a közmédia csatornáin.

    Szombaton 11.30-tól idén is a Duna Televízió tűzi műsorára a Csíksomlyói pünkösdi búcsút. Délután két órától a Válaszút vándora: Kallós Zoltán öröksége című magyar művészeti műsort láthatják nézőink.14.55-től a Jónak lenni jó - Visszatekintő kisfilmet ajánljuk, majd egy magyar filmdrámát Ranódy László rendezésében, Akiket a pacsirta elkísér címmel.

A Duna World csatornán délelőtt 10.40-től a Csángók költője - Egy csángó amerikai éjszakában című dokumentumfilmet, 15.45-től pedig a Csíksomlyói pünkösdi búcsú közvetítését követhetik nézőink. Este nyolc órától kezdődik a Dokuzóna, ahol először Zarándokút a Szentföldön, végül a Zarándokút Bosznia és Hercegovinában c. nemzetiségi dokumentumfilmet láthatják nézőink a Duna World csatornán. Az M3 csatorna szombat estére Gaál Albert filmekkel készül, így 19.20-tól a Férfiak mesélik…, majd a Baltazárok c. magyar tévéfilmet ajánljuk nézőinknek.

Az M2 Petőfi TV szombat estére koncertekkel, 22.45-től Little G Weevil, majd 00.20-tól az Interpol zenél az ifjúsági csatorna képernyőjén.

Vasárnap 11-től az Evangélikus pünkösdi istentisztelet közvetítését láthatják nézőink Kiskőrösről a Dunán, majd 12.50-től Jó ebédhez szól a nóta. Egy különleges művészeti műsort láthatnak a Duna Televízió nézői 13.25-től a Válaszút vándora: Kallós Zoltán öröksége címmel. Gyönyörű tájakra kalauzol vasárnap délután az M5 csatorna, 17.00-től Vad vidékek - Brazília, majd este hat órától a Négy évszak a magyar pusztán című dokumentumfilmet kínálja a csatorna.

Vasárnap este olasz filmdrámát, a Szent Ferenc c. film első részét tűzi műsorra a Duna Televízió. Az M2 Petőfi TV vasárnapi Filmklubjában az Ébredések c. amerikai filmdrámát, míg az M3 kínálatában Szabó István rendezését a Szerelmesfilm c. filmet láthatják nézőink.

Pünkösdhétfőn a Dunán élőben követhetik nézőink a Csíksomlyói csángó misét, este 22.00-tól pedig az Övék a mennyek országa 3. - Szíria c. magyar hírműsort, majd 22.31-től a Szent Ferenc olasz filmdráma második részét tűzi műsorra a csatorna. Kulturális csemegét tartogat most hétfőn is az M5 csatorna, 20.10-től az A kék bolygó következő részét láthatják, majd 21.15-től Richard Wagner: A walkür, három felvonásos zenedrámáját élvezhetik ingyenesen, a Kárpát-medence egész területén, akár HD felbontásban is az M5 csatorna nézői.

Az M2 Petőfi TV kínálatában hétfő este 21.05-től a 7kor nálam! Dallos Bogival és Weisz Fannival, majd 22.40-től az Akusztik, benne Molnár Tamás szerzői estje az ifjúsági csatorna képernyőjén.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.