OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. május 25., péntek 10:14

Macbeth, gyereknapi Honfoglaló és A Természet Napja a közmédia hétvégi műsorán
    Budapest, 2018. május 25., péntek (OTS) - Magazinműsorokkal, gasztronómiával, vetélkedővel, mesékkel, filmekkel és koncertfilmekkel, illetve A Természet Napjával készül a közmédia a hétvégére.

    Szombaton a Gasztroangyalt 17 órától láthatják a Duna Televízió nézői. Marcsiék ezúttal a mátrai slow food mozgalom kezdeményezését mutatják be műsorukban. Az Egynyári kaland 3. évadának első részét 19.35-től vetíti a Duna. A könnyed szórakozást ígérő, ifjúsági témájú sorozat Schmidt Sára, Walters Lili, Rubóczki Márkó és Király Dani szereplésével ezúttal is heti rendszerességgel kerül adásba. A púpos című kalandfilmet 20.35-től tűzi műsorára a Duna Daniel Auteuil és Vincent Perez főszereplésével. A Dokuzóna - Válogatás a nemzetiségi filmekből a Filctoll egypercesekről szól 20.25-től a Duna World műsorán.

Grimm meséiből: Jancsi és Juliska történetét 14.50-től követhetik az M2 gyermekcsatorna képernyői előtt ülők. Az MR2 Akusztik+ a Müpából Fran Palermo koncertfilmjét mutatja be 22.45-től az M2 Petőfi TV műsorán. 7 kérdés a szerelemről… és 3 alkérdés címmel magyar tévéjátékot tűz műsorára az M3 retrocsatorna Koncz Gábor és Avar István főszereplésével. Az Agyrémek című tévéjáték pedig 21.25-től látható Darvas Iván és Szacsvay László főszereplésével ugyanezen a csatornán. Az MMA portrék következő része Mezey Katalin költő, prózaíró, irodalomszervező élettörténetét mutatja be 18 órától az M5 oktatási, kulturális és ismeretterjesztő csatornán.

Vasárnap különleges adással készül a Honfoglaló gyermeknap alkalmából, ugyanis 10-12 éves fiatalok vetélkednek a Duna Televízió kvízjátékának 18.35-kor kezdődő különkiadásában. Ezt követően a Magyarország, szeretlek! bronzmérkőzésén 19.30-tól Szeged és Bánság, valamint Dél-Balaton térségének csapatai játszanak egymással. 21 órától pedig a Macbeth című William Shakespeare által írt műből készült filmdrámát láthatják a Duna Televízió nézői Marion Cotillard és Michael Fassbender főszereplésével. Az Öt kontinens magazinműsor ezúttal is a szórványmagyarság történeteivel foglalkozik 18.55-től a Duna World műsorán.

Grimm meséiből: A mestertolvajt 14.50-től láthatják kicsik és nagyok az M2 gyerekcsatorna képernyőjén. A Tékozló szív című francia filmdrámát Audrey Tautou főszereplésével 21.10-től tűzi műsorára az M2 Petőfi TV filmklubja. Az Apa - Egy hit naplója című filmdrámát 19.50-től vetíti az M3 csatorna Bálint András és Gábor Miklós főszereplésével. Ezt követően, 21.25-től A vasrács című filmet követhetik az M3 nézői Pásztor Erzsi, Garas Dezső, Huszti Péter és Kállai Ferenc szereplésével. A Természet Napja alkalmából egész napos hírfolyammal készül az M5 kulturális televízió, amelynek képernyőjén 10, 13 és 17 órakor bejelentkezést láthatnak a Gödöllői Nemzetközi Természetfilm Fesztiválról. A Budapest Inferno - A Molnár János-barlang titkát feldolgozó magyar ismeretterjesztő filmet pedig 21.10-től tekinthetik meg ugyanezen a csatornán.

A közmédia legtöbb műsora az interneten keresztül is követhető, illetve korlátozott ideig visszanézhető a www.mediaklikk.hu oldalon.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.