OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 16. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2018. június 21., csütörtök 12:26

Az M4 Sport Magyarország legnézettebb televíziós csatornája
    Budapest, 2018. június 21., csütörtök (OTS) - Minden csatornát megelőz a futball-világbajnokság kezdete óta az M4 Sport. A közmédia sportcsatornája egyedülálló nézettséget ért el, jelenleg a teljes napot és a főműsoridőt tekintve is a legnézettebb adó Magyarországon.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180621_001.jpg

Az eddigi csúcsot a vasárnapi Brazília-Svájc találkozó tartja, ami 1,098 milliós nézettséget hozott a teljes lakosság (4+) körében, ráadásul közel kétmillióan (1,971 millió) néztek bele a találkozóba, átlagosan 70 percre.
A Portugália-Spanyolország szuperrangadót 956 ezren szurkolták végig (a közvetítés 1,648 millió embert ért el), míg közönségarányban a világbajnok németek Mexikó elleni vasárnap délutáni mérkőzése produkálta a legjobb adatot: a 899 ezer néző 28,8%-ot jelentett, vagyis - kis túlzással - az abban az időben televíziót nézők egyharmada a meccset figyelte.
A Magyarországon korábban még nem használt grafikai megjelenítéssel színesített stúdiós elemzéseket is rendszeresen figyelik több mint félmillióan, és tekintve, hogy ma este az első mérkőzésén pontokat veszítő Argentína a horvátok ellen már győzelmi kényszerben lesz, míg holnap brazilok lépnek újra pályára, hasonló adatok várhatóak a folytatásban is.
A labdarúgó-világbajnokság valamennyi történését élőben nézhetik nem csak az M4Sporton, hanem az m4sport.hu-n is, ahol a teljes mérkőzések, összefoglalók mellett élő statisztikai adatokat és számtalan friss hírt is megtalálnak.

Az M4 Sport következő világbajnoki tartalmai:

Csütörtök
13:15: Dánia-Ausztrália
16:15: Franciaország-Peru
19:15: Argentína-Horvátország
22:15: Góóól!

Péntek
7:00: Foci Vb Röviden
10:00: Góóól!2
13:15: Brazília-Costa Rica
16:15: Nigéria-Izland
19:15: Szerbia-Svájc
22:15: Góóól!

MTVA Sajtó Osztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.