OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)






2018. augusztus 3., péntek 12:07

Magunkat ajánljuk: Psota Irén hétvége az M3 csatornán, Kerekes Band és Kasabian koncert az M2 Petőfi TV műsorán
    Budapest, 2018. augusztus 3., péntek (OTS) - A M3 csatorna a hétvégén Psota Irén művésznő előtt tiszteleg. Szombaton 12.25-től a Stop! A Psota!, vasárnap este tíztől A szerető c. filmet,  23.05-től pedig a Psota Irén: Vallomás című portréfilmet sugározza a nosztalgiaadó.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180803_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20180803_002.jpg

Szombat délután 17.50-től a Debreceni VSC - Diósgyőr VTK összecsapást a Duna World csatornán követhetik nézőink. Este nyolctól a Dokuzóna újra nemzetiségi filmekkel, ezúttal a Zenével és énekkel szólva című dokumentumfilmmel készül. Az M2 Petőfi TV szombati kínálatában ott találjuk a Kerekes Band koncertjét 22.45-től, valamint éjféltől a Kasabian zenekar 2017-es Sziget Fesztivál fellépését is.

Vasárnap este 21.15-től A sziget c. amerikai akciófilmet kínálja a Duna Televízió, míg a Duna World a Szétszakadt Magyarország, magyar dokumentumfilmmel készül a hét zárásaként 21.35-től. Az M2 Petőfi TV vasárnapi Filmklubja az Ed Wood c. amerikai filmszatírát adja este kilenctől, míg az M3 csatorna 20.10-től A tanú, magyar klasszikust kínálja. Az M5 csatornán a Jane Eyre angol minisorozat első és második részét 20.15-től, majd késő este, 22-15-től a Polisse c. filmet láthatják nézőink.

Műsorainkat az interneten keresztül is követhetik, illetve korlátozott ideig visszanézhető a www.mediaklikk.hu oldalon.

MTVA Sajtóosztály
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.