OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. szeptember 7., péntek 12:04

Elkezdődött az iskola! Az 5. évet indítja a Harry Potter: Hogwarts Mystery mobiljáték, új szereplőkkel, új osztályokkal és izgalmas kalandok sokaságával várva a játékosokat (1. rész)
    Los Angeles, 2018. szeptember 7., péntek (Business Wire/OTS) -

        Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20180906005009/en/

Ki:
     A Jam City, egy Los Angeles-i székhelyű, mobileszközökön játszható játékokat készítő stúdió, a Warner Bros. Interactive Entertainment egyik játékmárkájával, a Portkey Games-zel együttműködve. A Portkey Games márkát a Warner Bros. Interactive Entertainment kifejezetten a J.K. Rowling eredeti történetei által inspirált olyan új mobil- és videójátékok céljára alkotta meg, amelyek a játékost helyezik a kalandok középpontjába.

Mit:
     A rendkívül népszerű Harry Potter: Hogwarts Mystery (Harry Potter: Roxfort rejtélye) mobiljáték első részében a játékosok megkapják a Roxforti Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolába szakiskolába való felvételükről szóló értesítő levelet, megalkotják karakterüket és elutaznak az iskolába, ahol, miután átveszik tankönyveiket a Czikornyai és Patza könyvesboltban, megkezdik tanulmányaikat olyan tiszteletreméltó tanárok irányításával, mint például McGalagony professzor asszony, Flitwick professzor és Piton professzor. A játékosok, akik szeretnék folytatni roxforti diákéletüket, az új részben visszatérve az iskolába a minden korábbi roxforti iskolaévnél izgalmasabb 5. évet kezdhetik meg, amelynek során számos új rejtélyt kell megoldaniuk.

     Az ötödéves roxforti varázslótanoncokra rengeteg tanulnivaló és egy rendkívül fontos, mérföldkőnek számító vizsga vár. Azok a játékosok, akik a 4. évben elért eredményeik alapján kiérdemelték a prefektusi jelvényt, megkezdik prefektusi megbízatásukat, amellyel olyan előnyök is járnak, mint például a játék egy új helyszínére, a prefektusi fürdőbe való belépési lehetőség. Az összes ötödéves diákra azonban még a jelvény megszerzéséhez szükséges nehéz feladatok megoldásánál is nagyobb kihívás vár: le kell tenniük a Rendes Bűbájos Fokozat (R.B.F.) vizsgát.

     Az ötödik év előrehaladtával a játékosokra számos új helyszín és kaland vár: fel kell például deríteniük olyan határozottan gyanús helyeket, mint a Zsebpiszok köz, az iskolában pedig olyan új professzorok óráin vesznek részt, mint a mágiatörténet professzora, a sokak által magasztalt, de legendásan bőbeszédű Cuthbert Binns. Kiderül az is, hogy ki a Sötét Varázslatok Kivédése tárgyat tanító új tanár. A tanórákon kívüli időben a játékosok megismerkednek a Weasley klán további tagjaival és számos más, a Varázsvilágból jól ismert karakterrel.

     További részletekért a Harry Potter: Hogwarts Mystery-ről, valamint más rajongókkal való kapcsolatfelvétel céljából kérjük, látogasson el a következő internetes címre: www.facebook.com/HPHogwartsMystery/,www.twitter.com/HogwartsMystery, illetve további információkért látogasson el a következő weboldalra: www.HarryPotterHogwartsMystery.com/.


     Idézet: "Az ötödik év fordulópont minden roxforti diák számára, mivel az év végén le kell tenniük a rettegett R.B.F. vizsgát, számos új professzor követelményeinek kell megfelelniük, és persze vannak olyanok is, akik a talárjukra szeretnék tűzni a prefektusi jelvényt" - magyarázta Amanda Heaton, a Jam City vezető producere. "A mobiljátékban is szerettük volna érzékeltetni a Roxfort ötödik évfolyamosaira váró nehéz tanulmányi feladatokat, megőrizve ugyanakkor az egyensúlyt a tanulás és a játék alapját adó, tanórákon kívüli roxforti kalandok közt, amelyek során a játékosok iskolai barátaik segítségével különféle rejtélyeket derítenek fel. Az 5. roxforti iskolaév a tartalom szempontjából a mobiljáték eddigi leggazdagabb epizódja, és nagy izgalommal várjuk, hogy a játékosok átélhessék a legújabb roxforti kalandokat."

Háttér-információk:
A Harry Potter: Hogwarts Mystery az első olyan mobileszközökön futtatható játék, amelyben a játékosok megalkothatják saját karakterüket, és megtapasztalhatják, milyen az élete a Roxfortba frissen bekerülő varázslótanoncoknak. Az RPG (szerepjáték) elemeket is tartalmazó kalandsorozathoz a játékosok egy tetszésük szerint kialakított varázslótanonc karaktert hoznak létre, aki azután részt vesz a roxforti tanórákon, varázslást tanul, és barátokat vagy ellenségeket szerez a többi diák közt. A játék során a játékosok által az egyes szituációkban hozott döntések határozzák meg azt, hogyan alakul karakterük élete a varázslóiskolában. A játék olyan újfajta feladatsort tartalmaz, amelynek megoldása során a játékosok által hozott döntések, az, hogy hogyan reagálnak és milyen irányba lépnek, meghatározza a játék további menetét és a további feladatokat, és végső soron eldönti, hogy milyen boszorkány vagy varázsló válik a Harry Potter rajongó által megalkotott varázslótanoncból.(foylt.)



2018. szeptember 7., péntek 12:04

Elkezdődött az iskola! Az 5. évet indítja a Harry Potter: Hogwarts Mystery mobiljáték, új szereplőkkel, új osztályokkal és izgalmas kalandok sokaságával várva a játékosokat (2. rész)
    Los Angeles, 2018. szeptember 7., péntek (Business Wire/OTS) -

    A szerkesztő megjegyzése:
A Harry Potter: Hogwarts Mystery-re vonatkozó információk (köztük egy, az új roxforti iskolaév kezdetét ünneplő videó) letöltéséhez kérjük, látogasson el a következő internetes címre: https://app.box.com/v/HPHogwartsMystery-Year5

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20180906005009/en/

Kapcsolat:
Jam City
Sarah Ross, 310-924-1404
sarahr@jamcity.com
vagy
Dana Whitney, 415-359-7006
dwhitney@jamcity.com
vagy
ONE PR Studio (Jam City képviseletében az USA-ban)
Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa
510-893-3271
jamcity@oneprstudio.com

Forrás: Jam City

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.