OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. szeptember 19., szerda 13:50

Száguldás, szerelem, szenvedély - Sajtómeghívó
    Budapest, 2018. szeptember 19., szerda (OTS) - Meghívó A BBC TopGear a világ legnépszerűbb autós magazinja magyar nyelvű változatának és Jenson Button FÉKTELENÜL című könyvének nyilvános sajtóbemutatójára

    
2018. szeptember 26., szerda 11.00 óra
Örkény István Könyvesbolt
(1137 Budapest, Szent István krt. 26.)

A vendégeket Kocsis András Sándor,
a Kossuth Kiadó elnök-vezérigazgatója köszönti

A magazint és a könyvet
Boros Jenő, a TopGear főszerkesztője mutatja be

Moderátor:
László Ágnes

Száguldás, szerelem, szenvedély jellemzi sokak csodálatának tárgyát, a gyönyörű és nagy teljesítményű sportkocsit, melynek gazdag kollekcióját nyújtja a legendás magazin. Olyan autókban gyönyörködhet az Olvasó, amilyeneket ritkán látni az utcán, de a kevésbé látványos modellek is versenypályás teljesítményűek, mert motorházuk alá több száz lóerőnyi ménest hajtottak be. Csak a gyeplőt kell a paripák közé dobni, és engedni szabadon szárnyalni a fantáziát. Ősztől akár egy pohár bor mellett, kényelmes fotelben ülve lapozgathatjuk a magazint, és biztosra vesszük, hogy a BBC TopGear azokat is feldobja, akik nem az autók megszállottjai.
A BBC TopGear több mint újság: intézmény, egy globális rendszer része, mely igazán versenyképes. Az októberi szám több mint százoldalas, húszezer példányban jelenik meg 990 Ft-os bevezető áron.
A lapból többek között megtudhatjuk, milyen a családon belüli erősokk a Porschénél, hogyan lett a kisfiú Jenson Buttonból világbajnok, aki sztárként és a bokszban is igazi gentleman maradt, miközben azt is bemutatjuk, hogy milyen vezetni a legújabb Ferrari Pistát.

Mindenkit szeretettel várunk a bemutatóra és az azt követő kötetlen beszélgetésre a büféasztalnál.
Kérjük, jelezze vissza részvételét szeptember 24-ig az agnes.laszlo@kossuth.hu címre.

László Ágnes
kommunikációs vezető
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.