OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. október 11., csütörtök 10:17

Elkezdődött a TurbineAero, Inc. új thaiföldi épületének építése; Robert Wilson lett a vállalat új vezérigazgatója
    Chandler, Arizona állam, USA és Csonburi, Thaiföld, 2018. október 11., csütörtök (Business Wire/OTS) - A TurbineAero ma bejelentette, hogy megtörtént a Bangkok közelében, a thaiföldi Csonburi városában, az AMATA CITY Ipari park vámszabad területén felépítendő új épületének ünnepélyes alapkőletétele, valamint, hogy Robert Wilson személyében új vezérigazgató kerül a TurbineAero élére.

        Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20181009006098/en/

A TurbineAero, amelynek székhelye az Amerikai Egyesült Államokban, az Arizona állambeli Chandler városában található, a világ egyik vezető független repüléstechnológiaialkatrész-karbantartási, -javítási és felújítási szolgáltatásokat (MRO [maintenance, repair and overhaul]) nyújtó vállalata, amely elsősorban segédhajtóművekkel (APU-k) és az azokhoz kapcsolódó termékekkel foglalkozik. A körülbelül 7500 négyzetméter alapterületű új létesítményben mintegy 250 alkalmazott dolgozik majd, akik a repülőgép-alkatrészek és -rendszerek csúcstechnológiát igénylő tesztelését, karbantartását, javítását és felújítását (ideértve az APU MRO-t és a gépben cserélhető egységek [LRU {line replaceable unit}] és APU-alkatrészek javítását) végzik nemzetközi ügyfeleink számára.

"Nagy örömünkre szolgál, hogy megkezdhetjük a TurbineAero új APU MRO létesítményének építését Ázsiában. Az új épület egyértelmű bizonyítéka a TurbineAero által az utóbbi két évben elért növekedésnek, és egyben a thaiföldi repülőgépipar fejlődésének is, amelynek cégünk is részese. Ebben az új létesítményben három vadonatúj, teljes mértékben digitális segédhajtómű-vizsgálóállás kerül kialakításra és a a roncsolásmentes vizsgálatok, ellenőrzés, javítás és felújítás céljára szolgáló legmodernebb berendezések biztosítják majd a kimagasló szolgáltatási minőséget. Az új, csúcstechnológiát képviselő berendezések és az üzem térbeosztása lehetővé teszi, hogy tovább csökkentsük az átfutási időket, növeljük a hatékonyságot és javítsuk a teljesítményt" - magyarázta Peter Gille, a TurbineAero Repair-Asia alelnöke és vezérigazgatója. "Egy ilyen létesítmény felépítése rendkívül költséges és igen összetett folyamat, így a projekt ékes bizonyítéka annak, hogy cégünk igazgatósága feltétlenül hisz a Thaiföldi Királyság és az ország azon erőfeszítéseinek sikerében, melyek Thaiföld délkelet-ázsiai innovációs és szolgáltatási központként elfoglalt pozíciójának megerősítését célozzák."

Az új épületről szóló beszámolón felül a cég arról is hírt adott, hogy Robert Wilson személyében új vezérigazgató kerül a TurbineAero, Inc. élére. A TurbineAero vezérigazgatójává való kinevezését megelőzően Robert megalapította 2014-ben az Aerospace Advisory Group, LLC-t, és több vezető repülőgépipari vállalatnál tevékenykedett tanácsadóként, illetve igazgatósági tagként. Rob 27 évet töltött vezetői beosztásban a Honeywellnél és annak elődvállalatainál, mely idő alatt számos kereskedelmi légitársaság, hadi és üzleti repülőgépipari ügyfél kiszolgálásáról gondoskodott. 27 éves pályafutása során a Honeywellnél az utolsó 9 évben a Business & General Aviation ágazat elnöki tisztjét töltötte be.

"Nagy megtiszteltetés számomra, hogy a TurbineAero APU szakembereinek globális csapatát irányíthatom egy olyan izgalmas időszakban, amely során a cég további növekedésének biztosítása az elsődleges cél. Örömmel tesszük meg ezt a kulcsfontosságú lépést, melynek eredményeként egy világszínvonalú létesítményt alakíthatunk ki tapasztalt thaiföldi TurbineAero alkalmazottaink számára, és magas minőségű APU MRO szolgáltatásokat kínálhatunk jelenlegi és jövőbeli ügyfeleinknek a régióban" - nyilatkozta Robert Wilson.

Amit a TurbineAero, Inc.-ről tudni kell…

A TurbineAero a repülőgépipari ágazat egyik vezető APU MRO szolgáltatója, amely átfogó, rugalmas és megbízható megoldásokat biztosít a globális repülőgépipar szereplői számára. A TurbineAero, amely a világviszonylatban a legnagyobbnak számító, független APU MRO szolgáltató, segédhajtóművek és tartozékaik javításával, értékesítésével, bérbeadásával és tanúsításával foglalkozik. A TurbineAero jelenleg négy telephellyel rendelkezik: három üzleti egység az arizonai Phoenix közelében található, a negyedik pedig Thaiföldön, Bangkoktól nem messze. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: www.turbineaero.com.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20181009006098/en/

Kapcsolat:
További információk, kizárólag a sajtó számára:
TurbineAero, Inc.
Lisa Gates
(480) 824-2700
Lisa.gates@turbineaero.com

Forrás: TurbineAero, Inc.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.