OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. november 9., péntek 15:45

Varázsos nyári esték a BNYF ajándékkártyáján - A legjobb karácsonyi ajándék kultúrakedvelőknek!
    Budapest, 2018. november 9., péntek (OTS) - Ajándékozzon kihagyhatatlan nyári élményeket karácsonyra a Budapesti Nyári Fesztivál levásárolható Ajándékkártyájával, mi pedig egy élő fenyőfával járulunk hozzá családja meghitt ünnepéhez! Az Ajándékkártya tulajdonosa szabadon választhat a Margitszigeti Szabadtéri Színpad nyári szuperprodukciói közül, valamint örökös kedvezményezettje lesz Budapest színes kulturális élményeket kínáló nyári színházainak!

    A minőségi kulturális programok kedvelőinek ajánljuk a Budapesti Nyári Fesztivál karácsonyi ajándékkártyáját, amellyel nemcsak kiváló nyári élményeket és kihagyhatatlan színházi attrakciókat, de folyamatos kedvezményeket is ajándékozhatnak szeretteiknek. A kártya tulajdonosa szabadon választhat a Margitszigeti és a Városmajori Szabadtéri Színpad 2019-es nyári évad előadásaiból, világsztárok, vendégművészek és hazai kedvenc együttesek fellépéseiből, opera, ballett, operett, musical, pop-rock, jazz koncertekből és bemutatókból! A 20.000 Ft értékű kártyán lévő összeget, több mint száz előadás közül válogatva lehet levásárolni a Budapesti Nyári Fesztivál produkcióira. A kártya újratölthető és további előnye, hogy minden további jegyvásárlás alkalmával újabb 20% kedvezményre jogosít.

A kártya tulajdonosai már idén megvásárolhatják jegyeiket a nyár legjobb kulturális programjaira, többek között Giacomo Puccini Turandot című háromfelvonásos operájának margitszigeti bemutatójára, melyben két nemzetközi sztárénekes, a kiváló fiatal, román szoprán, Cristina Pasaroiu és az argentin operalegenda José Cura lép színpadra, Nicola Benedetti, generációjának egyik legtehetségesebb hegedűvirtuóza és a San Francisco Szimfonikus Ifjúsági Zenekar vagy a Pink Martini, a sokszínű és valamennyi zenei műfajban otthonos világhírű bulizenekar koncertjére. A 2019-es évadban is látható egy egyszeri és kihagyhatatlan táncattrakció: a csodálatos táncos koreográfus Hervé Koubi a medterráneum népeiről szóló nagyszabású tánctablója, a Barbár éjszakák először látható Magyarországon!

A sztárparádé és a nemzetközi szuperprodukciókból álló kínálat hétről hétre bővül, valódi kulturális csemegéket, egyszeri és megismételhetetlen élményeket nyújt. Az ajándékozót - vagy akár az ajándékozottat pedig most mi is megajándékozzuk egy élő, földlabdás fenyőfával.

Ünnepeljünk együtt, találkozzunk a nyáron!
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.