OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. augusztus 25. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2018. december 4., kedd 13:20

2019-ben is folytatódik az iskolai mosdók felújítása
    Budapest, 2018. december 4., kedd (OTS) - Minden évben több hátrányos helyzetű vidéki általános iskola elavult vizesblokkjának teljes körű felújítására kerül sor a Domestos Iskolamosdó Felújítási Program jóvoltából, ahol más fejlesztési program kapcsán nem kerülne sor a vizesblokkok teljes körű felújítására. Így a kezdeményezés speciális területen egészíti ki az állami korszerűsítési programokat és 2015-ös indulása óta több, mint 3000 gyermek iskolai higiéniás körülményeit tette korszerűvé.

    A program fő üzenete, hogy nem csak otthon, hanem az iskolai környezetben is nagyon fontos megteremteni a megfelelő körülményeket a gyermekek higiéniai neveléséhez.

A következő program pályázati időszaka hamarosan újraindul, melynek során jövőre is több oktatási intézmény vehet részt a programban. Az Unilever Magyarország, valamint támogatói partnerei elkötelezettek abban, hogy minél több gyermek higiéniás körülményein tudjanak javítani.

További információ:  http://mosdofelujitas.reblog.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.