OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. január 15., kedd 10:11

A Henry Schein és a Vets First Choice nyilvánosságra hozták a Covetrus igazgatótanácsának összetételét (1. rész)
    Melville/Portland, USA, 2019. január 15., kedd (Business Wire/OTS) - David E. Shaw lesz az igazgatótanács elnöke; Philip Laskawy vezető független igazgatóként irányítja a testületet

    A Henry Schein, Inc. (Nasdaq: HSIC) és a Vets First Choice ma bejelentette a Covetrus igazgatótanácsába általuk kijelölt tagok nevét. A 11 fős igazgatótanács a Henry Schein állategészségügyi (Animal Health) üzletágának tervezett kiválásával, majd a kivált üzletág Vets First Choice-szal való egyesülésével Covetrus néven létrejövő új, önálló részvénytársaság tevékenységét irányítja majd. Az összeolvadásra várhatóan 2019. február 4-én vagy egy ehhez közeli időpontban kerül sor.

A korábbi bejelentésnek megfelelően a Vets First Choice társalapítója és elnöke, David E. Shaw lesz a Covetrus igazgatótanácsának elnöke. Shaw úr több tudományos alapokon tevékenykedő sikeres vállalat felépítésében segédkezett, ideértve az Ikaria-t és az IDEXX-et (mely utóbbinak alapító elnöke és vezérigazgatója volt). A Covetrus vezető független igazgatója Philip A. Laskawy lesz, aki korábban az EY LLP könyvelő cég egyik tulajdonosa, elnöke és vezérigazgatója volt, és jelenleg a Henry Schein igazgatótanácsának vezető független igazgatója. A Covetrus igazgatótanácsába várhatóan a következő személyek kerülnek kinevezésre:

"    Benjamin Shaw, a Covetrus elnök-vezérigazgatója és a Vets First Choice társalapítója és vezérigazgatója
"    Betsy Atkins, a Baja LLC kockázati tőkebefektető cég vezérigazgatója
"    Deborah G. Ellinger, a The Boston Consulting Group rangidős tanácsadója és négy magántőke-finanszírozással létrejött cég (köztük az Ideal Image) korábbi vezérigazgatója és/vagy elnöke
"    Sandra L. Helton, a Telephone and Data Systems, Inc. korábbi ügyvezető elnökhelyettese és pénzügyi vezetője
"    Mark J. Manoff, az EY korábbi társtulajdonosa és az amerikai kontinensért felelős elnökhelyettese
"    Edward M. McNamara, a TeamLaunch, LLC vállalkozásfejlesztő cég elnöke és társalapítója
"    Steven Paladino, a Henry Schein ügyvezető elnökhelyettese, pénzügyi vezetője és igazgatótanácsának tagja
"    Ravi Sachdev, a Clayton Dubilier & Rice társtulajdonosa
"    Benjamin Wolin, az Everyday Health korábbi vezérigazgatója és társalapítója, és a 3L Capital LLC tanácsadója

"Egy olyan igazgatótanácsot szándékoztunk létrehozni, amely el tudja látni a Covetrus kínálta lehetőségek széles köre és az új vállalat ágazatot átalakító küldetése következtében felmerülő feladatokat, és úgy gondoljuk, hogy a most bejelentett jelöltek mind szakmai kaliberük, szerteágazó, sokszínű tudásuk, mind pedig függetlenségük és egyéb jellemzőik alapján ideálisak ezeknek a feladatoknak az ellátására" - magyarázta David Shaw. "Ez a csoport rendelkezik a szükséges, kiterjedt tapasztalatokkal, jól ismeri a globális ágazatot, és az egyes tagok tehetséges vezetőkként sikeresen betöltik majd azokat a kulcsfontosságú igazgatótanácsi pozíciókat, amelyekben támogatni tudják a Covetrust technologiai alapú szolgáltatási platformjának globális bevezetésében és a cég küldetésének, az állatorvoslási ágazat előre vitelének megvalósításában."

"Nagy megtiszteltetés számomra, hogy egy ilyen magas szakmai színvonalat képviselő csapatból engem választottak ki a vezető független igazgatói szerep betöltésére" - nyilatkozta Philip Laskawy. "A Covetrus vezetőiként elkötelezettek vagyunk az erős vállalatirányítási tevékenység iránt, és erőfeszítéseinket egy olyan beszámoltathatóságon alapuló struktúra kiépítésére összpontosítjuk, amely alkalmas a hosszú távú értékteremtés támogatására." (folyt.)
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



2019. január 15., kedd 10:14

A Henry Schein és a Vets First Choice nyilvánosságra hozták a Covetrus igazgatótanácsának összetételét (2. rész)
    Melville/Portland, USA, 2019. január 15., kedd (Business Wire/OTS) -

    További tájékoztatás és információforrások

Az ügylettel kapcsolatosan az S-1/S-4 jelű nyomtatványon benyújtásra került az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (U.S. Securities and Exchange Commission (a továbbiakban "SEC") egy regisztrációs nyilatkozat, amely azonban ez idáig még nem lépett hatályba. A befektetőket és az értékpapír-tulajdonosokat arra kérjük, hogy figyelmesen olvassák el a regisztrációs nyilatkozatot és az előzetes részvénykibocsátási tájékoztatót (ideértve azoknak bármely módosítását és kiegészítését, valamint az azokban hivatkozott minden egyéb dokumentumot), továbbá bármely egyéb, a SEC-hez benyújtott vonatkozó dokumentumot, amikor azok elérhetők lesznek, mivel azok fontos információkat tartalmaznak a felekről és a javasolt ügyletről. A regisztrációs nyilatkozat, az előzetes részvénykibocsátási tájékoztató és a SEC-hez benyújtott egyéb vonatkozó dokumentumok díjmentesen elérhetők (mihelyt rendelkezésre állnak) a SEC honlapján (www.sec.gov). Ugyanakkor ezek a dokumentumok (mihelyt rendelkezésre állnak) szintén beszerezhetők a Henry Schein, Inc.-től egy írásbeli kérés eljuttatásával Carolynne Borders nevére (Henry Schein, Inc., 135 Duryea Road, Melville, NY 11747). A jelen közlemény nem tekintendő és nem minősül értékpapír eladására vonatkozó ajánlatnak, értékpapír eladására irányuló ajánlatkérésnek, illetve értékpapír vételére irányuló ajánlatkérésnek, és nem kerül sor értékpapír eladására semmiféle olyan jogrendszerben, ahol a fenti ajánlat, ajánlatkérés vagy eladás a regisztrációt vagy az előírásoknak való megfelelés alapján regisztráltnak való minősülést megelőzően a vonatkozó jogszabályok alapján törvénytelen lenne. Értékpapírok vételre való felajánlása kizárólag az 1933. évi Értékpapírtörvény hatályos módosítása 10. paragrafusában rögzített előírásoknak megfelelő részvénykibocsátási tájékoztató kiadásával történik.

Előremutató állítások

Az Amerikai Egyesült Államok Magánértékpapírokra vonatkozó peres eljárások reformjáról szóló 1995. évi törvénye (Private Securities Litigation Reform Act of 1955) ún. "Safe Harbor" ("biztonságos kikötő") (személyes adatok védelmére vonatkozó) rendelkezéseinek megfelelően a felek az alábbi óvatosságra intő figyelmeztetéseket adják közre azokra a fontos tényezőkre vonatkozóan, amelyek következtében, többek közt, a jövőbeli eredmények jelentős mértékben eltérhetnek az előremutató állításokban kifejezett vagy vélelmezett eredményektől, várakozásoktól és feltételezésektől. Az előremutató állítások olyan szavak alapján azonosíthatók, mint az "esetleg", "tudnánk", "várakozásaink szerint", "szándékozunk", "úgy hisszük", "terveink szerint", "becsléseink szerint", "előrejelzéseink szerint", "várakozással tekintünk elé", "várhatóan", "a prognózis szerint", illetve ezekhez hasonló szavak és kifejezések alapján. Az ilyen előremutató állítások közé tartoznak, de nem korlátozódnak ezekre, az ügylet előnyeire vonatkozó állítások, ideértve a jövőbeli pénzügyi és üzemi eredményekre, tervekre, célkitűzésekre, várakozásokra és szándékokra vonatkozó kijelentéseket. Minden olyan állítás, amely az üzemi teljesítményre vagy az általunk várt vagy előre jelzett jövőbeli eseményekre vagy fejleményekre vonatkozik - ideértve a várt szinergiákra és a javasolt ügylet várt lezárásának fázisaira vonatkozó állításokat - előremutató állításnak tekintendő. (folyt.)
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



2019. január 15., kedd 10:17

A Henry Schein és a Vets First Choice nyilvánosságra hozták a Covetrus igazgatótanácsának összetételét (3. rész)
    Melville/Portland, USA, 2019. január 15., kedd (Business Wire/OTS) -

    Az általunk közölt összes előremutató állítás különféle kockázatok és bizonytalansági tényezők tárgyát képezi, és nem tekintendő garanciának a jövőbeli teljesítményre nézve. Ezért arra intjük az olvasókat, hogy döntéseik meghozásakor ne támaszkodjanak kizárólag ezekre az előremutató állításokra. Ezek az előremutató állítások olyan ismert és ismeretlen kockázatokat és bizonytalansági és egyéb tényezőket hordoznak magukban, amelyek következtében aktuális eredményeink, teljesítményünk vagy sikereink, illetve az ágazati eredmények jelentős mértékben eltérhetnek az előremutató állításokban kifejezett vagy vélelmezett jövőbeli eredményektől, teljesítménytől vagy sikerektől. Például az ezekben az előremutató állításokban leírtakra kihatással lehetnek olyan tényezők, többek közt, mint az ügylet megvalósítására való képességünkkel és az ügylet lezárásának időzítésével, a szükséges hatósági jóváhagyások megszerzésére irányuló képességünkkel, a tevékenységek integrálására és az alkalmazottak beépítésére való képességünkkel, az ügyletből fakadó várt előnyök és szinergiák kiaknázására való képességünkkel kapcsolatos kockázatok, az ügylet bejelentésének vagy megvalósításának a kapcsolatainkra (ideértve az alkalmazottainkkal, ügyfeleinkkel és versenytársainkkal való kapcsolatokat) gyakorolt esetleges hatásával kapcsolatos kockázatok, a kulcsfontosságú alkalmazottaink megtartására irányuló képességünkkel és a kitűzött teljesítménycélok elérésére való képességünkkel kapcsolatos kockázatok, a pénzügyi piacokon, kamatlábakban és devizaátváltási árfolyamokban bekövetkező változásokkal kapcsolatos kockázatok, valamint a regisztrációs nyilatkozatban (ideértve a regisztrációs nyilatkozat "Risk Factors" (Kockázati tényezők) címe alatt) tárgyalt további kockázatok és tényezők. Cégünk nem vállal kötelezettséget és nem köteles a jelen közleményben szereplő semmiféle előremutató állítás frissítésére.

Amit a Henry Scheinről tudni kell…

A Henry Schein, Inc. (Nasdaq: HSIC) egy, az egészségügyi ellátásban dolgozó szakembereknek különféle megoldásokat kínáló, kiterjedt hálózattal és modern technológiákkal rendelkező vállalat. A több mint 22000 Schein csapattag mintegy 1 millió ügyfelet szolgál ki világszerte, melynek köszönhetően a vállalat a világ legnagyobb olyan cége, amely a rendelőkben dolgozó fogászok, állatorvosok, és orvosok hatékony munkáját támogató irodai üzleti, klinikai, technológiai és ellátólánccal kapcsolatos megoldásokat kínál. A vállalat ügyfelei közé tartoznak továbbá fogászati laboratóriumok, kormányzati és intézményi egészségügyi szakrendelők és egyéb, alternatív egészségügyi ellátást kínáló szolgáltatók.

A Fortune magazin 500®-as listáján, továbbá a S&P 500® és a Nasdaq 100® indexben szereplő Henry Schein megbízható tanácsadói hálózata olyan értékes megoldásokkal látja el az egészségügyben dolgozó szakembereket, amelyek révén javíthatják operatív folyamataikat és a klinikai kimeneteket. A vállalat egyedi, innovatív termékeket és megoldásokat kínál, ideértve praxiskezelő szoftvereket, e-kereskedelmi megoldásokat, speciális és sebészeti termékeket, továbbá pénzügyi szolgáltatások széles körét. A Henry Schein egy központi és automatizált elosztóhálózat segítségével működik, és raktáraiban több mint 120000 márkás és Henry Schein sajátmárkás termék, valamint több mint 180000 egyéb, egyedileg rendelhető különleges termék található meg.

A Henry Schein, amelynek székhelye Melville-ben, New York államban található, 34 országban rendelkezik telephellyel vagy leányvállalattal. A társaság értékesítési árbevétele 2017-ben minden előzőnél magasabbra, 12,5 milliárd USA dollárra rúgott, és éves összesített szinten körülbelül 15%-os növekedést ért el azt követően, hogy a Henry Schein 1995-ben részvénytársasággá vált. További információkért kérjük látogasson el a Henry Schein honlapjára (www.henryschein.com), Facebook oldalára (Facebook.com/HenrySchein), vagy kövessen minket a Twitteren (@HenrySchein). (folyt.)
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.



2019. január 15., kedd 10:20

A Henry Schein és a Vets First Choice nyilvánosságra hozták a Covetrus igazgatótanácsának összetételét (4. rész)
    Melville/Portland, USA, 2019. január 15., kedd (Business Wire/OTS) -

    Amit a Vets First Choice-ról tudni kell…

A Vets First Choice újítóként ismert azoknak a technológia-alapú szolgáltatásoknak a terén, amelyek lehetővé teszik az állatorvosok számára, hogy elkötelezzék ügyfeleiket és sikeresen működtessék állatorvosi praxisukat. A Vets First Choice platformja, amely tartalmaz egy integrált állatorvosi praxiskezelő szoftvert, a cég mélyreható ismereteit és széles körű statisztikai adatait hasznosítja és különféle ügyfél-elkötelezési szolgáltatásokat és gyógyszertári szolgáltatásokat biztosít, és a proaktív rendelvénykezelésnek köszönhetően javítja a vonatkozó egészségügyi jogszabályoknak való megfelelést. A Vets First Choice közvetlenül együttműködik az állatorvosi praxisokkal az ellátási hiányosságok megszüntetése érdekében azzal a céllal, hogy állatorvos ügyfeleit támogassa új bevételi források azonosításában és kiaknázásában, az állattartók és a házi kedvencek vásárlási szokásaiban bekövetkező változásokhoz való alkalmazkodásban, az ügyfélkapcsolatok elmélyítésében és az állatorvosi ellátás minőségének és az állategészségi kimeneteknek a javításában. További információkért kérjük látogasson el honlapunkra: www.vetsfirstchoice.com.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190114005412/en/

Kapcsolat:
William Durling
Vice President of Corporate Communications
wdurling@vetsfirstchoice.com
603-769-7471

Nicholas Jansen
Vice President of Investor Relations
nicholas.jansen@vetsfirstchoice.com
407-761-8172

Ann Marie Gothard
Vice President, Corporate Media Relations
annmarie.gothard@henryschein.com
631-390-8169

Carolynne Borders
Vice President, Investor Relations
carolynne.borders@henryschein.com
631-390-8105

Forrás: Vets First Choice

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.