OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. augusztus 25. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. január 16., szerda 09:49

Átadták "Az Év Adótanácsadója - 2018" díjat
    Budapest, 2019. január 16., szerda (OTS) - Besesek Botond helyettes államtitkártól ünnepélyes keretek között vehette át díját Dr. Barta Péter, az "Az Év Adótanácsadója 2018" szakmai verseny győztese az Adóegyetem 2019 szakmai konferencián.

    A közel fél ezer résztvevővel lezajlott megmérettetés díjátadóján Besesek Botond, adószabályozásért és számvitelért felelős helyettes államtitkár beszédében rámutatott a szakma kiválóságainak bemutatásának, illetve ezen keresztül a pénzügyi-számviteli szakma presztízsemelésének fontosságára. A díjat a helyettes államtitkár mellett dr. Herich György, a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesületének elnöke, Dr. Sallai Csilla, a Magyar Könyvvizsgálói Kamara könyvelői tagozatának elnöke és Herich Roland, a PENTA UNIÓ Zrt. vezérigazgató-helyettese adták át.

A címet elnyerő kétgyermekes Dr. Barta Péter a Corvinuson végezett közgazdászként, majd ezután pár évvel jogi diplomát szerzett. Pályakezdőként az egyik BIG4-nál eltöltött idő után a Jalsovszky Ügyvédi Irodánál helyezkedett el, ahol közel 5 éve dolgozik. Főként adóperekkel, kisebb részben adótanácsadással foglalkozik.

A győztessel készült részletes interjú itt olvasható: https://5percado.hu/kislanyos-apuka-lett-az-ev-adotanacsadoja/
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.