OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. augusztus 25. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. január 23., szerda 12:55

Új generációs multifunkciós automata mérő és adatgyűjtő rendszer család kifejlesztése a Gamma Zrt-nél.
    Budapest, 2019. január 23., szerda (OTS) - A kutatás-fejlesztési projekt a Széchenyi 2020 program (VEKOP-2.1.1-15-2016-00023) keretében valósul meg, 496,22 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatás segítségével. A fejlesztésnek köszönhetően a GAMMA Műszaki Zártkörű Részvénytársaság új, eddig nem létező komplexitású terméket, illetve 10 új kutatási és fejlesztési munkahelyet teremt.

    A projektnek két alapvető célja van. Egyrészt olyan monitoring végpontok létrehozása, amelyek új érzékelőkkel, kibővített kommunikációs lehetőségekkel rendelkeznek. Másrészt olyan új telepített és mobil adatgyűjtő, megjelenítő központok kialakítása, amelyek lehetőséget adnak országos méretű monitoring rendszerek ellenőrzésére, vezérlésére.

A projektet a vállalat a budapesti, Illatos út. 9. szám alatti telephelyén valósítja meg.

A fejlesztés eredményeként olyan, a cég mind képességben, mind tudásban új terméket tud a hazai és a nemzetközi piacra bevezetni, amely magában ötvözi a ma létező legkorszerűbb technológiákat. Új, innovatív sugárzás és gázkoncentráció mérő monitoring állomásokat, épületbe telepíthető, gépjármű felépítményébe integrálható központi adatgyűjtőket hoz létre.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.12.31.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.