OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. január 25., péntek 11:58

A Mary Kay Inc. az ellátási láncához tartozó tevékenységek irányítására két új vezetőt nevezett ki (1. rész)
    Dallas, 2019. január 25., péntek (Business Wire/OTS) - A globális szépségápolási márka Chaun Harpert és Dr. Lucy Gildea-t nevezte ki az ügyvezetőség új tagjaivá - A Mary Kay Inc., amely már 55 éve az egyik vezető szépségápolási márka, és amelynek közvetlen értékesítéssel forgalmazott termékei mintegy 40 piacon érhetők el, bejelentette, hogy Chaun Harpert nevezte ki a gyártásért és Dr. Lucy Gildea-t a tudományos feladatokért felelős rangidős elnökhelyettessé. Az újonnan kinevezett Chaun Harper és Dr. Lucy Gildea csatlakozik a globális kozmetikai vállalat ügyvezetői csapatához.

        Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20190124005055/en/

A gyártásért felelős rangidős elnökhelyettesként Chaun Harper feladata a globális gyártási tevékenység irányítása, a globális raktárkészletek felügyelete és a beszállítások tervezése lesz, valamint felelősségi körébe tartoznak majd a szállítások és a globális minőségügy is. Harper 2014-ben lépett be a Mary Kay Inc.-hez gyártási igazgatóként. E pozícióban Harper kulcsfontosságú szerepet játszott a Mary Kay gyártó létesítményeiben a folyamatos fejlesztést előtérbe helyező vállalati kultúra kialakításában, ideértve a gyártási hatékonyság igen jelentős mértékű növelését és fontos fejlődési lehetőségek bevezetését az alkalmazottak számára, melyek alkalmat adnak számukra technikai készségeik javítására és karrierjük előremozdítására. Az ikonikus szépségipari vállalathoz való csatlakozása előtt Harper a L'Oréalnál dolgozott, ahol több pozíciót is betöltött mind a gyártás, mind a minőségügy területén.

A tudományos feladatokért felelős rangidős elnökhelyettesként Dr. Lucy Gildea továbbra is irányítani fogja a Mary Kay Inc. kutatási és fejlesztési tevékenységét. Mióta 2017-ben belépett az ikonikus szépségipari vállalathoz, Dr. Gildea fő feladata a cég globális termékstratégiájának megvalósítása és az innovációs munka irányítása volt. A Mary Kay globális portfóliója több mint 1400 termék-, technológia és csomagolásirendszer-szabadalmat tartalmaz, tükrözve azt a vállalati kultúrát, amely prioritásként kezeli az innovációt, és amelyhez hűen a cég évente több millió dollárt fektet a kutatásba és fejlesztésbe. Dr. Gildea kulcsfontosságú szerepet fog betölteni a vállalat következő generációs termékeinek kifejlesztését célzó innovatív munka irányításában. A Mary Kay Inc.-hez való csatlakozása előtt Dr. Gildea 15 évet töltött a Procter and Gamble-nél, az egészségügyi, szájápolási, szépségtechnológiai és szépség-/bőrápolási területeken.

"Viszonylag rövid idő alatt mind Chaun, mind Lucy jelentős eredményeket ért el, és nélkülözhetetlenné vált a Mary Kay kutatási, fejlesztési és ellátási lánccal kapcsolatos tevékenységei terén" - mondta el Deborah Gibbins, a Mary Kay Inc. operatív vezetője. "Új szerepkörükben, a vállalat ügyvezetőségének tagjaként Chaun és Lucy feladata a Mary Kay® termékeire vonatkozó globális és regionális stratégiák és tervek összehangolása lesz. A közvetlen értékesítés és a kozmetikai ipar egyik vezető innovátoraként a Mary Kay globális portfóliójában szereplő több mint 700 fejlesztési fázisban lévő termékkel a szépségipar egyik motorjának számít. Cégünk, amelyet továbbra is az ágazat legjobb termékeinek gyártójaként tartanak számon, büszke arra, hogy Chaunt és Lucyt nevezhette ki ezekbe az ügyvezetői pozíciókba. Biztosak vagyunk abban, hogy vezetői képességeik és szakértelmük rendkívül hasznos és értékes lesz számunkra annak a célnak az elérésére irányuló erőfeszítéseinkben, hogy világszerte segítsük a nőket életcéljaik megvalósításában."

Harper az Arkansas állambeli Russelville városában, az Arkansas Tech Egyetemen szerezte vegyészi diplomáját, MBA diplomáját pedig a Missouri államban, St. Louis-ban található Webster Egyetemen. Dr. Gildea biológus diplomát szerzett a Kentucky állambeli Georgetown városában működő Georgetown Főiskolán, majd PhD diplomát sejt- és molekuláris biológiából, immunológiából és fertőző betegségekből a Cincinnati Egyetemen.(folyt.)



2019. január 25., péntek 11:59

A Mary Kay Inc. az ellátási láncához tartozó tevékenységek irányítására két új vezetőt nevezett ki (2. rész)
    Dallas, 2019. január 25., péntek (Business Wire/OTS) -

    Amit a Mary Kay-ről tudni kell…

A Mary Kay sikere az ellenállhatatlan termékek biztosítása iránti elkötelezettségnek, az ígéretes lehetőségek elérhetővé tételének és a közösségekre gyakorolt pozitív hatásoknak az eredménye. A Mary Kay 55 éve, ma már mintegy 40 országban segíti a nőket abban, hogy vállalkozóként elérjék kitűzött céljaikat. Több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatunk a legmodernebb bőrápolási termékeket, merész színskálájú sminktermékeket és parfümöket kínál a fogyasztóknak. Látogasson el honlapunkra (www.marykay.com), hogy Ön is felfedezze, miért kedvelik annyian a Mary Kay-t!

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190124005055/en/

Kapcsolat:
Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com

Forrás: Mary Kay

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.