OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. augusztus 24. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. január 29., kedd 09:41

Az ELMŰ-ÉMÁSZ Solutions Kft. megvásárolta a Klíma Kft.-t
    Budapest, 2019. január 29., kedd (OTS) - Az ELMŰ-ÉMÁSZ csoport tagvállalata, az ELMŰ-ÉMÁSZ Solutions Kft. 2019. január 28-án szerződést írt alá a KLÍMA ÉS HŰTÉSTECHNOLÓGIA TERVEZŐ, SZERELŐ ÉS KERESKEDELMI Kft. 100%-os tulajdonrészének megvásárlásáról.

    A tranzakció lezárására a szükséges versenyhivatali jóváhagyást követően, várhatóan 2019. február végén kerül sor.

Koncz László úr, az ELMŰ-ÉMÁSZ kereskedelemért felelős igazgatósági tagja elmondta:
"A Klíma Kft. megvásárlásával nagyon fontos lépést teszünk új stratégiánk megvalósítása érdekében, hiszen a Klíma Kft. amellett hogy sikeres múlttal és komoly referenciákkal, tapasztalt, szakmailag elismert munkatársakkal rendelkezik a magyarországi épületgépészeti és megújuló energiahasznosítási piacon, jelentős piaci részesedéssel bír a klímaberendezések nagy- és kiskereskedelmi piacán is. A sikeres tranzakciózárást követően társaságunk a már eddig is nyújtott integrált energetikai megoldásainak sorát épületgépészeti, hűtési, fűtési megoldásokat támogató termékekkel, szolgáltatásokkal egészíti ki, így ügyfeleink egyre több energiafelhasználással kapcsolatos igényét tudjuk már kiszolgálni egy kézből, biztos háttérrel és magas minőséggel."

Budapest, 2019. január 29.


Tisztelettel,
Dr. Boross Norbert
Kommunikációs igazgató
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.