OTS Üzleti Sajtószolgálat
2019. augusztus 25. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2019. február 6., szerda 11:59

Kéthetente megnyílik Bagi-Nacsa Orfeuma
    Budapest, 2019. február 6., szerda (OTS) - A pesti, klasszikus kabaré - ha deklaráltan nem is - valójában hungaricum. Igaz, nem mi találtuk ki a műfajt, mégis hamar népszerűvé vált, futótűzszerűen terjedt el a körúton, és legalább ilyen gyorsan hódította meg az egész országot.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190206_002.JPG

Bagi Iván és Nacsa Olivér kedvet érzett saját Orfeumának megnyitásához, amelyben az elmúlt évtizedek legkiválóbb kabarészámai közül csemegéznek - modern köntösben. Ebben az 52 percben láthatóak lesznek régi nagy kedvencek, régebbi Bagi-Nacsa jelenetek és új paródiák is.

Nacsa Olivér: A magyar kabaré műfaja manapság kiveszőben van, kevesen foglalkoznak vele.
Bagi Iván: Ezért is szerettük volna értékközvetítő módon megmutatni a nagy kabarélegendákat, hogy örökké emlékezzen rájuk az utókor.
N.O.: Így jött az ötlet, hogy ötvözzük a régi klasszikus kabarét a maival. A MTVA Archívuma legendás és egyedülálló. Olyan jeleneteket igyekeztünk választani, amelyeket akárhányszor szívesen néz meg az ember, mint például a Bodrogi Gyula nevével fémjelzett Gyógyszertár jelenet vagy Alfonzó Mozart paródiája.
B.I.: A díszlet is csodálatos lett szerintem. Az Orfeum atmoszféráját idézik a látványelemek, ahogy a karakterek és természetesen a bejátszások is.
N.O.: Van egy díszpáholyunk például, ahova "meghívunk" mindig két sztárt …
B.I.: Akik folyamatosan kommentálják, amit látnak. A zenei színpad pedig lehetőséget ad a zenei paródiára.
N.O.: Illetve a körszínpad kiválóan alkalmas konferálásra. Szeretnénk, ha a nézők úgy éreznék magukat a képernyő előtt, mint ha itt ülnének velünk az Orfeumban.
B.I.: Régi nagy álmunk válik valóra ezzel az új műsorral.

Tartson Bagi-Nacsával az Orfeumuk páholyában!

Bagi-Nacsa Orfeuma - 2019. február 7-től kéthetente csütörtökön 20.25-től a Duna Televízión!
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.