OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2019. február 11., hétfő 09:05

Kínában nyert díjat a magyar kutyahám
    Budapest, 2019. február 11., hétfő (OTS) - A kutyafelszerelések piacán márkás névnek számító JULIUS-K9® lett az elmúlt évben a "Felhasználók legkedveltebb márkája" Kínában.

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190211_001.jpg

A termékeit mintegy 80 országban értékesítő JULIUS-K9® Magyarországon készülő kutyafelszereléseivel immár 8 éve van jelen a kínai piacon. A felmérések szerint az itteni városokban nagyjából 73,5 millió kutyás vagy macskás háztartás található, és az állattartók átlagosan évi 5016 RMB-t (kb. 750 USD) költöttek 2018-ban házi kedvenceikre, ami 15%-os emelkedést jelent a 2017-es évhez képest. A 2018-as évben a kínai pet (kutya és macska) piac egy 170,8 milliárd RMB, azaz mintegy 24,9 milliárd USD nagyságú piacot jelentett, és az éves növekedés 27% a White Paper on China's Pet Industry adatai szerint.
Egy ilyen dinamikusan növekvő üzletágban sikerült több, egymást követő évben is a kínai kutyatartók legkedveltebb gyártói között szerepelnie a magyar JULIUS-K9® márkának, hiszen 2016 és 2017 után ebben az évben is elnyerte ugyanezt a díjat!
A díjátadó 2019. 01. 10-én a Dog Network és LingdangChongwu közös szervezésében került megrendezésre Pekingben, a Renaissance Beijing Capital Hotelben. A díjátadó hivatalos angol neve: The Awards Ceremony of Pet Industry Users' Favorite Brands of 2018.
A JULIUS-K9® a "Felhasználók legkedveltebb márkája" díjat nyerte el a "Leads", azaz a háziállatok vezetésére szolgáló termékek kategóriában. A kínai nyelvben ez a kifejezés nem csak a pórázokra utal, magába foglalja kutyasétáltatáshoz használt összes terméket. Nem nehéz kitalálni, hogy a legnépszerűbb termék a JULIUS-K9® kutyahám, melynek ikonikus dizájnja már sokadik alkalommal kap nemzetközi elismerést.

JULIUS-K9®
julius-k9.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.