OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2019. február 13., szerda 11:11

Élsportolók és művészek az Utazás kiállítás Budapest standján! - Budapest a sport és a kultúra fellegvára
    Budapest, 2019. február 13., szerda (OTS) - 2019. február 21-24. között az Utazás Kiállítás Budapest standján - Budapest főváros idén elnyert címei: Budapest Európa legjobb úti célja, valamint Budapest Európa Sportfővárosa 2019 jegyében - "Budapest a sport és a kultúra fellegvára" tematikában rendez kiállítást Budapest Főváros Önkormányzatának megbízásából a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK).

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190213_001.jpg

A 400 négyzetméteres, "host city" (házigazda) standon (A pavilon 208D) a BFTK és társkiállító partnerei átfogó kínálatot adnak a főváros nyújtotta élményekből, turisztikai szolgáltatásokból, kiemelten az év jelentős kulturális és izgalmas sporteseményeiből.

A BFTK kiemelt médiapartnere az Utazás kiállításon az MTVA M4 Sport csatorna. Az M4 műsorvezetői élő bejelentkezésekkel és általuk moderált naprakész tematikájú, izgalmas helyszíni beszélgetésekkel, sportprogramokkal színesítik, kísérik végig a kiállítás négy napjának programját a Budapest standon.
A főváros standjának színpadán - szórakoztató, interaktív formában - sportbemutatókon, szómeccseken látják vendégül az élsportolókat, illetve a 2019-es kiemelt sportesemények sportszövetségeinek képviselőit.

Budapest stand animáció itt: https://youtu.be/jtZ3aBG_q00

Ízelítő a négy nap programjából

A február 21-ei a szakmai napon - más sportolók mellett - Kovács Ágnes, olimpiai-, világ- és Európa-bajnok úszónő, Budapest kulturális és turisztikai nagykövete; Imre Géza, kétszeres olimpiai ezüstérmes, kétszeres olimpiai bronzérmes, világ- és Európa-bajnok magyar párbajtőrvívó lesz vendégünk. Február 22-én Szilágyi Liliána, Európa-bajnoki ezüstérmes, kétszeres ifjúsági olimpia bajnok, a magyar úszósport első junior VB érmese, valamint Lőrincz Tamás és Kiss Balázs birkózók adnak interjút a Budapest standon. Ezt követően az Öttusa Szövetség élsportolói: Alekszejev Tamara, Kovács Sarolta, Demeter Bence, Kasza Róbert, Marosi Ádám, valamint Kállai Ákos női szövetségi kapitány, Martinek János férfi szövetségi kapitány és Magyary István a válogatott vívóedzője kerekasztal beszélgetését követheti a közönség. Eközben a vívószövetség által felállított páston vívóbemutatót rendeznek, illetve laser run állásoknál lehet majd kipróbálni a lövészetet. Pusztai Liza, valamint Márton Anna vívót Csampa Zsolt, a Magyar Vívószövetség elnöke kíséri a pástra és a színpadra.

A Budapest stand színpadán a sport mellett a kultúra is jelentős szerepet kap, a Zeneakadémia növendékeinek fellépései teszik teljessé a színpadi programot.
A Budapest stand kulturális kínálata rendkívül széleskörű, hiszen Budapest a négy évszak fővárosa, mely egész éven keresztül kínál értékes, tartalmas kulturális programot minden célcsoport számára. A magyar főváros épített és történelmi öröksége mellett magas minőségi kulturális kínálatával vonzza a hazai és a külföldi turistákat egyaránt. A BFTK Budapest Főváros Önkormányzatának kulturális tartalomgyártó és ezen programok népszerűsítéséért is felelős kulturális és turisztikai szervezete, a fővárosba érkező vendégeket standard, garantált programokkal szolgálja ki. Évente számos kulturális nagyfesztivált rendez, melyből a most aktuális Budapesti Tavaszi Fesztivál, valamint a Budapesti Tavaszi Vásár és Kulturális Fesztivál programkínálatával várja az Utazás kiállításra kitelepült Budapestinfo Pointjában az érdeklődőket a Budapest standon.

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ emellett - turisztikai társkiállítóival közösen - mutatja be a vibráló Budapest széles turisztikai programkínálatát a kiállításon.

Budapesten a kulturális kínálat, valamint az évtizedes hagyományokra épülő, ugyanakkor állandóan megújuló nagyfesztiválok szinergiája a nagyrendezvényekkel és sporteseményekkel milliós nagyságrendű vendégforgalmat generál a magyar fővárosnak. Ezzel sikerül feljebb pozícionálni Budapestet a nemzetközi és belföldi turisztikai térképen. Ezt is bizonyítja a nemzetközi közönségszavazáson elnyert Legjobb európai úti cél (European Best Destination) cím elnyerése is.

Várjuk egész évben a fővárosba és februárban az Utazás Kiállítás Budapest standjára!
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.