OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)






2019. február 21., csütörtök 10:45

Újabb izgalmas programok a Budapesti Nyári Fesztivál kínálatában
    Budapest, 2019. február 21., csütörtök (OTS) - Könnyűzene, opera, elektronikus zene, egy világhírű hegedűművész... Ha mindez nem lenne elég, akkor egy jó hírrel is szolgálunk Pink Martini rajongóinak: dupláz az oregoni fesztivál színes kínálata újabb kihagyhatatlan programokkal bővült, töltse velünk a nyárestéket!

    
     A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190221_001.jpg
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190221_002.jpg

Egy vizuálisan és zeneileg is páratlan koncerttel indul a 2019-es Budapesti Nyári Fesztivál a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Fennállásának ötödik évét ünnepli a Margaret Island zenekar, melynek során az év egyik legszebb pillanataként névadó szigetükre "hazatérve", pályafutásuk során elsőként lépnek fel a fesztivál keretében, egyedi látványvilággal és szimfonikus zenekari kísérettel kiegészülve.

Generációjának egyik legkeresettebb hegedűszólistája először Magyarországon. Nicola Benedetti korunk egyik legbefolyásosabb komolyzenei művésze. Budapestre a világ egyik legjobb ifjúsági zenekarával, a San Francisco-i Szimfonikus Ifjúsági Zenekarral (SFSYO) és annak új karmesterével, Christian Reif-fel érkezik. A Margitszigeten a zeneirodalom egyik legnépszerűbb és legnehezebb hegedűversenyének, a Csajkovszkij D-dúr hegedűversenyének dallamai csendülnek majd fel.

Júliusban a nemzetközi operaszínpadok kivételes tehetségével és virtuózával, Vittorio Grigolóval folytatódik a Budapesti Nyári Fesztivál egyik legnépszerűbb komolyzenei programja, a világsztár operaénekeseket felvonultató gálasorozat. Az olasz sztártenor az operairodalom legnépszerűbb és legelragadóbb operaáriáival varázsolja el az est hallgatóságát. A világ legrangosabb operaházai után 2019 nyarán a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon hallhatja őt a közönség.

Teljesen új felállásban, a Heuréka Pop Orchestrával közösen lép színpadra az Anna And The Barbies. Az együttes 15. születésnapja alkalmából egy fantasztikus szimfonikus koncerttel debütál a Margitszigeten. A szókimondó, invenciózus, néhol karcos, mégis felemelően pozitív dalszövegeikről ismert zenekar koncertje igazi kuriózumnak ígérkezik a zenekar életében, ezen az estén akusztikus-szimfonikus felállásban mutatja meg magát.

Először látható a Margitszigeti Szabadtéri Színpad gyönyörű környezetében a rejtelmes német mondakörből megalkotott romantikus balett, a Giselle! A színpad különleges, burjánzó természeti adottságai miatt sosem látott módon elevenedik meg a bemutatása óta töretlen népszerűségnek örvendő, túlvilági lényekkel benépesített, szenvedélyes klasszikus balett.

A hazai sztárok popkoncertjeinek sorát színesíti Zságer Balázs is, a Žagar zenekar vezetője, aki több mint tizenöt éve a hazai elektronikus zenei színtér vezető egyénisége, most ismét megújult formában, számos tehetséges vendégművésszel mutatja meg inspiráló, megalkuvás nélküli világát a nézőknek koncertjén, amely igazi sodró és kiforrott pszichedelikus flow-élménnyel kecsegtet.

Először, de közkívánatra egyből kétszer lép fel a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon a sokszínű, szinten minden zenei stílusban otthonosan mozgó Pink Martini zenekar. A július 25-i koncertre rekordgyorsasággal fogytak el a jegyek, így az oregoni zenekar dupláz és július 24-én is tart egy koncertet, amire már kaphatók a jegyek. Thomas Lauderdale, és társa, a karizmatikus énekesnő, China Forbes, összességében 10-12 zenésszel és vendégénekesekkel érkeznek Budapestre.

A Margitszigeti Szabadtéri Színpad három izgalmas és különleges előadás most három napig, február 21. és 23. között, 30 %-os kedvezménnyel érhető el. Igazi zenei csemegének számító Nicola Bendettire, az egyedülálló Giselle-re és a hatalmas érdeklődésnek örvendő Pink Martinira a jegyek most jelentős engedménnyel vásárolhatók! Ne hagyja ki a lehetőséget!

További információk: www.szabadter.hu
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.