OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. március 12., kedd 10:20

A Murray Energy Corporation telefonkonferenciát szervez a befektetők számára a 2018. évi negyedik negyedéves, illetve évvégi pénzügyi és üzemi eredményről
    ST. Clairsville, Ohio állam, USA, 2019. március 12., kedd (Business Wire/OTS) - A Murray Energy Corporation (a továbbiakban "Murray Energy") bejelentette, hogy 2019. március 21-én, csütörtökön, keleti parti idő szerint de. 11:00 órakor a befektetők számára telefonkonferenciát tart, amelyen a 2018. évi negyedik negyedéves, illetve évvégi pénzügyi és üzemi eredmények megvitatására kerül sor.

    A konferencián kizárólag a következő befektetők vehetnek részt: a 2022-ben lejáró, 2018. június 29-i keltű elsőhelyi fedezett határidős hiteleszközök (Superpriority Secured Term Loan Facilities) (a továbbiakban együttesen "Superpriority Secured Term Loans") birtokosai, a 2020-ban lejáró, 2015. április 16-i keltű, módosított fedezett határidős hiteleszközök (Secured Term Loan Facilities) (a továbbiakban együttesen "Senior Secured Term Loans") birtokosai; a 2024-ben lejáró, 2018. június 29-i keltű 12%-os elsőhelyi fedezett váltók (Senior Secured Notes) (a továbbiakban "1.5 Lien Senior Secured Notes") birtokosai, a 2021-ben lejáró, 2015. április 16-i keltű, módosított és 2018. június 29-én átértékelt 11,25%-os elsőhelyi fedezett váltók (a továbbiakban "Second Lien Senior Secured Notes"), a 2013. december 5-i keltű, módosított újratöltődő és FILO hiteleszközök (Revolving Credit, FILO) (a továbbiakban együttesen "Revolving Credit Facility") tulajdonosai, valamint egyes értékpapír-közvetítő/-kereskedők és értékpapírelemző szakemberek.

A Murray Energy konkrét utasításokat tett közzé a Murray Energy jelszóval védett, biztonságos befektetői weboldalán arról, hogyan lehet betárcsázni a befektetői telefonkonferenciára, amely weboldalra a www.murrayenergycorp.com címen elérhető nyilvános honlapunk "Investors" (Befektetők) aloldaláról léphetnek be az igazolt felhasználók.

Amennyiben Ön Superpriority Secured Term Loans, Senior Secured Term Loans, 1.5 Lien Senior Secured Notes, Second Lien Senior Secured Notes, Revolving Credit Facility birtokosa, illetve olyan minősített értékpapír-közvetítő/-kereskedő vagy értékpapírelemző szakember, aki szeretne hozzáférést kapni a cég honlapjának jelszóval védett, biztonságos befektetői aloldalához, de nem rendelkezik a Murray Energy által kiadott igazolással, kérjük, olvassa el a vállalat www.murrayenergycorp.com címen található honlapjának "Investors" (Befektetők) aloldalán az igazolás kiadásáról szóló tájékoztatást.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: https://www.businesswire.com/news/home/20190311005578/en/

Kapcsolat:
Jason D. Witt
Assistant General Counsel and
Director of Investor and Media Relations
(740) 338-3100 (phone)
investors@coalsource.com (email)

Forrás: Murray Energy Corporation

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.