OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. március 13., szerda 12:29

A Pole To Win International Deborah Kirkhamet nevezte ki vezérigazgatóvá (1. rész)
    San Francisco, 2019. március 13., szerda (Business Wire/OTS) - Új szerepében Kirkham a vállalat folyamatos növekedéséért felel, különös tekintettel a kutatás-fejlesztésre, az ügyfélakvizícióra és a meglévő ügyfelek megtartására - A videójátékok tesztelésével és kiszervezett technológiai szolgáltatások biztosításával foglalkozó, ágazatvezető vállalat, a Pole to Win International, Inc. (PTW) ma bejelentette, hogy 2019 januári hatállyal Deborah Kirkhamet nevezte ki a cég vezérigazgatójává. Kirkham az előző nyolc évben a cég elnökeként és operatív vezetőjeként tevékenykedett. Új pozíciójában Kirkham a vállalat folyamatos növekedéséért felel, különös tekintettel a kutatás-fejlesztésre, az ügyfélakvizícióra és a meglévő ügyfelek megtartására.

    Amikor Kirkham belépett az e4e-hez, amelyet azután felvásárolt a PTW egyik leányvállalata, a cég három országban volt jelen, és világszerte kevesebb mint 500 alkalmazottat foglalkoztatott. Kirkham vezetésével a PTW, amelynek most már vezérigazgatója, rohamos fejlődésnek indult, és jelenleg a világ különböző régióiban 10 országban működő 16 irodájában több mint 1800 fő dolgozik. Abban az időszakban, amelyben Kirkham elnökként és operatív vezetőként tevékenykedett, a vállalat minden évben kétszámjegyű növekedést ért el, és úgy tűnik, ez alól a 2019-es év sem lesz kivétel. Kirkham 2018 júliusában elindította a cég teljes átszervezését és arculatváltását azzal a céllal, hogy biztosítsa a további növekedést, optimalizálja az ügyfélkapcsolatokat, példaként mutassa fel szerte a világon a PTW nemi esélyegyenlőség és sokszínűség iránti szilárd elkötelezettségét, és biztosítsa a cég regionális irodái számára a szükséges eszközöket, hátteret és hatáskört ahhoz, hogy mind a kereskedelmi, mind az operatív területeken nagyobb önállósággal működjenek.

"A PTW a génjeimbe van kódolva. Úgy szeretem ezt a céget, mintha a sajátom lenne, és új pozíciómban, vezérigazgatóként még nagyobb elhivatottsággal igyekszem majd végezni a munkámat alkalmazottaink, ügyfeleink és partnereink hasznára. A földrajzi terjeszkedés, melyet az utóbbi években elértünk, főként Kanadában, Ázsia, Indiában és Európában, biztos alapul szolgál a PTW számára ahhoz, hogy tovább haladjon a folyamatos növekedés útján, és lehetővé tegye ügyfelei számára, hogy megismertethessék történetüket a világgal. Amikor egy ügyfél megbízást ad a PTW-nek, biztos lehet abban, hogy a cég a lehető a legmagasabb minőségű szolgáltatást nyújtja számára - ez az, ami kiemeli a PTW-t a versenytársak közül" - fejtette ki Deborah Kirkham, a PTW vezérigazgatója. "Nagy megtiszteltetés számomra, hogy az igazgatótanács bennem látja azt a vezetőt, aki alkalmas arra, hogy vezetőség támogatásával sikerre vigye vállalatunk stratégiáját."

Kirkham a vezérigazgatói posztot Teppei Tachibana úrtól veszi át, aki 2018 decemberében bejelentette, hogy a PTW vezérigazgatói székében eltöltött majd kilenc év után lemond megbízatásáról. Tachibana úr a továbbiakban a PTW elnökeként tevékenykedik majd, és továbbra is betölti elnök-vezérigazgatói pozícióját a PTW anyavállalatánál, a Poletowin Pitcrew Holdings, Inc.-nél.

Amikor Tachibana úr véleményét kérdezték Kirkham vezérigazgatóvá való kinevezéséről, a következőket nyilatkozta: "Deborah rendkívül értékes üzleti partner. Majd egy évtizeden keresztül dolgoztunk együtt, mely idő alatt számos nehézséggel kerültünk szembe, de mindig sikerült győzedelmeskednünk felettük. Rendkívül nagyra becsülöm Deborah elkötelezettségét és bölcsességét, és biztos vagyok abban, hogy vezetésével a vállalat új piacokat fog meghódítani szerte világon, és a cég neve minden háztartás számára ismerőssé válik. A vállalat növekedésének elősegítése terén elért eddigi sikerei is bizonyítják, hogy Deborah mindig friss ötletekkel és meglátásokkal képes hozzájárulni a cég fejlődéséhez. Az igazgatótanácsnak nagy örömére szolgál, hogy Deborah-t nevezheti ki vezérigazgatóvá."

Az 1994-ben alapított Pole To Win Co., Ltd. és a PTW rendkívüli mértékű fejlődést mutatott, és mára számos technológiai piacon az egyik vezető szolgáltatóvá vált. A PTW sokszínű globális technológiai vállalati tevékenységének középpontjában a videójáték-ágazat, az interaktív szórakoztató médiumok, az e-oktatás, az online kereskedelem és a IoT (Dolgok internete) képviselte virágzó piac áll. A vállalat arra törekszik, hogy minél hatékonyabb segítse a termékfejlesztő cégeket termékeik világpiaci forgalmazására való felkészítésében.

A PTW-ről és globális szolgáltatási palettájáról további információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: https://www.ptw.com/ (folyt.)



2019. március 13., szerda 12:29

A Pole To Win International Deborah Kirkhamet nevezte ki vezérigazgatóvá (2. rész)
    San Francisco, 2019. március 13., szerda (Business Wire/OTS) -

    Amit a Pole To Win International-ről tudni kell…

A Pole To Win International, Inc. (PTW) videójátékokat és digitális szórakoztató és interaktív médiamegoldásokat biztosító piacvezető szolgáltató, amely 10 országban 16 irodát működtet a világ különböző tájain. Szolgáltatásaink közé tartozik a minőségbiztosítás, lokalizáció, fogyasztásiélmény-felmérés, tervezési és fejlesztési, valamint hanggyártási szolgáltatások. A Pole To Win Co., Ltd. és a PTW együttesen több mint 25 évnyi tapasztalattal rendelkezik, és birtokában van a szükséges infrastruktúrának ahhoz, hogy egyedi igényeknek megfelelően kialakított szolgáltatásokkal támogassa kis- és nagyvállalati ügyfelei különféle projektjeinek megvalósítását, legyenek azok kisebb, helyi, vagy nagy ívű, globális projektek.

A PTW, amely szerte a világon számos leányvállalattal rendelkezik, egy, az Egyesült Királyságban 2016-ban a Poletowin Pitcrew Holdings, Inc. égisze alatt létrehozott vállalat, amelynek részvényei a tokiói értéktőzsde első szekciójában 3657-es értékpapírkóddal kerültek jegyzésre. A POLE TO WIN a Pole To Win Co., Ltd. Japánban és más országokban bejegyzett védjegye. Minden jog fenntartva. További információkért, kérjük látogasson el honlapunkra: https://www.ptw.com/

Maradjon velünk kapcsolatban! Kövessen minket a Facebookon, a Twitteren és a LinkedIn-en!

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: https://www.businesswire.com/news/home/20190312005547/en/

Kapcsolat:
Allison DeLeo
Racepoint Global for Pole To Win International
Phone: +1 (415) 694-6700
ptw@racepointglobal.com

Forrás: Pole To Win International, Inc.


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.