OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. március 30., szombat 09:43

Tóth János búcsúzik a Dunán
    Budapest, 2019. március 30., szombat (OTS) - Két évad után elköszönt Tóth János a Duna csatorna nézőitől.

        Tóth János életét és az őt megformáló Mucsi Zoltán színművész parádés játékát két évadon keresztül követhették a nézők a Duna és a Duna World csatornán. A kétszer 52 részes, két éven át tartó szituációs komédiasorozatban kiváló színészek szerepeltek, így a főszereplő Mucsi Zoltán mellett többek között Bozó Andrea, Csémy Balázs, Gáspár Sándor, Cserna Antal és Pogány Judit is alakításával színesítette a vígjáték-sorozatot.
     Tóth János karaktere a Duna Televízió műsorán korábban vetített Munkaügyekből nőtte ki magát, bár a két sorozatot csak a főszereplő és a szereplők személye köti össze. A 2017. március 9-től vetített sorozat története szerint az előítéletes és nyers stílusáról ismert Tóth János viszontagságos élethelyzetbe került és kénytelen volt összeköltözni egyetemista unokaöccsével, akivel együtt indult el a felnőtté válás rögös útján és együtt néztek szembe az agglegényélet eléjük gördülő akadályaival. A munkavállalás izgalmai, a sikerorientáltság, a pénz hajhászása és a nagy szerelem megtalálása volt legáhítottabb céljuk, de helyzetükön nem könnyített a felbukkanó takarítónő és az ő sajátos stílusú, lobbanékony lánya (Rujder Vivien), illetve az erkölcsösségében megkérdőjelezhető pszichológus-vállalkozó (Szabó Simon) sem. A sorozat mások mellett olyan témaköröket boncolgatott, mint a hedonizmus, az egészség, a marketing, az egzisztencia, a reklamáció, a személyzeti ügyek, a társas magány, a placebo, a gyermekfelügyelet, vagy az esküvő kérdése. A sztárparádét felvonultató, a szereplők karakterfejlődését izgalmas módon ábrázoló, meglepő fordulatokban és szürreális párbeszédekben gazdag sorozat méltó helyet foglalt el a hazai szórakoztatás piacán az elmúlt két évben.
     Az utolsó részt március 30-án, szombaton 22.55-től ismétli a Duna World, a teljes második évad pedig visszanézhető a www.mediaklikk.hu oldalon.

     MTVA Sajtó Osztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.