OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. április 11., csütörtök 11:13

A Mary Kay továbbra is támogatja a nők szerepvállalásának erősítését és vezetői tevékenységének lehetővé tételét az International Women's Forum Cornerstone konferencián (1. rész)
    Dallas, USA, 2019. április 11., csütörtök (Business Wire/OTS) - A globális kozmetikai vállalat szponzorálja a vezető női véleményvezérek, innovátorok és az úttörő szellemiség képviselői számára szervezett barcelonai rendezvényt - Több mint 55 évvel azt követően, hogy Mary Kay Ash megalapította a Mary Kay Inc.-et, amely ma a nők szerepvállalását és vállalkozói lehetőségeinek bővítését prioritásként kezelő vállalatok közt az egyik vezetőnek számít, a cég a nők vezetői tevékenységének elősegítését célzó stratégiája jegyében szponzorként támogatja az International Women's Forum (IWF) Cornerstone konferenciát, amelyen egyben előadóként is részt vesz. Az április 10-e és 12-e közt Spanyolországban, Barcelonában megrendezésre kerülő konferencián, amelyre szerte a világról érkeznek véleményvezérek, innovátorok és az úttörő szellemiség képviselői, a résztvevők a nők szemszögéből vizsgálják meg az aktuális globális problémákat.

        Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20190410005268/en/

Az IWF Cornerstone konferencia kiváló lehetőség a nők vezető szerepének mind globális, mind helyi szintű támogatására. Az IWF a Föld hat kontinenséről, 33 nemzetből több mint 7000, különböző szakmai háttérrel rendelkező, sikeres nőt tömörítő, egyértelműen meghatározott küldetés megvalósítására létrehozott szervezet. A szervezet tagjai rendszeresen cserélnek tapasztalatokat, támogató hálózatot működtetnek és igyekeznek latba vetni befolyásukat a nők szerepvállalásának támogatása érdekében.

Az IWF Cornerstone konferencián Gema Aznar, a Mary Kay spanyolországi leányvállalata, a Mary Kay Spain vezérigazgatója tartja a "Fashion Forward" (Előre a divattal) panel megbeszélés nyitó előadását. Spanyolország, amely olyan ismert nemzetközi márkák hazája, mint a Zara, a Mango és a Desigual, egyre befolyásosabb szerepet játszik a divat világában. A konferencia e panel megbeszélésének résztvevői megvizsgálják a divatipar gyorsan változó struktúrájának hátterét és áttekintik a divattervezők és ruhaipari vállalatok egyes, a divat fenntarthatóbbá tételét szolgáló innovatív kezdeményezéseit.

"A Mary Kay-t egy nő alapította nők számára, és az International Women's Forum szponzorálása cégünk újabb erőfeszítése annak érdekében, hogy támogassuk a nők szerepvállalásának erősítését szerte a világon" - fejtette ki Gema asszony. "Mary Kay Ash sikeres vállalkozói tevékenységével egész élete során úttörő szerepet játszott a nők gazdasági szerepvállalásának elősegítése terén, és az általa e téren elért eredmények és sikerek a nők szerepvállalása támogatásának ikonikus bajnokává tették őt. Büszkék vagyunk arra, hogy e szponzorálással, illetve számos egyéb, korunk legnagyobb befolyással bíró és legelismertebb női vezetői számára globális platformot biztosító rendezvény támogatásával folytathatjuk az általa megkezdett munkát."

A barcelonai rendezvény panel megbeszélésein többek közt a következő előadók szerepelnek:
     - Misha Nonoo (Egyesült Királyság), a Misha Nonoo divattervezője és kreatív igazgatója
     - Jennifer Fleiss (USA), a Rent the Runway társalapítója és a Walmart inkubátorháza, a Store No. 8 által támogatott Jetblack társalapítója, üzleti fejlesztési vezetője és vezérigazgatója
     - Beatriz Bayo (Spanyolország), a MANGO vállalati társadalmi felelősségvállalásért felelős igazgatója
     - Moderátorként Maria Eugenia Girón (Spanyolország), az IE Premium and Prestige Business Observatory ügyvezető igazgatója, az IWF Spain igazgatótanácsának igazgatója és tagja

"Nagy öröm számunkra, hogy együttműködhetünk a Mary Kay-jel, mivel a vállalatnak a nők vállalkozói és vezetői szerepének erősítését célzó küldetése tökéletes összhangban áll saját küldetésünkkel" - mondta el Stephanie O'Keefe, az IWF vezérigazgatója. "Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy szoros kapcsolatokat létesítsünk olyan, e téren vezető szerepet betöltő vállalatokkal, mint amilyen a Mary Kay is, annak érdekében, hogy továbbra is sikeresen támogathassuk a nők szerepvállalását szerte a világon."

Az IWF minden évben két nemzetközi konferenciát rendez, amelyek egyedülálló lehetőséget biztosítanak a véleményvezérek számára a globális problémák helyi szintű leképeződésének női szemszögből való feltérképezésére, a nők szerepvállalása terén elért nemzetközi eredmények, valamint különféle üzleti, gazdasági, vállalkozási és fenntarthatósági kérdések áttekintésére. A Mary Kay számára megtiszteltetés, hogy előadó szponzorként támogathatja a Kanadában, Torontóban, november 13-a és 15-e közt megrendezésre kerülő 2019. évi World Leadership konferenciát, amelyen az új kezdeményezésekre mindig nyitott véleményvezérek azzal a céllal vesznek részt, hogy új megoldásokat dolgozzanak ki, kapcsolatokat létesítsenek és együttműködési lehetőségeket tárjanak fel. További információkért az IWF-ről kérjük, kattintson ide - https://www.iwforum.org/. (folyt.)



2019. április 11., csütörtök 11:13

A Mary Kay továbbra is támogatja a nők szerepvállalásának erősítését és vezetői tevékenységének lehetővé tételét az International Women's Forum Cornerstone konferencián (2. rész)
    Dallas, USA , 2019. április 11., csütörtök (Business Wire/OTS) -

    Amit a Mary Kay-ről tudni kell…

A Mary Kay sikere az ellenállhatatlan termékek biztosítása iránti elkötelezettségnek, az ígéretes lehetőségek elérhetővé tételének és a közösségekre gyakorolt pozitív hatásoknak az eredménye. A Mary Kay 55 éve, ma már mintegy 40 országban segíti a nőket abban, hogy vállalkozóként elérjék kitűzött céljaikat. Több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatunk a legmodernebb bőrápolási termékeket, merész dekorkozmetikai termékeket és parfümöket kínál a fogyasztóknak. Látogasson el honlapunkra (marykay.com), hogy Ön is felfedezze, miért kedvelik annyian a Mary Kay-t!

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190410005268/en/

Kapcsolat:
Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com

Forrás: Mary Kay

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.