OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)




2019. május 21., kedd 16:25

A Magyar Országos Horgász Szövetség közleménye - Újabb magyar aranyérem Portugáliában, a III. Feeder Klubcsapat Horgász Világbajnokságon
    Budapest, 2019. május 21., kedd (OTS) - Az elmúlt napokban, május 17-19. között Portugáliában, Cabecao városában került sor a kiemelkedő nemzeti klub-bajnokcsapatokat felvonultató III. Feeder Klubcsapat Horgász Világbajnokságra, ahol a MOHOSZ, mint országos sportági szakszövetség a 2018-as magyar országos bajnokságon bajnoki címet szerző Maros-WalterLand Team által képviseltette Magyarországot. Az előjelek abszolút kedvezőek voltak, ugyanis a februárban Dél-Afrikában megrendezett IV. Horgász Világjátékokon az éremtáblázat élén végzett magyar csapatból 5 fő - közöttük több világbajnok versenyző - ezúttal is helyett kapott a kiutazó csapatban.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20190521_006.jpg

Az újabb horgászsport világverseny végül abszolút sikert hozott, ugyanis a magyar klubcsapat megszerezte a szakág első feeder klubcsapat világbajnoki címét. A Maros-WalterLand Team végül jelentős fölénnyel, összesen 45 pontot szerezve hódította el a világbajnoki címet az egyaránt 59 pontos ukrán és lengyel klubcsapatok elől. A nemzeti csapat összetétele: Lipák András csapatvezető, Borda Zsolt csapatkapitány, Bodnár Sándor másodkapitány, Bakó Péter, Csillag László, Erdei Attila, Sivák Mátyás, Vidó Ferenc, Walter Tamás versenyzők, Igrici Hajnalka, Szarka Imre, és Vidó Roland segítők. A magyar horgászsport ezzel az újabb, fényesen csillogó aranyéremmel megerősítette a nemzetközi porondon azt a tényt, hogy a magyar horgászsport már tartósan a világ közvetlen élvonalát képviseli!

A MOHOSZ ezúton is megköszöni a nemzeti-, valamint a "Magyar Csapat" szakszövetségi sporttámogatási rendszer partner szervezetei és támogatói segítségét, továbbá a kiutazó magyar küldöttség remek teljesítményét, valamint a szakszövetségi irodai és egyéb háttérmunkatársak összehangolt segítő közreműködését.

Reméljük, hogy 2019-ben még további magyar horgászsport-sikerekről is be tudunk majd számolni a sportszezon soron következő világversenyeiről!


         MOHOSZ Elnöksége

Budapest, 2019. május 21.


     MOHOSZ - A vizek, a halak, a horgászok érdekében és védelmében!
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.