OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. június 5., szerda 13:23

A Mary Kay Inc. Richard R. Rogers gyártó/kutatási és fejlesztési központja LEED® Silver minősítést kapott (1. rész)
    Dallas, 2019. június 5., szerda (Business Wire/OTS) - A létesítmény, amely 2018 novemberében nyitotta meg kapuit, a második Mary Kay projekt, amely elnyerte a széles körben elismert LEED tanúsítványt - A vállalati társadalmi felelősségvállalás terén a vezető nemzetközi cégek közé tartozó Mary Kay Inc. ma bejelentette, hogy a Texas államban, Lewisville városában felépített gyártó létesítménye, a Richard R. Rogers (R3) gyártó/kutatási és fejlesztési központ LEED Silver (Ezüst) minősítést kapott. A mintegy 42000 négyzetméter alapterületű épületben, amely 2018 novemberében nyitotta meg kapuit, a legkorszerűbb K+F laboratóriumok és a legfejlettebb gyártási technológiákat alkalmazó gyártócsarnokok működnek. A központ teljes egésze a fenntartható, környezetbarát építési módszerek következetes alkalmazásával épült.

        Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20190604005639/en/

A LEED, azaz Leadership in Energy and Environmental Design a világon a legszélesebb körben alkalmazott zöldépület-minősítési rendszer, amelyet az amerikai egyesült államokbeli U.S. Green Building Council (USGBC) hozott létre. A LEED minősítést olyan projektek nyerhetik el, amelyeknek tervezése, építése, fenntartása és működtetése az emberi egészségre ártalmatlan anyagok és a leghatékonyabb módszerek használatával, fenntartható módon történik.

"A Mary Kay-nél tudatában vagyunk annak, hogy minden ma meghozott döntésünk kihatással lesz azoknak a közösségeknek a jövőjére, ahol élünk és dolgozunk, és meghatározza alkalmazottaink és független értékesítési munkatársaink jövőbeli élet- és munkakörülményeit is" - magyarázta Chaun Harper, a Mary Kay gyártási vezetője. "Az R3 létesítmény LEED minősítése újabb bizonyítéka vállalatunk társadalmi felelősségvállalás iránti elkötelezettségének: annak a törekvésünknek, hogy ígéretes lehetőségek biztosításával, az emberek életét befolyásoló tevékenységekhez való felelősségteljes hozzáállással, és ami a legfontosabb, fenntartható módszerek alkalmazásával jobbá tegyük az emberek életét."

Az alkalmas észak-texasi helyszínek azonosítását célzó, rendkívül alapos kutató munkát követően a Mary Kay Inc. 2016. szeptember 13-án kezdte meg az R3 építését, pontosan 53 évvel azt a napot követően, amikor Mary Kay Ash egy kis dallasi üzlet megnyitásával útjára indította megálmodott vállalatát. A projekt több kulcsfontosságú tervezési és építési szempont értékelése alapján nyerte el az ezüst fokozatú LEED minősítést, beleértve az alábbiakat:
     - Helyszín: A létesítmény kevesebb, mint fél kilométerre helyezkedik el a létesítményben dolgozók által igénybe vett két vagy több tömegközlekedési, egyetemi/oktatási intézményi vagy magán buszjárat egy vagy több megállójától.
     - Hősziget-hatás: A súlyozott födémfelület 100%-ának napfény- és hővisszaverési mutatója (Solar Reflectance Index [SRI]) 95.
     - Vízhasználat: A létesítmény ivóvíz-felhasználása 33,96%-kal alacsonyabb, ami évente megközelítőleg 34600 hektoliter ivóvíz-megtakarítást eredményez.
     - Energiamegtakarítás: A létesítmény 13,48%-os energiaköltség-megtakarítást ér el olyan stratégiák megvalósításával, mint az energiahatékony világítás, hőmérséklet-szabályozás és a 2021-ig felhasznált elektromos energia 100%-ának megújuló energiaforrásokból való beszerzése.

Az R3 a második Mary Kay projekt, amely elnyerte a nagy presztízsű LEED minősítést. 2018-ban a Mary Kay China Shanghaiban található központja LEED 4-es rendszer szerint Gold (Arany) minősítést érdemelt ki.

"Alapítónktól, Mary Kay Ashtől egy nyilatkozatában a következőket hallhattuk: "Úgy hiszem, az egyik legfontosabb feladatunk az, hogy minden tőlünk telhetőt megtegyünk bolygónk megmentése érdekében. A Mary Kay azért számít az egyik vezető vállalatnak a környezettudatos tevékenység szempontjából, mert tudjuk, hogy amit ezért teszünk, az helyes" - mondta el Chaun Harper, a Mary Kay gyártási vezetője, majd hozzátette: "Mi a Mary Kay-nél komolyan vesszük alapítónk útmutatását. Elkötelezettek vagyunk az iránt, hogy az eljövendő generációk számára egy egészségesebb, zöldebb és fenntarthatóbb jövőt építésünk fel."(folyt.)



2019. június 5., szerda 13:23

A Mary Kay Inc. Richard R. Rogers gyártó/kutatási és fejlesztési központja LEED® Silver minősítést kapott (2. rész)
    Dallas, 2019. június 5., szerda (Business Wire/OTS) -

    Amit a Mary Kay-ről tudni kell…

Több mint 55 évvel ezelőtt Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, három cél teljesítését tűzte ki az általa létrehozott szépségápolási cég elé: biztosítson ígéretes lehetőségeket a nők számára, gyártson ellenállhatatlan termékeket és tegye jobbá a világot. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatások és innovatív bőrápolási, dekorkozmetikai és táplálékkiegészítő termékek előállítása iránt. A Mary Kay Alapítványon (Mary Kay FoundationSM) keresztül a vállalat ez idáig több mint 78 millió USA dollárt adományozott rákkutatási célokra, valamint a családon belüli erőszak áldozatai számára létesített menedékházak létesítése céljára. Mary Kay Ash eredeti elképzelése továbbra is fényesen ragyogó vezércsillag számunkra - és ennek az elképzelésnek a megvalósításához minden egyes eladott rúzs egy lépéssel közelebb juttatja cégünket.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190604005639/en/

Kapcsolat:
Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 vagy media@mkcorp.com

Forrás: Mary Kay Inc.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.