OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. június 28., péntek 09:21

Az S BLOCK Délkelet-Ázsiában: Vietnám és Da Nang feltérképezése; a blokklánc és az S BLOCK felfedezése
    Bern, Svájc 2019. június 28., péntek (OTS/Business Wire) - 2019. június 26-án Vietnámban, Da Nang városában sikeresen lezajlott az S BLOCK által megrendezett The Digital Economy Application Summit (Digitális Gazdasági Applikációk) elnevezésű csúcstalálkozó. A rendezvény házigazdája az S BLOCK vietnámi közössége (S BLOCK Vietnam Community) volt, társszervezője pedig a Magic Kingdom Club a Top Market Group Finance-szel és a Black Hole Finance médiával együttműködésben.

    Az olyan magas minőségi színvonalat képviselő projekteknek köszönhetően, mint például az S BLOCK, Vietnám ismét a blockchain fellendülését váltotta ki, melynek köszönhetően az ország piaci szereplők érdeklődésének középpontjába került. Megbízható források szerint a közelmúltban az S BLOCK vietnámi közössége fontos gazdasági csúcstalálkozót tartott Vietnámban június végén. Az eseményen több mint 100 ágazati vezető, 500 jól ismert gazdasági és blockchain médiaképviselő, és szerte a világról több mint 2000 vezető ágazati szakember vett részt. A csúcstalálkozó célja az ágazat fejlődésének támogatása, a vietnámi turizmus fellendítése, a blokkláncszektorra vonatkozó legfrissebb információk megosztása és az ágazat szereplői együttműködésnek elősegítése volt. A hírekben ennek kapcsán megemlítésre került, hogy az olyan magas minőségi színvonalat képviselő projekteknek köszönhetően, mint például az S BLOCK, Vietnám ismét a blockchain fellendülését váltotta ki.

Vietnám, amely földrajzi szempontból Délkelet-Ázsia egyik legelőnyösebb fekvésű országa, nagy ütemben fejleszt több különböző iparágat is (ideértve a blokkláncszektort), és az egyik leggyorsabban fejlődő délkelet-ázsiai országként tartják számon. A földrajzi elhelyezkedéséből különleges előnyöknek köszönhetően a vállalkozók előszeretettel választják olyan kiemelkedő projektek megvalósításának színhelyéül, mint az S BLOCK, amely már elkezdte a projekt promócióját.

A június 26-i csúcstalálkozót követően a legtöbb látogató körülnézett Da Nangban, megtekintette a világhírű látnivalókat, és megmerítkezett a vietnámi kultúrában. A sikeresen lebonyolított csúcstalálkozónak köszönhetően Vietnám kedveltsége és presztízse ismét nőtt a világon és a külföldi látogatók szemében, melynek eredményeként minden bizonnyal még több nemzetközi utazásokat kedvelő turista látogat majd el az országba, még olyanok is, akik eddig nem sokat tudtak a világnak erről a szegletéről. "Vietnám feltörekvő, dinamikusan fejlődő piac, és a blockchainnek megvan az esélye arra, hogy jelentős szerepet játsszon a vietnámi gazdaságban - nyilatkozta a csúcstalálkozó szervezője ma délután.

Az S BLOCK Vietnam Community hivatalos jelentése.
Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190627005341/en/

Kapcsolat:
SBLOCK FOUNDATION PTE. LTD
Jennifer Bialek
contacts@sblock.com
www.sblock.com
Forrás: S BLOCK
    

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.