OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. július 25., csütörtök 09:25

Az Alibaba.com megnyitotta platformját, hogy lehetővé tegye az amerikai egyesült államokbeli kisvállalkozások számára a globális értékesítést (1. rész)
    New York, 2019. július 25., csütörtök (Business Wire/OTS) - A vezető, globális, vállalatközi e-kereskedelmi platform új értékesítői igénybevételi lehetőségeket vezet be, ideértve az amerikai egyesült államokbeli vállalatok egymás közti tranzakcióit lehetővé tévő új funkciókat és új ökoszisztéma-résztvevői kategóriákat, továbbá elindít egy egész országra kiterjedő, különféle eseményeket magába foglaló, előkészítő kampányt, mellyel segíteni kívánja a kisvállalkozásokat az online értékesítési platform igénybe vételében - A világ egyik legnagyobb vállalatközi (ún. "B2B") e-kereskedelmi piactere, az Alibaba Group (NYSE: BABA) üzleti egységeként működő Alibaba.com ma megnyitotta platformját az amerikai egyesült államokbeli kisvállalkozások előtt, hogy lehetővé tegye számukra termékeik értékesítését az USA-ban és szerte a világon az Alibaba.com weboldalt használó sok millió vásárló számára. Így az Amerikai Egyesült Államokban működő mintegy 30 millió kis- és középvállalkozás (a továbbiakban "KKV") - főként gyártók, nagykereskedők és forgalmazók - könnyebben hozzáférhet a 23,9 billió USA dollár értékű forgalmat bonyolító globális B2B e-kereskedelmi piactérhez, amelynek forgalma hatszorosa a vállalatok és fogyasztók közti ügyletek (ún. "B2C") céljára szolgáló globális e-kereskedelmi piactér forgalmának.

        Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20190723005345/en/

A vállalat ugyanakkor az ökoszisztéma résztvevőinek körét is bővíti. Így mostantól a KKV-k kapcsolatba léphetnek olyan, ún. "anchor" (= "mágnes" - nagy áruválasztékkal rendelkező, a vásárlók által jól ismert és kedvelt, nagy vonzerejű) értékesítőkkel és B2B szolgáltató vállalatokkal is, amelyek az Alibaba.com küldetését támogatva szintén meg kívánják könnyíteni a KKV-k számára az üzletkötéseket.

Annak érdekében, hogy segítse az amerikai egyesült államokbeli KKV-kat a 23,9 billió USA dollár értékű forgalmat bonyolító, globális B2B e-kereskedelmi piactérre való sikeres belépésben, az Alibaba.com szerte az országban egy sor "Előkészítő" műhelyfoglalkozást, valamint webes szemináriumokat szervez a helyi kereskedelmi kamarákkal és B2B szervezetekkel együttműködve, ideértve a SCORE-t, amely az ország egyik legnagyobb önkéntes üzleti szakértő mentorokat tömörítő non-profit hálózata.

"Az Alibaba lehetőséget és eszközöket kíván biztosítani a vállalkozók számára ahhoz, hogy sikeresen végezhessék üzleti tevékenységüket" - magyarázta John Caplan, az Alibaba Csoport North America B2B egységének vezetője. "Az ügyfélkörünket alkotó, több mint 190 országból és régióból kikerülő 10 millió aktív vásárló vállalat segítségével igyekszünk átformálni a B2B kereskedelmet azáltal, hogy az amerikai egyesült államokbeli KKV-knak rendelkezésére bocsátjuk azokat az eszközöket és szolgáltatásokat, amelyek lehetővé teszik, hogy sikeres szereplőivé váljanak a mai globális online piactérnek."

A PLATFORM LEGFONTOSAB ÚJ FUNKCIÓI
Az Alibaba.com kulcsfontosságú új funkciókat tett elérhetővé annak érdekében, hogy lehetővé tegye az amerikai egyesült államokbeli KKV-k helyi (azaz az USA-ban működő más vállalkozásokkal való) online ügyletkötési, valamint globális e-kereskedelmi üzleti tevékenységét:
 Értékesíteni kívánó üzleti    Vásárolni kívánó üzleti vállalkozások az USA-ban
vállalkozások az USA-ban
============================= =================================================
- Felhasználóbarát funkciók   - Hozzáférés a folyamatosan bővülő amerikai
digitális üzlet létrehozására egyesült államokbeli ellátói körhöz az
és kezelésére a globális      us.alibaba.com belépési oldalon, továbbá több
Alibaba.com platformon        ezer globális beszállító kínálatához
----------------------------- -------------------------------------------------
- Tranzakciók lebonyolítását  - Továbbfejlesztett, megbízható ajánlatkérési
támogató értékes eszközök,    funkció, amely lehetővé teszi a vevők számára a
ideértve az online fizetést*  kapcsolatfelvételt és a tárgyalások megkezdését
----------------------------- -------------------------------------------------
- Ügyfélkapcsolat-kezelő      - Kibővített termékválaszték, kezdve a
(CRM) és kommunikációs        készáruktól az egyedi igények szerint előállított
eszközök az ügyfélkapcsolatok termékekig
közvetlen kezelése céljára
----------------------------- -------------------------------------------------
- A kifejezetten az           - Továbbfejlesztett termék- és szállítókeresési
értékesítőknek legjobban      funkció, amely lehetővé teszi a vevők számára a
megfelelő B2B vásárlói        nekik legmegfelelőbb termék (testre szabott vagy
igények kielégítését szolgáló készáru), illetve szállító (kategóriák vagy
továbbfejlesztett             földrajzi elhelyezkedés szerinti) gyors
digitálismarketing-eszközök   azonosítását
----------------------------- -------------------------------------------------
- Lehetőség az Alibaba.com    
USA-ban működő Seller Success
(Értékesítői siker)
csapatával való
együttműködésre
----------------------------- -------------------------------------------------
* A platformon keresztül való fizetés az USA-ban - New York és Nevada állam kivételével - bonyolított tranzakciók esetében 2019. július 25-től lesz lehetséges (folyt.)



2019. július 25., csütörtök 09:26

Az Alibaba.com megnyitotta platformját, hogy lehetővé tegye az amerikai egyesült államokbeli kisvállalkozások számára a globális értékesítést (2. rész)
    New York, 2019. július 25., csütörtök (Business Wire/OTS) -

    "Már régebben felismertük, hogy az Alibaba.com révén lehetőségünk nyílik a globális növekedés felgyorsítására" - nyilatkozta Evan Gettinger, egy professzionális tisztítószereket gyártó amerikai egyesült államokbeli vállalat, a Gett Clean társalapítója, amely jelentősen nagyobb számú ajánlatkérést kapott, amióta termékei elérhetővé váltak a platformon. "A platform által most bevezetett újabb eszközök és a nagynevű márkákkal rendelkező eladókhoz a platformon keresztül való hozzáférés lehetővé válása várakozásaink szerint biztosítani fogja számunkra, hogy gyorsabban teljesítsük kitűzött növekedési céljainkat."

Az ALIBABA.COM USA-BELI B2B ÖKOSZISZTÉMÁJÁT ÚJ RÉSZTVEVŐK BEVONÁSÁVAL BŐVÍTI

Az Alibaba.com online platformjára számos olyan márkát és szervezetet, köztük nagy amerikai egyesült államokbeli cégeket és szolgáltatókat hívott meg, amelyek szintén elkötelezettek a KKV-k támogatása iránt.

Márciusban az Alibaba.com hírt adott arról, hogy stratégiai együttműködési megállapodást kötött az Office Depot-val, ma pedig bejelentette, hogy a C.H. Robinson divíziója, a Robinson Fresh szintén csatlakozik a platformon keresztül elérhető cégek köréhez. Mindkét vállalat ún. "anchor" értékesítői szerepet vállalt, és széles körű termékkatalógussal van jelen a platform hatalmas vásárlóközönsége részéről megnyilvánuló, folyamatosan bővülő kereslet kielégítése érdekében. Az "anchor" értékesítők jelenléte a platformon jelentős előnyöket biztosít az ökoszisztéma tagjai számára, ideértve a vásárlói érdeklődés felkeltését, mely jellemzően megnő olyankor, amikor a termékválaszték bővül.

"Büszkék vagyunk arra, hogy kiterjeszthetjük stratégiai együttműködésünket az Alibaba.com-mal" - nyilatkozta Gerry Smith, az Office Depot, Inc. vezérigazgatója. "Azzal, hogy "anchor" értékesítői szerepet vállaltunk a platformon, nagyobb körét érhetjük el a kisvállalkozóknak, és elláthatjuk őket azokkal a termékekkel és szolgáltatásokkal, amelyekre szükségük van, hogy sikeresek lehessenek a globális piacon való versenyben." Továbbá az Alibaba.com ügyfelei mostantól a folyamatosan bővülő ökoszisztéma résztvevőiként kizárólag a tagok számára szóló, különleges ajánlatokat, árengedményeket és prémium tartalmakat is kapnak majd az egyre több vállalkozás által használt platformon olyan vezető üzleti szolgáltatóktól, mint például az alábbiak:
     - 71lbs
     - BigCommerce
     - Indeed
     - ShipStation (NASDAQ: STMP)
     - Skuvault
     - TeamViewer
     - Wellbots
     - Xometry

ORSZÁGOS KAMPÁNY, MELYNEK KERETÉBEN HELYI "ELŐKÉSZÍTŐ" RENDEZVÉNYEKRE KERÜL SOR A KKV-K NÖVEKEDÉSÉNEK TÁMOGATÁSA CÉLJÁBÓL

Az első Alibaba.com Build Up (Előkészítő) rendezvény, amely személyes találkozást biztosított a kis- és középvállalkozók és az Alibaba.com képviselői közt, július 23-án zajlott le Brooklynban, az innovatív ipari és gyártó cégeket tömörítő közösség, az Industry City központjában, ahol az Industry City mellett a Brooklyn-i Kereskedelmi Kamara vállalta a társ-házigazda szerepét. Mindegyik Előkészítő rendezvényen alapos ismereteket biztosító műhelyfoglalkozás, valamint az Alibaba.com szakértői által nyújtott egyéni képzési és konzultációs lehetőségek is várják az érdeklődőket, továbbá az ökoszisztéma márkái és szervezetei által nyújtott exkluzív árengedmények, ösztönzők és támogatás.

A brooklyni Előkészítő rendezvény után a következő eseményre július 26-án kerül sor Los Angelesben a Los Angeles-i Kereskedelmi Kamara California Market Centerében, azt követően pedig július 30-án, Chicagóban várja az érdeklődőket házigazdaként az Illinois-i Kereskedelmi Kamara az M Hub innovációs központban. Az Alibaba.com az év során szerte az országban további Előkészítő rendezvények megtartását tervezi helyi és országos üzleti szervezetek támogatásával, ideértve többek közt a SCORE helyi tagszervezeteit, valamint olyan non-profit szervezeteket, mint például a Food Export USA - Northeast és a Food Export Association of the Midwest USA. Továbbá az Alibaba.com a SCORE-ral együttműködve digitális tartalmakat is készít az Előkészítő rendezvények kiegészítéseként.

"A kisvállalkozásoknak, amelyek az USA gazdaságának motorját jelentik, számos kihívással kell szembenézniük" - magyarázta Ken Yancey, a SCORE vezérigazgatója. "A SCORE és mentorhálózatunk izgatottan várja, hogy ezeknek a személyes és virtuális Előkészítő találkozóknak és műhelyfoglalkozásoknak a során, amelyek szerte az USA-ban elérhetők az érdeklődők számára, segítségére lehessünk az amerikai egyesült államokbeli vállalkozásoknak azoknak az ismereteknek az elsajátításában, amelyekre támaszkodva sikeresen kiaknázhatják az e-kereskedelem kínálta rendkívüli lehetőségeket."

Az Alibaba.com platformjának továbbfejlesztéséről, az ökoszisztéma új tagjairól, valamint az Alibaba.com új együttműködő partnereiről további információkért, illetve az Önt érdeklő Build Up (Előkészítő) műhelyfoglalkozáson való részvételhez szükséges regisztráció céljából kérjük, látogasson el a következő internetes címre: Alibaba.com/BuildUp. (folyt.)



2019. július 25., csütörtök 09:26

Az Alibaba.com megnyitotta platformját, hogy lehetővé tegye az amerikai egyesült államokbeli kisvállalkozások számára a globális értékesítést (3. rész)
    New York, 2019. július 25., csütörtök (Business Wire/OTS) -

    Amit az Alibaba.comról tudni kell…

Az Alibaba Group első üzleti egysége, az Alibaba.com vezető, globális, vállalatközi e-kereskedelmi platform, amelynek célja, hogy megkönnyítse az üzleti tevékenység végzését mindenhol a világon. Az 1999-ben alapított Alibaba.com szolgáltatásai a kereskedelem összes aspektusát lefedik: eszközöket biztosít a vállalkozások számára, melyek révén azok termékeikkel elérhetik a globális vásárlóközönséget, segíti a vásárlókat a megfelelő termék és eladó megtalálásában, valamint az online rendelés gyors és hatékony megtételében. Az Alibaba.com a világ több mint 190 országában és régiójában vevők és eladók millióit szolgálja ki.

Amit az Alibaba Groupról tudni kell…

Az Alibaba Csoport (NYSE: BABA) küldetésének tekinti, hogy megkönnyítse az üzleti tevékenység végzését mindenhol a világon, és a vállalat célja a fenntartható növekedés megvalósítása a következő 102 évre.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190723005345/en/

Kapcsolat:
Médiakapcsolatok:
Alibaba Csoport:
Brion Tingler
brion.tingler@alibaba-inc.com  

Alibaba Csoport:
Roger Zhang
roger.zhang@alibaba-inc.com

Forrás: Alibaba.com

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.