OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 18. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. július 31., szerda 10:49

A Reputation Institute munkahelyeket vizsgáló 2019-es tanulmánya szerint a Mary Kay Inc. a világ legjobb hírnévnek örvendő munkaadói közé tartozik (1. rész)
    Dallas, 2019. július 31., szerda (Business Wire/OTS) - A befogadást elősegítő és az alkalmazottak egészségét és jóllétét előtérbe helyező vállalati kultúra iránti elkötelezettség terén a Mary Kay a 42. helyen végzett a globális rangsorban - A Mary Kay Inc. büszkén jelenti be, hogy a Reputation Institute (Ri) legjobb hírnévvel rendelkező munkaadókat rangsoroló, 2019. évi Global Workplace 100 címet viselő felmérése szerint a vállalat a világ legmegbecsültebb munkaadói közé tartozik. A Mary Kay a vállalati reputáció terén a 42. helyen végzett a 100 vállalatot tartalmazó globális rangsorban.

        Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20190729005477/en/

"Hírnevünket a munkavállalók és az ügyfelek körében azok az elvek alapozták meg, amelyeket Mary Kay Ash határozott meg, amikor 1963-ban megalapította megálmodott vállalatát" - magyarázta Melinda Foster Sellers, a Mary Kay Inc. személyzeti vezetője. "Alapítónk egy olyan vállalatot képzelt el, amelynél az "aranyszabály" az, hogy a világot egy jobb hellyé kell tenni a vállalati felelősségvállalás, az innováció, az etikus üzleti magatartás és az embereket a középpontba helyező hozzáállás révén-mely elvek mindegyike hozzájárult a Reputation Institute idei felmérésében elért sikerünkhöz. Megtiszteltetés számunkra, hogy 2019-ben a Reputation Institute a világ legjobb hírnévnek örvendő munkaadói közé tartozónak találta cégünket."

A vállalati hírnév értékelését és kezelését célzó szolgáltatások terén az egyik vezető szervezetnek számító Reputation Institute kutatói a felmérés során 15 országban több mint 230000 személy véleményét kérték ki. A Reputation Institute a vállalatokat a szakmai fejlődés, a teljesítményösztönzési rendszer, a munkahelyi környezet, a piaci vezető szerep, a termékek és a vállalati felelősségvállalás alapján értékeli.

A felmérés szerint az elmúlt évben az alkalmazottak körében a hajlandóság arra, hogy a Mary Kaynél dolgozzanak, 6,2 százalékkal nőtt, amely a legjelentősebb javulás a Global RepTrak® 100 értékelés keretében vizsgált vállalatok közt. A Mary Kay több iparágban is jobbnak bizonyult számos globális vezető márkánál.

"A Mary Kay megítélése a hírnevet értékelő, évenként lefolytatott vizsgálatok során egyre jobb, és a felmérésbe bevont vállalatok közt a Mary Kay érte el a legjelentősebb javulást az 'alkalmazottaknak a vállalatnál való munkavégzésre való hajlandósága' kategóriában" - mondta el Stephen Hahn-Griffiths, az Ri reputációfelmérési vezetője. "A Mary Kay és a hozzá hasonló vállalatok értékes piaci előnyöket szereznek annak köszönhetően, hogy egy olyan munkahelyi környezetet alakítanak ki, amely elősegíti a befogadást és prioritásként kezeli a cég munkavállalóinak egészségét és jóllétét."

Ez az előkelő helyezés a legutóbbi azoknak az elismeréseknek a sorában, amelyeket a Mary Kay mostanában munkaadói hozzáállásáért nyert el. A közelmúltban kapott díjak közé tartoznak az alábbiak:
     - A világ 10 legjobb vezérigazgatója: A Reputation Institute CEO RepTrak® 2019 elnevezésű felmérése során a Mary Kay elnök-vezérigazgatóját a világ 10 legelismertebb vezérigazgatója közé sorolta.
     - A középméretű vállalatok közt az egyik legjobb munkaadó 2019-ben: A Forbes magazin 2019-es felmérése szerint a Mary Kay a középméretű amerikai vállalatok körében a legjobb munkaadók közé tartozik. A Mary Kay a magazin 500 legjobb vállalatot felsoroló listáján a 97. helyen szerepel.
     - 2019-ben a sokszínűség elősegítése terén az egyik legjobb munkaadó: A Forbes magazin a sokszínűség terén 2019-ben a legjobb amerikai vállalatok közé sorolta a céget. A Mary Kay a magazin 500 legjobb vállalatot felsoroló listáján a 150. a rangsorban.
     - Globális kiválósági díj a munkahelyi kultúráért: A Mary Kay Spain és a Mary Kay Poland elnyerte a 2018-as AON Best Employers (Legjobb Munkaadó) díjat, amelyet a legpozitívabb munkahelyi kultúrát megteremtő szervezeteknek ítélnek oda. 2017-ben a Mary Kay China és a Mary Kay Mexico kapta meg ezt a díjat.
     - A 2018-as év egyik leginkább családbarát munkaadója: A Mary Kay Hong Kongot a Belügyminisztérium az egyik leginkább családbarát munkaadóként ismerte el.
     - A 10 legjobb munkaadó a kínai egészségügyi vállalkozások körében 2018-ban: A China International Intellectech Corporation felmérése szerint a Mary Kay China a 10 legjobb munkaadó közé tartozik az egészségügyi ágazatban tevékenykedő cégek közt.(folyt.)



2019. július 31., szerda 10:50

A Reputation Institute munkahelyeket vizsgáló 2019-es tanulmánya szerint a Mary Kay Inc. a világ legjobb hírnévnek örvendő munkaadói közé tartozik (2. rész)
    Dallas, 2019. július 31., szerda (Business Wire/OTS) -

    Amit a Mary Kay-ről tudni kell…

Több mint 55 évvel ezelőtt Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, három cél teljesítését tűzte ki az általa létrehozott szépségápolási cég elé: biztosítson ígéretes lehetőségeket a nők számára, gyártson ellenállhatatlan termékeket és tegye jobbá a világot. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatások és innovatív bőrápolási, dekorkozmetikai és táplálékkiegészítő termékek előállítása iránt. A Mary Kay Alapítványon (Mary Kay FoundationSM) keresztül a vállalat ez idáig több mint 78 millió USA dollárt adományozott rákkutatási célokra, valamint a családon belüli erőszak áldozatai számára létesített menedékházak létesítése céljára. Mary Kay Ash eredeti elképzelése továbbra is fényesen ragyogó vezércsillag számunkra - és ennek az elképzelésnek a megvalósításához minden egyes eladott rúzs egy lépéssel közelebb juttatja cégünket.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190729005477/en/

Kapcsolat:
Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com

Forrás: Mary Kay Inc.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.