OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. szeptember 19., csütörtök 13:40

A Zynga Merge Magic! névvel új, lebilincselő puzzle-kalandjátékot adott ki (1. rész)
    San Francisco, 2019. szeptember 19., csütörtök (Business Wire/OTS) - A rendkívül sikeres Merge Dragons! és Merge Magic! folytatásában a játékosok új, mitikus teremtményeket hozhatnak létre - Az interaktív szórakoztatás egyik globális vezető vállalata, a Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA), ma bejelentette, hogy Merge Magic! névvel vadonatúj, világszerte elérhető puzzle-kalandjátékot adott ki, amelyben a játékosok rejtélyes világokba utazva megszabadíthatják azokat az átoktól azzal, hogy különféle teremtményeket olvasztanak eggyé és új tárgyakat párosítanak össze, és így olyan jutalmakat nyernek, amelyek lehetővé teszik, hogy a játék során újabb és újabb elbűvölő meglepetésekben legyen részük.

    Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20190918005006/en/

A Merge Magic! fejlesztője a Gram Games stúdió, amelynek nevéhez olyan globális sikertermékek fűződnek, mint a Merge Dragons!, a 1010! és a Six!. Az új játék látványos, lenyűgözően új grafikát és lebilincselő játékmenetet kínál, amelynek során a puzzle darabjait saját, különleges varázslényekkel teli kertjükben párosíthatják össze a játékosok. Elgondolkodtál valaha azon, hogyan nézne ki egy páva és egy macska eggyé olvasztva? A Merge Magic!-ben a 'Pácska' csak egyike a soha nem látott, minden képzeletet felülmúló, hibrid állatoknak, amelyeket a játék során megismerhetsz.

"Egy olyan új kirakós játékot akartunk megalkotni, amelyben a játékosok valóban bármit bármivel összeolvaszthatnak, hogy soha nem látott, különös, mitikus teremtményeket hozzanak létre" - magyarázta Eren Yanik, a Gram Games vezető termékfelelőse. "A Merge Magic!, amely a párosítási lehetőségek szinte végtelen sorát kínálja, új magasságokba emeli a nevünkkel fémjelzett 'párosíts és hozz létre újat' játéktípust, és elmélyült felfedezést és lebilincselő játékélményt biztosít a játékosoknak a mágikus birodalomban folytatott utazásuk során. A játékhoz a jövőben kiadásra kerülő ún. in-game (játékon belüli) események (nem utolsó sorban az idei őszre tervezett események és a Halloween epizód) szintén számos különféle lehetőséget kínálnak a játékosok közösségének az interakcióra annak érdekében, hogy a közös játék még élvezetesebbé tegye a játékmenetet."

A Merge Magic! játék során a játékosok elbűvölő történetekkel ismerkedhetnek meg és különleges küldetéseket teljesíthetnek Mythia varázslatos világában, ahol a különféle tárgyak és lények 'összeolvasztásával' jobb és erősebb dolgokat hozhatnak létre, melyek segítik őket feladataik végrehajtásában. A játékban az egyetlen reményt az elvarázsolt világ átoktól való megszabadítására a játékosoknak az a különleges képessége adja, hogy bármit össze tudnak olvasztani: tojásokat, fákat, kincseket, csillagokat, bűvös virágokat, sőt még mitikus lényeket is.

"A Merge Magic! a játékosokat fantasztikus új világokba repíti el, ahol olyan mitikus lényekkel ismerkedhetnek meg, mint például az erős egyszarvú és a bátor tündér, és olyan soha nem látott hibrid teremtményeket hozhatnak létre például egy elefánt és egy pillangó összeolvasztásával, mint a 'pillfánt'" - mondta Bernard Kim, a Zynga Publishing (Kiadási) egységének elnöke. "A játékosok több órányi élvezetes játékra számíthatnak, miközben felfedeznek varázslatos tárgyakat, létrehoznak csodálatos teremtményeket és újabb és újabb világokat szabadítanak meg az átoktól."

A tojásokból csodadolgok kelhetnek ki, amelyek új, még erősebb hibrid lényekké válhatnak. A játékosoknak számos érdekfeszítő puzzle szinten kell túljutniuk, rejtvényeket kell megoldaniuk, és különféle tárgyakat/dolgokat/lényeket kell összepárosítaniuk ahhoz, hogy elnyerjék a jutalmakat, amelyeket összegyűjtve saját kertjüket bővíthetik és gondozhatják.

Készülj fel a varázslásra - párosíts, olvassz össze és nevelj fantasztikus lényeket, hogy a kerted minél tökéletesebbé tehesd!

A játék rövid leírása:
     - Fedezd fel fantasztikus tárgyak százait, amelyeket össze kell olvasztani, illetve párosítani, majd megfelelően használni ahhoz, hogy a 80 kihívást teljesítsd!
     - Találkozz tündérekkel, egyszarvúakkal, minotauruszokkal és olyan soha nem látott hibrid lényekkel, mint a Pácskák (pávába oltott macska) és számos más csodás teremtménnyel.
     - A kerten átok ül: harcolj, hogy felszálljon a köd és megszabadítsd az átoktól, hogy újra virágozhasson és visszaadhasd a teremtményeknek az otthonukat!
     - Óvakodj a boszorkányoktól: a rejtvények megfejtése során gonosz boszorkányok keresztezhetik az utad, úgyhogy légy óvatos!
     - Vegyél részt a gyakran elérhető, különleges eseményeken, melyek során egyre fejlettebb teremtményeket vihetsz vissza a kertedbe!

A Merge Magic! már letölthető ingyenesen iOS-os és Androidos eszközökre egyaránt.

A szerkesztő megjegyzése:
     - A Merge Magic! sajtóanyagáért, ideértve az előzetes bemutató videót is, kérjük, kattintson ide.https://app.box.com/s/qjje0ymz58ewieu6pv0rzd5nnuyz52x9
(folyt.)



2019. szeptember 19., csütörtök 13:41

A Zynga Merge Magic! névvel új, lebilincselő puzzle-kalandjátékot adott ki (2. rész)
    San Francisco, 2019. szeptember 19., csütörtök (Business Wire/OTS) -

    Amit a Zynga Inc.-ről tudni kell…

A Zynga az interaktív szórakoztatási ágazat egyik globális vezető vállalata, mely küldetésének tekinti az emberek játékok révén való összekapcsolását. Ez idáig több mint egymilliárd ember játszott a Zynga franchise játékaival, köztük a következőkkel: CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ és Zynga Poker™. A Zynga játékai több mint 150 országban érhetők el, és szerte a világon játszhatók közösségi oldalakon és mobileszközökön egyaránt. A 2007-ben alapított vállalat központja San Franciscóban található, és irodákat működtet az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Írországban, Indiában, Törökországban és Finnországban. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra (www.zynga.com) vagy kövesse a Zynga-t a Twitteren és a Facebookon!

Amit a Gram Games-ről tudni kell…

A Gram Games mobiljátékokat fejlesztő stúdió, amely elkötelezett olyan magas minőségi színvonalat képviselő közösségi játékok fejlesztése iránt, amelyek a játék révén valódi barátságokat hoznak létre a játékosok között. A 2012-ben alapított és a Zynga által 2018-ban felvásárolt Gram Games az ágazat elismert szakértőiből álló csapatot épített fel, amely a vállalat londoni és isztambuli stúdióiban való munkája során küldetésének tekinti olyan lebilincselő mobiljátékok megalkotását, mint például a Merge Dragons! és az 1010!. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra a következő internetes címen: www.gram.gs.

Előremutató állítások

Ez a sajtóközlemény előremutató állításokat tartalmaz, amelyek többek közt olyan dolgokkal kapcsolatosak, mint a Merge Magic! in-game események jövőbeli kiadása. Az előremutató állítások gyakran tartalmaznak olyan szavakat, mint például a "kilátás", "tervezett", "előre vetített", "szándékozik", "fog", "előre láthatóan", "úgy hisszük", "célunk", "várakozásaink szerint", és a jövő idejű állítások általában előremutató állításnak tekintendők. Az ezekben az előremutató állításokban szereplő tervek sikeres megvalósítását jelentős kockázati és bizonytalansági tényezők, illetve feltételezések befolyásolják. Ezért a jelen sajtóközlemény olvasóit arra intjük, hogy ne támaszkodjanak túlzott mértékben ezekre az előremutató állításokra, amelyek a jelen sajtóközlemény kiadásának időpontjában rendelkezésünkre álló információkon alapulnak. Cégünk nem vállal kötelezettséget ezeknek az állításoknak a frissítésére. A fent említett kockázatokról, bizonytalansági tényezőkről és feltételezésekről további, részletesebb információk az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission [a továbbiakban "SEC"]) cégünk által benyújtott vagy a jövőben benyújtásra kerülő nyilvános dokumentumokban találhatók, amelyeknek másolata elérhető honlapunk Investor Relations (Befektetői kapcsolatok) aloldalán a következő internetes címen: http://investor.zynga.com, vagy a SEC honlapján a következő internetes címen: www.sec.gov.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20190918005006/en/

Kapcsolat:
Sarah Ross | Zynga
saross@zynga.com | 310-924-1404

vagy

Kjell Vistad | Gilberto Williams-Gamboa
ONE PR Studio (a Zynga képviselője az USA-ban) / zynga@oneprstudio.com / (510) 893-3271

Forrás: Zynga

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.