OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. augusztus 8. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. november 4., hétfő 11:12

A MOL-csoport kibővíti kapcsolatait a MobileIronnal az üzleti hatékonyság és növekedés elősegítése érdekében (1. rész)
    Mountain View, Kalifornia állam, USA, 2019. november 4., hétfő (Business Wire/OTS) - A MOL-csoport a MobileIron egységes végpontieszköz-kezelési (Unified Endpoint Management [UEM]) helyszíni megoldása helyett a továbbiakban a cég felhőalapú szolgáltatását fogja használni az igény szerinti skálázhatóság, biztonság és hozzáférhetőség kínálta előnyök kiaknázása céljából - Az ágazat első, vállalkozások számára létrehozott, mobilközpontú, ún. "zero trust" ("nulla bizalom") platformját bevezető vállalat, a MobileIron (NASDAQ: MOBL) ma bejelentette, hogy kibővítette a MOL-csoporttal (a továbbiakban "MOL"), egy integrált, magyarországi, budapesti székhelyű multinacionális olaj- és gázipari vállalattal, régóta fennálló kapcsolatait. A MOL-csoport a MobileIron Core szolgáltatása helyett a továbbiakban a MobileIron felhőalapú szolgáltatását veszi igénybe a teljes körű egyesített végpontieszköz-kezelési (UEM) felhőszolgáltatás előnyeinek kiaknázása céljából.

    "Az utóbbi néhány évben a MobileIron "nulla bizalom" megközelítést alkalmazó platformja hihetetlen javulást biztosított mobileszköz-produktivitásunk terén" - magyarázta Varga Péter, a MOL-csoport csoportszintű technológiai/információbiztonsági igazgatója. "Alkalmazottaink gyorsan és biztonságosan tudnak hozzáférni a munkájukhoz szükséges erőforrásokhoz nap mint nap, és az alkalmazott információtechnológiai megoldásoknak köszönhetően javult a mobileszköz-állomány láthatósága és irányíthatósága. Biztosak vagyunk abban, hogy a MobileIron platformja továbbra is hozzásegít minket mobileszköz-biztonsági céljaink eléréséhez, különösen most, hogy átállunk a felhőalapú infrastruktúra és szolgáltatások használatára."

"Izgalmas feladat volt a MOL-csoport támogatása a biztonságos mobileszközökön végzett munkafolyamataik sikeres optimalizálását célzó projekt során" - mesélte Simon Biddiscombe, a MobileIron vezérigazgatója. "Örömünkre szolgál, hogy továbbra is segíthetjük a MOL-csoportot, hogy a termelékenység feláldozása nélkül elégíthessék ki mobileszköz-biztonsági igényeiket és folytathassák le a felhőbe való migrációt. Elkötelezettek vagyunk a biztonságos munkavégzési élmény biztosítása és ügyfeleink nagyobb hatékonyságot és növekedést célzó erőfeszítéseinek támogatása iránt."

A MobileIron felhőjének használatára való átállás révén a MOL-csoport kiaknázhatja az igény szerinti skálázhatóság előnyeit és javíthatja befektetésmegtérülési mutatóját (ROI). A MOL-csoport késedelem nélkül fogja tudni bővíteni az UEM tevékenységet az üzleti igényekhez alkalmazkodva, átugorhatja a hosszadalmas hardverbeszerzés-tervezési szakaszt és elkerülheti annak költségeit, továbbá rendelkezésre állnak az automatikus frissítések és az új funkciókhoz való automatikus hozzáférés, mihelyt azok elérhetővé válnak. A MOL-csoport ugyanakkor a hardver-kiadásokat is a lehető legkisebbre csökkentheti azáltal, hogy a továbbiakban nem lesz szükség a helyszínen fenntartandó hardverre, adatközponti hardverlábnyomát gyakorlatilag szintén nullára redukálhatja és IT erőforrásait a hardverkarbantartás helyett átcsoportosíthatja stratégiai szempontból fontos feladatok végzésére.

A MobileIron egyik felhatalmazott partnere, az S&T Consulting Hungary Kft., továbbra is ellátja a MOL-csoportot a MobileIron termékeivel, és gondoskodik azoknak integrálásáról a vállalat meglévő rendszereibe. (folyt.)2019. november 4., hétfő 11:12

A MOL-csoport kibővíti kapcsolatait a MobileIronnal az üzleti hatékonyság és növekedés elősegítése érdekében (2. rész)
    Mountain View, Kalifornia állam, USA, 2019. november 4., hétfő (Business Wire/OTS) -

    Amit a MOL-csoportról tudni kell…

A MOL-csoport integrált, nemzetközi olaj- és gázipari vállalat, melynek központja, Budapesten, Magyarországon található. A vállalatcsoport, mely mintegy 100 éves iparági múlttal rendelkezik, több mint 40 országban van jelen 26 000 főt számláló, dinamikus, nemzetközi alkalmazotti gárdájával. A MOL kutatási és termelési tevékenysége több mint 75 évre visszanyúló szénhidrogén-ipari tapasztalatokon alapul. Jelenleg a MOL-csoport 8 országban végez termelési tevékenységet és 13 országban rendelkezik kutatási eszközökkel. A MOL-csoport négy finomítót és két petrolkémiai üzemet működtet integrált ellátási lánc menedzsment keretében Magyarországon, Szlovákiában és Horvátországban, kiskereskedelmi hálózata pedig több mint 2000 töltőállomást számlál Közép- és Délkelet-Európa 10 országában.

Amit az S&T Consulting Hungary Kft.-ről tudni kell…

Az S&T Consulting Hungary Kft. az S&T Csoport tagja. Az S&T Hungary az egyik legnagyobb információtechnológiai tanácsadó és rendszerintegrátor vállalat Magyarországon, amely kiemelkedő színvonalú válllatirányítás-tervezési, alkalmazási és üzemeltetési szolgáltatásokkal, ipari digitalizácós termékekkel, IT hálózatokkal, szerverekkel, adattárolási és IT biztonsági megoldásokkal áll ügyfelei rendelkezésére. Az S&T Hungary több mint 20 éve mind belföldön, mind külföldön vállal projektmegvalósítást magas minőségi színvonalon, a határidők és költségvetési keretek és hatókörök betartásával. Az S&T Csoport, amelynek központja Ausztriában található, elismert szolgáltató, amely teljes körű IT rendszereket kínál partnereinek, ideértve azok hardver és szoftver alkotórészeinek előállítását is. A Csoport ugyanakkor okosenergia technológiákat is fejleszt és biztosít. Az S&T több mint 4400 alkalmazottat foglalkoztat és több mint 25 országban tevékenykedik.

Amit a MobileIronról tudni kell…

A MobileIron az ágazat első mobilcentrikus, "nulla bizalom" ("zero trust") megközelítést alkalmazó, egységes végpontieszköz-kezelésre (UEM) épülő, a vállalkozások teljes egészére kiterjedő, biztonságos hozzáférést és adatvédelmet biztosító platformja bevezetésével újradefiniálja a vállalati biztonság fogalmát. A "nulla bizalom" azon a feltételezésen alapul, hogy a nemkívánatos szereplők már eleve jelen vannak a hálózatban, ezért a biztonságos hozzáférésnek a "soha ne bízz senkiben, mindig végezz hitelesítést" megközelítésen kell alapulnia. A MobileIron túllép az identitásmenedzsment és az átjárást lehetővé tevő eszközök alkalmazásán, és egy átfogóbb attribútumsorra alapozza a hozzáférés-engedélyezést. A mobilcentrikus, "nulla bizalmat" alkalmazó megközelítés értelmében először megtörténik az eszköz validálása, megállapításra kerül a felhasználói környezet, ellenőrzésre kerül az alkalmazás felhatalmazása, majd lezajlik a hálózat hitelesítése is, és a rendszer detektálja és kiküszöböli a fenyegetéseket, mielőtt biztonságos hozzáférést biztosítana egy eszköz vagy egy felhasználó számára.

A MobileIron biztonsági platformja díjnyertes, ágazatvezető, egységes végpontieszköz-kezelési (UEM) megoldáson alapul, amelyet kiegészítenek a "nulla bizalom" elvet alkalmazó technológiák, ideértve az ún. "zero sign-on" (ZSO) (jelszómentes) bejelentkezést, a többfaktoros azonosítást (MFA) és a mobilfenyegetés elleni védelmet (MTD). Világszerte több mint 19000 ügyfél, köztük a világ legnagyobb pénzintézetei, hírszerzési ügynökségei és egyéb, szigorú szabályzási környezetben működő vállalatai választották a MobileIront szolgáltatójukként, hogy az üzleti erőforrásaikhoz a csak az engedélyezett felhasználók, eszközök, alkalmazások és szolgáltatások általi hozzáférés biztosítása révén zökkenőmentes és biztonságos felhasználói élményt nyújthassanak ügyfeleiknek.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20191031005235/en/

Kapcsolat
Médiakapcsolatok:
Jenny Pfleiderer
press@mobileiron.com
Elemzői kapcsolatok:
Becca Chambers
bchambers@mobileiron.com

Forrás: MobileIron

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.