OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. augusztus 9. vasárnap
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. november 4., hétfő 11:23

A Zynga és Alec Baldwin előzetes tájékoztatást adott ki a Zynga "Words With Friends" szójátékának 10. évfordulóját ünneplő kampány keretében megvalósuló kreatív együttműködésükről (1. rész)
    San Francisco, 2019. november 4., hétfő (Business Wire/OTS) - Alec Baldwin megjegyzései egy videóinterjúban a Words With Friends szójátékról, a jövőről és az apaságról - Az interaktív szórakoztatás egyik globális vezető vállalata, a Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) ma részletes tájékoztatást tett közzé a producerként és rendezőként is tevékenykedő Emmy-díjas színésszel, Alec Baldwinnal való kreatív együttműködéséről. A Zynga ikonikus mobiljátékát, a Words With Friends szójátékot már a kezdetektől lelkesen játszó Baldwin egy promóciós kampány keretében csatlakozik a játék kiadásának 10. évfordulóját ünneplő eseménysorozathoz. A kampány során a jellegzetes, elmés megjegyzéseiről és iróniájáról ismert színész a következő néhány hónap során közvetítésre kerülő, humoros videószkeccsekben (ún. "vignette"-ekben) beszél a játékhoz való viszonyáról. Egy éppen most megjelent, rövid, előzetes videóinterjúban Baldwin a játékkal kapcsolatos személyes élményeiről mesél.

        Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20191031005240/en/

"Ha visszagondolok, szinte hihetetlen, milyen régóta játszom a Words With Friends szójátékkal" - emlékezik Baldwin. "Először a forgatások szüneteiben az üres perceket töltöttem ki vele, és ellenfeleim a kollégák, a filmrendezők és a segítő személyzet tagjai voltak, azután az elmúlt évtized során szép lassan a mindennapjaim részévé vált a játék, és ma már alig van olyan nap, hogy ne játszanánk egy-egy meccset Spanyolországban élő apósommal."

"Alec Baldwin nem pusztán szereplője volt a kampánynak, hanem lelkes együttműködő partnerként minden feladatból kivette a részét, kezdve a kezdeti kreatív tervezéstől egészen a forgatásig" - nyilatkozta Bernard Kim, a Zynga Publishing (Kiadási) egységének elnöke. "Amellett, hogy színészként részt vett a forgatásokon, támogatta a csapatot a koncepciók kialakításban és a párbeszédek formálásában, kreatívan hozzájárulva a sorozat létrehozásához."

A játék 10. évfordulóját ünneplő kampány keretében a játékosok az "utazás" ("journey") szót szavazták meg az 'év szavaként', mely tükrözi, milyen élményeket a Words With Friends szójáték a felhasználó közösségének, illetve azt, hogyan jutnak el az ellenfelek a barátságig. A videóinterjúban Baldwin elmeséli miért volt ez a számára is az 'év szava' bővülő családja és az apává váláshoz vezető személyes utazása kapcsán. Az őszinte beszélgetés során Baldwin sokat emlegeti legkomolyabb Words With Friends ellenfelét (az apósát), tippeket ad arra, hogyan lehet jobb eredményeket elérni a játékban (nem szabad leragadni egy betű mellett), és felfedi, kivel szeretne leginkább játszani a jövőben (a gyerekeivel).

Az Alec Baldwinnal készült mai videóinterjút a sorozat további részei követik, amelyekben a következő néhány hónapban a legendás színész számos különféle szerepben lesz látható - kezdve egy napközben vetített sorozatban játszott doktortól egy szafari-öltözéket viselő kalandorig.

A kampányról a legfrissebb információkért kérjük, kövesse a Words With Friends szójátékot a Facebookon, a  Twitteren és az Instagramon: #WordsWithAlec.

A szerkesztő megjegyzése:
     - A Words With Friends & Alec Baldwin kiegészítő sajtóanyagokért kérjük, kattintson a következő linkre: https://app.box.com/s/qht9asji6g5t841cwt667z8ghitb88kf
     - A Words With Friends Alec Baldwin videóinterjú a YouTube-on a következő linkre kattintva tekinthető meg: https://youtu.be/oA-D2yvJv3U

Amit a Zynga-ról tudni kell…

A Zynga az interaktív szórakoztatási ágazat egyik globális vezető vállalata, mely küldetésének tekinti az emberek játékok révén való összekapcsolását. Ez idáig több mint egymilliárd ember játszott a Zynga franchise játékaival, köztük a következőkkel: CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ és Zynga Poker™. A Zynga játékai több mint 150 országban érhetők el, és szerte a világon játszhatók közösségi oldalakon és mobileszközökön egyaránt. A 2007-ben alapított vállalat központja San Franciscóban található, és irodákat működtet az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Írországban, Indiában, Törökországban és Finnországban. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra (www.zynga.com) vagy kövesse a Zynga-t a Twitteren és a Facebookon. (folyt.)

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.