OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. augusztus 8. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. november 8., péntek 14:19

A Tommy Hilfiger ambiciózus digitális utazásra indul: a jövőben 3 dimenziós tervezést alkalmazva alakítja ki új termékeit (1. rész)
    Amszterdam, 2019. november 8., péntek (Business Wire/OTS) - A Tommy Hilfiger az összes globális tervezőcsapat számára rendelkezésre álló új képzési és technológiai funkciókat vezet be amszterdami központjában annak érdekében, hogy 2022-es tavaszi kollekcióinak tervezése már 100%-ban térbeli tervezési technológia használatával történjen.

    A PVH Corp. [NYSE:PVH] tulajdonában lévő Tommy Hilfiger bejelentette, hogy térbeli tervezési technológiát vezet be összes ruházati tervezőcsapatánál hollandiai, amszterdami központjában. A cég 2022-es tavaszi ruhakollekciói lesznek az elsők, amelyek már teljes mértékben a Tommy Hilfiger innovatív, 3 dimenziós dizájn platformja segítségével kerülnek tervezésre. Ez a vállalás nagy mértékben hozzájárul a vállalatnak a teljes értéklánc digitalizálását célzó ambiciózus terve megvalósításához.

Ez a közlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20191107005718/en/

A TOMMY HILFIGER 2020. évi őszi kollekciójába tartozó férfi frakkingek tervezése már 100%-ban 3D technológia használatával fog történni (Fénykép: Business Wire)
"A térbeli tervezés korlátlan lehetőségeket kínál, és biztosítja számunkra, hogy gyorsabban és fenntarthatóbb módon elégítsük ki a fogyasztók igényeit" - magyarázta Daniel Grieder, a Tommy Hilfiger Global és a PVH Europe vezérigazgatója. "A technológia kollekcióink tervezésének alapvető eszközévé válik: használatával jelentősen felgyorsíthatjuk a termék piacra kerülését, és teljes mértékben kiválthatjuk a hagyományos termékfényképezési folyamatainkat. A 2020-as őszi szezonra férfi frakkingeink 100%-át 3D technológiával tervezzük, így nincs szükség mintadarabok legyártására, és szinte észrevehetetlen a különbség az új és a hagyományos módszerekkel tervezett és bemutatott termékek közt. Ez a technológia már a digitális jövőt idézi."

A 3 dimenziós tervezésre vonatkozó célkitűzése elérése érdekében a Tommy Hilfiger létrehozott egy STITCH nevet viselő technológiai inkubátorházat, mely a vállalat tervezési tevékenységeinek digitalizálását támogatja. Mióta 2017-ben a Tommy Hilfiger a térbeli tervezés útjára lépett, szoftvertervezői, térbeli tervezési szakemberei és vállalatátalakulási szakértői kidolgoztak egy olyan, kizárólag saját fejlesztésű eszközökre épülő ökoszisztémát, amely lehetővé teszi a tervezési folyamatok teljes körű digitalizálását. Ebbe beletartozik egy anyagokat, mintákat és színskálákat magába foglaló digitális adatbázis és egy digitális, térbeli látványtervező és modellező (szimulációs) eszköztár. A hagyományos tervezési és mintadarab-gyártási lépések virtuális folyamatokká való átalakítása lehetővé teszi az egyes lépésekhez szükséges idő lerövidítését és a digitális "szalonokban" való bemutatáshoz vezető műveletek zökkenőmentes integrálását.

A 3D dizájn technológia bevezetését a TOMMY HILFIGER ruházati kollekciók tervezése terén egy két éven át tartó, több célzott kísérleti projekteket magába foglaló időszak előzte meg, mely során sikeresen megvalósult a 3 dimenziós tervezőplatform és a Tommy Hilfiger csúcstechnológiát képviselő "Digitális Szalonjának" összekapcsolása. A "Digitális Szalon" technológia forradalmasította a vállalat kereskedőknek való értékesítésére szolgáló módszereit, a tervezési munka 3 dimenziós alapokra való helyezését célzó, alulról építkező, folyamatban lévő átalakulás pedig továbbviszi a Tommy Hilfiger értékláncának teljes körű digitalizálására irányuló folyamatot. 2020 őszén a Tommy Hilfiger már egy teljes mértékben digitális eszközökkel tervezett, kidolgozott és értékesített kapszula kollekcióval fog jelentkezni, ideértve egy virtuális manökenek felvonultatásával megrendezett divatbemutatót is. A kapszula kollekció kiadása a következő lépést képviseli a 3 dimenziós tervezés kínálta különféle előnyök (ideértve a mintadarabok számának csökkenését, a rövidebb átfutási időket, a költségmegtakarítást és a fenntarthatóságot) alapos feltérképezése és kiaknázása terén.

Ez idáig a Tommy Hilfiger globális központjában működő ruházati divíziók alkalmazottainak több mint 50%-a vett részt a térbeli ruhatervezést bemutató és oktató tanfolyamokon a STITCH Akadémián, 20 termékcsoport esetében már aktív használatban van a technológia, és folyamatban van a további termékcsoportokban való bevezetése. A jövőben a 3 dimenziós tervezés a Tommy Hilfiger összes, a termékek létrehozásában és forgalmazásában részt vevő alkalmazottja és csapata esetében (ideértve a tervezőket, szabásminta-készítőket, termékfejlesztőket, gyártáskoordinátorokat és értékesítőket) az alapvető képzés részét fogja képezni, illetve a már gyakorlott alkalmazottak/csapatok rendszeres továbbképzésben fognak részesülni készségeik folyamatos fejlesztése érdekében.

A márka szeretettel invitálja kedvelőit és követőit, hogy vegyenek részt a cég és a vásárlók közt a közösségi oldalakon folyó párbeszédben a márkák következő felhasználónevére rákeresve: #TommyHilfiger és @TommyHilfiger.. (folyt.)2019. november 8., péntek 14:19

A Tommy Hilfiger ambiciózus digitális utazásra indul: a jövőben 3 dimenziós tervezést alkalmazva alakítja ki új termékeit (2. rész)
    Amszterdam, 2019. november 8., péntek (Business Wire/OTS) -

    
Amit a Tommy Hilfigerről tudni kell…
A Tommy Hilfiger, amelynek portfóliójában olyan márkák szerepelnek, mint a TOMMY HILFIGER és a TOMMY JEANS, a világ egyik legismertebb és legelismertebb, prémiumkategóriás, ún. "lifestyle" (bizonyos életstílust/életérzést képviselő) ruházati cikkeket tervező és forgalmazó cége. A vállalat elsősorban magas minőségű, egyedi szabású férfiruházatot és sportruházatot, női ruhakollekciókat és sportruházatot, gyermekruhákat, denim kollekciókat, fehérneműket (ideértve köntösöket, hálóruhákat és szabadidőruházatot), lábbeliket és kiegészítőket tervez és forgalmaz. Ugyanakkor válogatott licenctulajdonosain keresztül a Tommy Hilfiger kiegészítő "lifestyle" termékeket is kínál, például szemüvegeket, karórákat, illatszereket, fürdőruhákat, zoknikat, kisebb bőrárukat, lakberendezési cikkeket és bőröndöket/utazótáskákat. A TOMMY JEANS termékcsaládba férfi és női farmerruházat és lábbelik, kiegészítők és illatszerek tartoznak. A TOMMY HILFIGER és a TOMMY JEANS márkanévvel forgalmazott árukat a vásárlók szerte a világon megvásárolhatják a kiterjedt TOMMY HILFIGER és TOMMY JEANS üzlethálózat egységeiben, a vezető szaküzletekben és áruházakban, egyes online kiskereskedőktől, valamint a tommy.com internetes címen.

Amit a PVH Corp.-ról tudni kell…
A PVH Corp. a világ egyik legkedveltebb divat- és ún. "lifestyle" (bizonyos életstílust/életérzést képviselő) termékeket forgalmazó cégeként meghatározó szerepet játszik a stílustrendek alakítása terén. A társaság tulajdonát képezik olyan, a divatot a világ jobbá tétele érdekében formáló, ikonikus márkák, mint a TOMMY HILFIGER, a CALVIN KLEIN, a Van Heusen, az IZOD, az ARROW, a Speedo*, a Warner's, az Olga és a Geoffrey Beene, valamint a fehérneműket forgalmazó, digitális értékesítésre összpontosító True & Co., mely márkanevek, valamint egyéb ismert amerikai és nemzetközi márkanevek, továbbá licencbe adott márkanevek alatt számos különféle terméket forgalmaz. A PVH több mint 38000 értékesítési partnere több mint 40 országban évente mintegy 9,7 milliárd USA dollár összegű árbevételt ér el. Ez az alapja a PVH erejének.

*A Speedo márka a Speedo International Limited által Észak-Amerika területére és a Karib-térségre adott örökös licenc alapján kerül forgalmazásra.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20191107005718/en/

Kapcsolat:
Tommy Hilfiger
Baptiste Blanc
Sr. Director, Global Communications & Earned Media
E-mail: Baptiste.Blanc@tommy.com
Tel: +31 62904 2334
Forrás: PVH Corp.

    
E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.