OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. november 10., vasárnap 17:54

Csányi Sándor szerint az új Puskás Európa egyik legszebb stadionja lehet
    Budapest, 2019. november 10., vasárnap (OTS) - Exkluzív interjút adott az M4 Sportnak Csányi Sándor a csatorna vasárnapi Sport7 című műsorában. A Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke az új Puskás Arénáról, a magyar válogatottról, Marco Rossi jövőjéről, az MLSZ eddigi sikereiről és NB I-es kudarcairól és a rasszizmus miatti büntetésekről is beszélt. Valamint kendőzetlenül üzent a magyar szurkolóknak.

        Az MLSZ-elnök elmondta, hogy több telefonhívást kap a labdarúgással kapcsolatban, mint a pénzvilág ügyeiről. Mint ismert, november 15-én - négy nappal a sorsdöntő walesi Eb-selejtező előtt - 20:45-kor játszik felkészülési mérkőzést a magyar labdarúgó-válogatott Uruguay ellen, amely a Puskás Aréna nyitómérkőzése lesz. A találkozót és a két csapat csütörtöki edzését az M4 Sport élőben közvetíti.
     "Engem is meglepett az az iszonyatos érdeklődés, ami megnyilvánul a nyitómérkőzés iránt - kezdte Csányi. Nyilván ebben szerepet játszik, hogy a világ egyik legjobb csapatával játszik a magyar válogatott. Másrészt az új stadiont mindenki szeretné látni, hiszen sokan még látták a teltházas Népstadionbeli meccseket. Az új Puskás is megérdemli az érdeklődést, mert valóban gyönyörű" - mondta a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke, aki az első benyomások alapján úgy véli, hogy Európa egyik legszebb és talán műszakilag is az egyik legjobb stadionja lehet a nemzeti aréna, amely kiváló a hangosítása miatt a sport mellett kulturális élményt is adhat, bármilyen nagy rendezvényre alkalmas.
     Hangsúlyozta, hogy az MLSZ nem üzemeltetője a stadionnak, csupán a válogatott meccsek rendezését vállalta. Hozzátette: "Ha sikerülne megegyezni a klubokkal, akkor nagyon örülnék, ha néhány kettős rangadót meg tudnánk szervezni a stadionban és remélem, hogy egyszer eljutnak oda a magyar klubcsapatok is, hogy olyan érdeklődés lesz a különböző Európa-kupákban játszott meccseik iránt, hogy kinövik a saját stadionjukat és itt játsszák a meccseiket."
     A teljes interjú, amelyben az elnök kendőzetlenül üzent a magyar szurkolóknak, valamint kitért a magyar válogatottra, Marco Rossi jövőjére, az MLSZ eddigi sikereire, NB I-es kudarcaira és jövőbeli terveire, visszanézhető a Médiaklikken.
     A Magyarország-Uruguay felkészülési mérkőzést az M4 Sport pénteken 20:45-kor élőben közvetíti: a kommentátor Hajdú B. István lesz a játéktérre néző benti stúdióból Petrovics-Mérei Andrea jelentkezik, míg a pálya szélén Tihany Viktor beszélget a szakértőkkel, illetve a lefújás után a főszereplőkkel.
    
     MTVA Sajtó Osztály

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.