OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. november 12., kedd 11:50

A Nordson bemutatta Encore® Engage elnevezésű porbevonórendszer-vezérlőjét a FABTECH kiállításon (1. rész)
    Amherst, Ohio állam, USA , 2019. november 12., kedd (Business Wire/OTS) - Újragondolt, intuitív felhasználói élmény - A Nordson (NASDAQ: NDSN) egyik globális divíziója, a Nordson Industrial Coating Systems, amely vezető szerepet játszik az ipari bevonatok pontos felvitelét biztosító berendezések gyártói körében, bemutatta Encore® Engage elnevezésű legújabb porbevonórendszer-vezérlőjét. A Nordson porbevonórendszer-vezérlő technológiájának következő generációjához tartozó berendezés egyszerű, intuitív rendszervezérlést biztosít, hozzájárulva ezzel a hatékonyság növeléséhez és a legmagasabb szintű termelékenység eléréséhez.

    Az Encore Engage átláthatóságot és könnyű rendszervezérlést biztosít az ügyfelek számára a porbevonási folyamat minden egyes lépése során. "A tervezés során már a kezdetektől a porbevonást irányító kezelők igényeinek szem előtt tartásával alakítottuk ki az Encore Engage vezérlőt, figyelembe véve ügyfeleink visszajelzéseit és a minél tökéletesebb felhasználói élmény biztosítását elsődleges prioritásként kezelve" - magyarázta Stephen Lovass, a Nordson Industrial Coatings Systems ügyvezető elnökhelyettese.

A rendkívül könnyen átlátható, 15 hüvelykes érintőképernyővel, modern grafikával és intuitív, szimbólumokon alapuló navigációval rendelkező Encore Engage segíti a kezelőket a folyamatra vonatkozó ismeretek elmélyítésében és magas szintű szakértelem megszerzésében a porbevonási munkálatok terén. A vezérlő rendelkezik továbbá egy irányított porbevonat-készítő funkcióval is, amely végigkalauzolja a kezelőt az új bevonatok létrehozásának folyamatán, gyárilag beállított opciók felkínálásával hozzájárulva az új anyagok magabiztos és hatékony megalkotásához. A rendelkezésre álló oktató videók és iránymutatást adó utasítások biztosítják a kulcsfontosságú információk rendelkezésre állását és addicionális támogatást nyújtanak a nehéz feladatok végrehajtásához. A világ különböző országaiban dolgozó kezelők számára az Encore Engage lehetőséget kínál, hogy több nyelv közül választhassák ki a képernyőn megjelenő szöveg nyelvét, így nem kell találgatniuk, hogy pontosan mit is jelent a kijelzőn megjelenő információ, és magabiztosan kezelhetik a berendezést.

A Nordson 65 éve tervez innovatív berendezéseket és készülékeket azzal a céllal, hogy segítse ügyfeleit versenyképességük növelésében és egyre jobb termékek előállításában. Az Encore Engage a legújabb kiemelkedő képviselője a cég innovatív termékeinek: a vezérlő összeköthető a Nordson Wisdom™ elnevezésű csatlakoztatott, intelligens platformjával, egy IIoT-megoldással (ipari dolgok internete [industrial Internet of Things] {IIoT}), amely a porbevonási termékeket használó ügyfelek számára átlépést kínál az Industry 4.0-ként (Ipar 4.0) emlegetett, digitalizált ipar korszakába. Az Encore Engage és a Wisdom intelligens, csatlakoztatott platformja a Nordson elismert hardver eszközeire, vezérlőrendszer-technológiáira támaszkodva és az alkalmazások terén birtokolt szakértelmét kiaknázva közvetlen, helyszíni támogatást biztosítanak az ügyfelek számára, hogy hozzásegítsék őket gyártási folyamataik hatékony továbbfejlesztéséhez.

"Encore Engage vezérlőnk lehetővé teszi a porbevonórendszer-kezelők számára, hogy szakértővé váljanak a porbevonás területén. A berendezést azzal a céllal hoztuk létre, hogy a porbevonási feladatokat végzők számára ne csak egy egyszerű, hagyományos vezérlőt biztosítsunk, hanem egy olyan eszközt, amelyet valóban magabiztosan tudnak használni a munkájuk során" - tette hozzá Lovass.

További információkért az Encore Engage porbevonórendszer-vezérlőről kérjük, látogasson el a következő internetes címre: www.nordsoncoating.com/engage.

Encore Engage bemutató a FABTECH 2019 kiállításon: B13018-as stand
(folyt.)



2019. november 12., kedd 11:50

A Nordson bemutatta Encore® Engage elnevezésű porbevonórendszer-vezérlőjét a FABTECH kiállításon (2. rész)
    Amherst, Ohio állam, USA, 2019. november 12., kedd (Business Wire/OTS) -

    Amit a Nordson Industrial Coating Systems-ről tudni kell…

A Nordson Industrial Coating Systems (ICS) porbevonatok, festékek, folyadékok, ragasztó- és tömítőanyagok felvitelére, illetve alkalmazására, valamint megszilárdítására szolgáló precíziós berendezéseket tervez és gyárt. Az ICS számos laboratóriumot és gyártólétesítményt működtet Észak-Amerikában csakúgy, mint Európában és Ázsiában annak érdekében, hogy globális ügyfélkörünknek hatékony támogatást nyújthassunk az ipari ágazatok széles körében, ideértve az autógyártást, az űr- és légiipart, az elektronikai szektort, a mezőgazdaságot és az építőipart, a technológiai ágazatot, a bútorgyártást, az italgyártást és egyéb ágazatokat. A Nordson ICS filozófiája három szóval összefoglalható: Performance by Design (Teljesítmény a tervezés révén). További információkért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: www.nordson.com/industrial-coating-systems.

Amit a Nordson Corporationről tudni kell…

A Nordson Corporation (Nasdaq: NDSN) olyan kiemelkedő minőségű, speciális termékeket és rendszereket tervez, gyárt és forgalmaz, amelyek számos különféle célra szolgálnak, ideértve ragasztóanyagok, bevonatok, polimerek és műanyagok, tömítőanyagok, bio- és egyéb anyagok precíziós adagolását és feldolgozását, valamint a folyadékkezelést, a tesztelést és ellenőrzést, az UV-alapú (felület)kezelést (UV sugárzással való szilárdítást) és a plazma felületkezelést. A vállalat tevékenysége magas színvonalú alkalmazási szakértelmen alapul, termékeit világszerte közvetlenül értékesíti és ügyfelei számára szervizszolgáltások teljes körét biztosítja. A Nordson kiterjedt termékkörébe tartós és nem tartós fogyasztási cikkek és különféle technológiai megoldások tartoznak, melyeket a csomagolóanyag-ipar, a textilipar (nemszőtt kelmék), az elektronikai ágazat, a gyógyszergyártás, a berendezésgyártás, az energiaipar, a szállítás, az építőipar és az általános termék-összeszerelő és kikészítőipar használ fel. A Nordson 1954-ben kezdte meg működését, központja Ohio államban, Westlake városában található, és több mint 30 országban működnek létesítményei és irodái.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20191110005055/en/

Kapcsolat:
Christina Mahlenkamp
+1.440.414.5186
Christina.Mahlenkamp@nordson.com

Forrás: Nordson Industrial Coating Systems

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.