OTS Üzleti Sajtószolgálat
2020. február 25. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. november 20., szerda 12:36

A Mary Kay a magas szintű, nemzetközi női érdekképviseleti konferenciákon fellép a nők szerepvállalásának és vállalkozói tevékenységének támogatása és a nők egyenlőségének szerte a világon való elérése érdekében (1. rész)
    Dallas, 2019. november 20., szerda (Business Wire/OTS) - A Mary Kay Inc. e hónapban is folytatta a nők szerepvállalásának és vállalkozói tevékenységének globális támogatása és a nők egyenlőségének szerte a világon való elérése iránti elkötelezettsége jegyében végzett tevékenységét, és részt vett több magas szintű, a nőket manapság érintő legsúlyosabb problémák tárgyában szerte a világon megrendezett konferencián. A vállalat aktív résztvevője volt két fontos nemzetközi rendezvénynek: a Kanadában, Torontóban megrendezett International Women's Forum World Leadership konferenciának és az Izlandon, Reykjavikban tartott Global Forum - Women Leaders találkozónak.

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20191119005354/en/

"Mary Kay Ash több mint 56 évvel ezelőtt alapította meg azt a vállalatot, amely ma a világon a nők szerepvállalását támogató cégek körében az egyik vezetőnek számít" - mondta Deb Gibbins, a Mary Kay, Inc. operatív vezetője. "Az alapítónk által ránk hagyományozott küldetés teljesítése és a nők helyzetének szerte a világon való javítása érdekében elköteleztük magunkat a nőszervezetek nemzetközi vezetőivel való együttműködés iránt, azzal a céllal, hogy támogassuk a nőket a függetlenség, pénzügyi biztonság és a munkahelyen való egyenlő elbánás eléréséért folyatott küzdelmeikben."

A Kanadában, Torontóban megrendezett International Women's Forum World Leadership konferenciára 50 országból érkeztek különféle nőszervezetek vezetői, aktivisták és a változást elősegítő, katalizátor és úttörő szerepet betöltő nők, hogy megvitassák a ma a nők előtt álló kihívások leküzdésére legalkalmasabb megközelítéseket. A Mary Kay-t Michelle Haurilak, a Mary Kay Canada PR, Digital & Product Marketing egységének igazgatója képviselte, aki beszédet mondott a konferencia egyik szekciója keretében a "Becoming a Dangerous Woman" című könyv szerzőjével, az ismert televíziós médiaszemélyiséggel és a TEDWomen szerkesztési igazgatójával, Pat Mitchellel való interjú bevezetéseként.

Julia Simon, a Mary Kay vezető jogásza és társasági titkára csatlakozott az Izlandon, Reykjavikban tartott Reykjavik Global Fórumon részt vevő női vezetőkhöz, hogy megvitassák a társadalom fejlesztését, a nők és férfiak közti egyenlőség elérését és a vezető pozícióban lévő nők támogatását, fejlődésük segítését és számuk növelését célzó elképzeléseket és megoldásokat. A Fórum keretében Simon asszony részt vett egy vezetői munkaebéden is, amelynek házigazdája a Concordia, egy, a társadalmi előrehaladás elérését szolgáló, szektorokon átívelő együttműködés létrehozása, fejlesztése és fenntartása érdekében aktív tevékenységet végző nonprofit, pártfüggetlen szervezet volt. Az ebéd során olyan témákról beszélgettek a meghívottak, mint például a női vállalkozók vállalkozásaiba való befektetések, a nők egészsége a világ különböző tájain, a nők politikai vezető szerepe és a nők oktatása.

"A Mary Kay nem pusztán egy szépségápolási márka-a vállalat a nők szerepvállalását képviselő, vállalkozói márka" - tette hozzá Gibbins. "Bár jelentős haladást értünk el a nők helyzetének javítása terén, még nagyon sokat kell tennünk ahhoz, hogy biztosíthassuk a globális szintű előrelépést. Megtiszteltetésnek tekintjük, hogy más politikai vezetőkkel együtt az e problémák megoldására törekvők élvonalában lehetünk."

Az ezeken a konferenciákon való részvétel a legutóbbi lépés azok közt, amelyeket a Mary Kay a nők szerepvállalásának elősegítése érdekében tesz. A Mary Kay a közelmúltban jelentette be, hogy az Egyesült Nemezetek Szervezete hat testületének közreműködésével elindítja a Mary Kay Women's Entrepreneurship Accelerator elnevezésű, többéves programját, amelynek célja a női vállalkozók inspirálása, képzése és szerepvállalásuk elősegítése szerte a világon. Az Accelerator program digitális tananyagot kínál, amelynek elsajátítását kihelyezett tanfolyamok és mentori támogatás is segíti. A program ugyanakkor érdekképviseleti platformként is szolgál a nők vállalkozásainak működését megnehezítő akadályok felszámolása céljára: segítséget nyújt a nőknek a digitális készségek elsajátításában és támogatja a jogi szabályozás megreformálását szolgáló erőfeszítéseket, hogy a nők számára lehetővé tegye a helyi és a nemzeti gazdaság növekedését elősegítő tevékenységekben való teljes körű részvételt. Az Accelerator program támogatja azokat a globális szintű erőfeszítéseket is, amelyek a vállalatokat a női tulajdonban lévő vállalkozásokkal való kapcsolatok kiépítésére és bővítésére ösztönzik (ideértve a nők tulajdonában lévő vállalkozásoktól való beszerzéseket is). A program tervezett jövőbeli továbbfejlesztésének egyik területe pénzügyi források biztosítása olyan női vállalkozók számára, akik az Accelerator program keretében tanultakat hasznosítva vállalkozási tevékenységet szeretnének végezni.(folyt.)2019. november 20., szerda 12:36

A Mary Kay a magas szintű, nemzetközi női érdekképviseleti konferenciákon fellép a nők szerepvállalásának és vállalkozói tevékenységének támogatása és a nők egyenlőségének szerte a világon való elérése érdekében (2. rész)
    Dallas, 2019. november 20., szerda (Business Wire/OTS) -

    Amit a Mary Kay-ről tudni kell…

Több mint 55 évvel ezelőtt Mary Kay Ash, egyikeként azoknak a nőknek, akiknek sikerült áttörni a nők vezető pozíciókba kerülését akadályozó, sokszor "láthatatlan" korlátokat, három cél teljesítését tűzte ki az általa létrehozott szépségápolási cég elé: biztosítson ígéretes lehetőségeket a nők számára, gyártson ellenállhatatlan termékeket és tegye jobbá a világot. Ez az álom szolgált alapul annak a ma már több milliárd dolláros bevételt elérő vállalatnak a felépítéséhez, amely mintegy 40 országban több millió független szépségápolási tanácsadó munkatárs közreműködésével értékesíti termékeit. A Mary Kay elkötelezett a szépségápolási termékek tudományos alapjait biztosító kutatások és innovatív bőrápolási, dekorkozmetikai és táplálékkiegészítő termékek és illatszerek előállítása iránt. A Mary Kay elkötelezett a nők és családjuk szerepvállalásának támogatása iránt, és ennek érdekében szerte a világon együttműködik különféle szervezetekkel, főként olyan területekre összpontosítva erőfeszítéseit, mint a rákkutatás, valamint a családon belüli erőszak áldozatainak védelme, a közösségi életterek szépítése és a gyermekek támogatása álmaik elérésében. Mary Kay Ash eredeti elképzelése továbbra is fényesen ragyogó vezércsillag számunkra - és ennek az elképzelésnek a megvalósításához minden egyes eladott rúzs egy lépéssel közelebb juttatja cégünket. További információkért látogasson el honlapunkra a következő internetes címen: MaryKay.com.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20191119005354/en/

Kapcsolat:
Mary Kay Inc. Corporate Communications
marykay.com/newsroom
972.687.5332 or media@mkcorp.com

Forrás: Mary Kay Inc.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.