OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2019. november 28., csütörtök 09:13

Indul a 2020-as hazai autópályamatricák értékesítése december 1-től - változatlan árakon!
    Budapest, 2019. november 28., csütörtök (OTS) - December 1-től a hónap végéig elővásárlásban kaphatók a 2020 évi hazai éves és megyei autópálya matricák. Érvényeségüknek kezdete - a korábbi évek gyakorlatához hasonlóan - 2020. január 1. napja.

    
     Az elővásárlás komoly előnyöket tartogat. Egyrészt a céges felhasználók a matricák díját még a 2019-es évre elszámolhatják költségként. Másrészt a decemberben vásárolt autópálya matrica karácsonyi ajándéknak is kiváló. A kényelmi és gazdaságossági szempontok sem elhanyagolhatók: az ünnepi és év eleji teendők áradata előtt kényelmesen online elvégezhetjük ezt a fontos feladatunkat. Fontos tudni azt is, hogy egészen 2021. január végéig autózhatunk elővásárolt matricáinkkal, így összesen 13 hónap úthasználati jogosultságot kapunk.

Az elővásárlás Interneten, a www.autopalyamatrica.hu honlapon megtehető bankkártyás fizetéssel vagy online átutalással, akár mobil telefonon is. A vásárlási és fizetési módok közül, az online világban egyre népszerűbbek a mobil applikációk. Autópálya matricák is már megvásárolhatók a Voxpay mobil applikáción keresztül.  Ez az egyszeri regisztrációt követően bármikor gyors, egyszerű matrica vásárlás lehetőségét biztosítja más, autósoknak szóló szolgáltatásaival együtt.

A hazai díjköteles útszakaszokat kizárólag érvényes úthasználati jogosultság birtokában lehet igénybe venni, ezért a D1 (motorkerékpár, személyautó), D2 (kishaszongépjármű, lakóautó, mikrobusz), B2 (busz), és az U (D2 és B2 kategóriák vontatmányai) járműkategóriák esetében a felhajtás előtt gondoskodni kell a matrica beszerzéséről. A tavalyi évtől jelentős könnyítést jelent az, hogy a felhajtástól számított 60 percen belül még pótdíj fizetés nélkül megvásárolható az autópálya matrica.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.