OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. január 29., szerda 14:43

Megvalósító Napok: ingyenes 7 napos online konferencia a vállalkozói sikerről
    Budapest, 2020. január 29., szerda (OTS) - Megvalósító Napok névvel szervez ingyenes online konferencia-folyamot a vállalkozói siker titkáról 2020. január 31-től kezdődően 7 napon át a Salesform.hu. Az eseményen - amelyre az ország minden pontjából, az interneten keresztül lehet csatlakozni - 38 sikeres vállalkozó beszél őszintén arról, hogy mitől lettek sikeresek.

    
Stratégia nélkül a cél csupán vágy - mondta az idén első ízben megrendezendő Megvalósító Napok online vállalkozói konferencia kapcsán Bártfai Balázs, az eseményt szervező Salesform.hu tulajdonos-ügyvezetője. A szakember - aki a nagy sikerű, online berkekben etalonnak számító "Tartalommarketing a gyakorlatban" című könyvet is írta - felhívta a figyelmet arra is, hogy ez egy új konferencia formátum itthon, a téma szintén elég különleges.

Bártfai Balázs elmondta: a hazai vállalkozók főleg könyvekből tanulják a vállalkozás-építést és konferenciákon, s 70 százalékuk használ excelt és csak 10 százalék valamilyen CRM-, vagy vállalatirányítási rendszert. Leginkább az a generáció hiányzik, aki érti és tudja, hogyan kell az internetet hatékonyan vállalkozásra használni. Ezért is hozta létre Megvalósító Napok (www.megvalositonapok.hu) névvel az ingyenes online konferenciát, ahol azokat a videókat lehet majd megtekinteni, amelyekben sikeres online vállalkozókat és marketingeseket faggatott ki az üzleti sikereikről.

Kiderült, hogy van 2-3 olyan dolog, amire fókuszálva könnyebben elérhető a siker. A vállalkozói sikernek van képlete, léteznek üzleti modellek, stratégiák, amik már másoknál működtek. Ezeket a titkokat nem szokták itthon megosztani, féltik, pedig ezek olyan receptek, amiket csak követni kell - hívta fel a figyelmet Bártfai Balázs. Az online konferenciát tehát véleménye szerint nemcsak annak érdemes néznie, aki már vállalkozik, hanem annak is, aki még most gondolkozik azon, hogy belevág ebbe az életformába.

    
-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.