OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 19. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. február 6., csütörtök 15:44

A Zynga nyilvánosságra hozta a 2019-es év negyedik negyedévében, illetve egészében elért pénzügyi eredményeit (1. rész)
    San Francisco, 2020. február 6., csütörtök (Business Wire/OTS) - A vállalat a Zynga megalapítása óta az eddigi legmagasabb negyedéves és éves árbevételt és foglalási volument érte el/A működési cash flow 263 millió USA dollár, amely az előző év azonos időszakában elért pénzáramláshoz képest 56%-os növekedést képvisel, és a 2011 óta elért legjobb éves működési cash flow/A 2019-ben elért kimagasló eredmények biztos alapot adnak a további növekedésre a 2020-as évben - A Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) ma ma közzétette a 2019. évi negyedik negyedévben, illetve a 2019. december 31-én végződő teljes évben elért pénzügyi eredményeit a vezetőség által kiadott és a vállalat honlapjának Befektetői kapcsolatok (Investor Relations) aloldalára feltöltött, befektetőknek szóló negyedéves bevételi tájékoztató levélben (Q4 2019 Quarterly Earnings Letter). Lásd a csatolt Negyedéves bevételek című levelet (Quarterly Earnings Letter), amely hozzáférhető a következő internetes címen is: http://investor.zynga.com/financial-information/quarterly-results.

    
Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20200205005070/en/

"A vállalat 4. negyedévben elért igen jó teljesítménye hozzájárult ahhoz, hogy a Zynga kiemelkedően sikeres évet zárjon. A több évet felölelő időszakra vonatkozó növekedési stratégiánk alapját az élő (live) szolgáltatások képezik, és elsősorban ezeknek köszönhető az idén elért, a cég létrejötte óta az eddigi legmagasabbnak számító éves bevétel és foglalási volumen" - mondta Frank Gibeau, a Zynga vezérigazgatója. "A 2019-ben elért dinamikus fejlődésnek köszönhetően a vállalat számára minden feltétel biztosított ahhoz, hogy 2020-ban is sikeresen tovább növekedjen. Az élő szolgáltatásokat tartalmazó termékportfóliónkban várhatóan ötről hatra nő az örökös franchise-ok száma, és az idei év második felében valószínűleg új játékokkal is megjelenünk a piacon. A növekedés további gyorsításának elősegítésére több lehetőség is kínálkozik a cég számára tehetséges csapatok alkalmazása és további franchise-ok megszerzése révén."

A Zynga vezetősége telefonkonferenciát is szervez csendes-óceáni idő szerint ma délután 1:30-kor (keleti parti idő szerint du. 4:30-kor) a vállalat által elért eredmények megvitatása céljából. A telefonkonferencia során a résztvevők feltehetik kérdéseiket, és a Zynga igyekszik minél több kérdésre késedelem nélkül válaszolni.

A telefonkonferencia elérhető a http://investor.zynga.com internetes címen, valamin az alábbi betárcsázási telefonszámokon:
     - Díjmentes hívószám: (800) 537-0745
     - Nemzetközi hívószám: (253) 237-1142
     - A telefonkonferencia azonosító kódja: 7576703

A telefonkonferencia rögzítésre kerül, és a befejeződését követően a telefonkonferenciáról készített felvétel elérhető lesz a Vállalat honlapján.

Amit a Zynga Inc.-ről tudni kell…

A Zynga az interaktív szórakoztatási ágazat egyik globális vezető vállalata, mely küldetésének tekinti az emberek játékok révén való összekapcsolását szerte a világon. Ez idáig több mint egymilliárd ember játszott a Zynga franchise játékaival, köztük a következőkkel: CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ és Zynga Poker™. A Zynga játékai több mint 150 országban érhetők el, és szerte a világon játszhatók közösségi oldalakon és mobileszközökön egyaránt. A 2007-ben alapított vállalat központja San Franciscóban található, és irodákat működtet az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Írországban, Indiában, Törökországban és Finnországban. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra (www.zynga.com) vagy kövesse a Zynga-t a Twitteren, az Instagramon, a Facebookon, illetve kísérje figyelemmel a cég blogját: Zynga blog! (folyt.)



2020. február 6., csütörtök 15:44

A Zynga nyilvánosságra hozta a 2019-es év negyedik negyedévében, illetve egészében elért pénzügyi eredményeit (2. rész)
    San Francisco, 2020. február 6., csütörtök (Business Wire/OTS) -

    Előremutató állítások

Ez a sajtóközlemény olyan előremutató állításokat tartalmaz, amelyek többek közt a vállalat növekedésére és új játékok jövőbeli kiadására vonatkoznak. Az előremutató állítások többnyire olyan szavakat tartalmaznak, mint a "kilátások", "prognosztizált", "tervezett", "szándékozik", "lesz", "várakozásaink szerint", "úgy hisszük", "célunk", illetve "várhatóan", és a jövő idejű állítások általában előremutató állításoknak tekintendők. Az ezekben az előremutató állításokban említett események bekövetkezése, illetve tervek sikere jelentős mértékben függ a feltételezett fejlemények bekövetkezésétől, valamint különféle kockázatoktól és bizonytalansági tényezőktől. Ezért nem szabad túlzott mértékben támaszkodni ezekre az előremutató állításokra, mivel azok a számunkra jelenleg (azaz a sajtóközlemény kiadásának időpontjában) rendelkezésre álló információkon alapulnak. Cégünk nem vállal kötelezettséget ezeknek az állításoknak a frissítésére. További információk ezekről a kockázatokról, bizonytalansági tényezőkről és feltételezésekről részletesebben kifejtésre kerültek vagy kifejtésre fognak kerülni az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission [a továbbiakban "SEC"]) cégünk által benyújtott nyilvános dokumentumokban, amelyeknek másolata beszerezhető a vállalat honlapjának Befektetői kapcsolatok (Investor Relations) aloldalán a http://investor.zynga.com internetes címen, illetve a SEC honlapján a www.sec.gov internetes címen.

Editor's Note
A Zynga vágóképeiért és a játékaira vonatkozó legfontosabb sajtóanyagokért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: http://bit.ly/ZyngaQ42019

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200205005070/en/

Kapcsolat:
Befektetői kapcsolatok:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com
Sajtókapcsolatok:
Sarah Ross
Sarah@zynga.com

Forrás: Zynga Inc.

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.