OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 24. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. március 16., hétfő 10:46

Az OpenSesame díjmentes hozzáférést biztosít a koronavírus elleni védekezésre való felkészüléssel és távoli munkavégzéssel kapcsolatos tartalmaihoz
    Portland, Oregon állam, USA, 2020. március 16., hétfő (Business Wire/OTS) - A vállalatok egyre nagyobb része e-learning módszereket alkalmaz a koronavírus terjedésének megállítása és alkalmazottjaik távoli munkavégzésre és távoli képzésre való felkészítése céljára - Az e-learning (e-oktatás és -tanulás) terén globális innovátorként ismert OpenSesame bejelentette, hogy 2020. május 15-ig korlátlan, díjmentes hozzáférést biztosít a koronavírussal kapcsolatos védekezésre és távoli munkavégzésre felkészítő tartalmaihoz bármely szervezet számára. Az ajánlat kiterjed az összes, a koronavírus-fertőzés és más betegségek megelőzésére szolgáló, valamint a távoli munkavégzést és az alkalmazottak távoli munkavégzésének irányítását oktató, több nyelven elérhető e-tanfolyamra.

    "Az OpenSesame-nál arra törekszünk, hogy teljes körű támogatást nyújtsunk ügyfeleinknek és bármely vállalatnak alkalmazottjaik védelméhez és termelékenységük fenntartásához" - nyilatkozta Don Spear, az OpenSesame vezérigazgatója. "A COVID-19 hatásainak napról napra való, exponenciális terjedése, az egyre szélesebb körben bevezetett utazási tilalom és így az oktató által tartott személyes képzés ellehetetlenülése miatt az e-oktatás a legjobb opció a szervezetek számára alkalmazottjaik képzése és védelme céljára."

2020. május 15-ig bármely szervezet díjmentesen hozzáférhet a koronavírus elleni védekezésre felkészítő és a távmunkával kapcsolatos legjobb gyakorlatokat bemutató tanfolyamokhoz és elérhetővé teheti azokat alkalmazottai számára.

További információkért és a kurzusokhoz való díjmentes hozzáférésért kérjük, látogasson el a következő weboldalra: go.opensesame.com/free-offer.

Amit az OpenSesame-ről tudni kell…

Az OpenSesame segítséget nyújt a világ legtermelékenyebb és legcsodáltabb alkalmazottai fejlesztéséhez. Átfogó, a világ legjobb e-oktatási tartalmait kiadó vállalatok tanfolyamait tartalmazó termékkatalógusunkkal segítséget kínálunk Önnek az összes lépés során, legyen az a megfelelő kurzus megtalálása, az Ön vállalata legfontosabb kompetenciáihoz illeszkedő tanfolyamok összeválogatása, a tanfolyamok és az Ön tanulásszervezési keretrendszerének (LMS [Learning Management System]) összehangolása vagy a felhasználás hatékonyságának és az Ön szervezete oktatási és fejlesztési programjainak javítása. Amellett, hogy maximális rugalmasságot biztosítunk Önnek az OpenSesame kínálatában szereplő számos opcióból való választáshoz, azt is garantáljuk, hogy Ön rendkívül egyszerűen fogja tudni használni és kezelni az Ön által megvásárolt e-learning tanfolyamokat. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: www.opensesame.com.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200314005030/en/

Kapcsolat:
Diane Haines
OpenSesame
+1 (503) 808-1268
diane.haines@opensesame.com

Forrás: OpenSesame

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.