OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. március 17., kedd 11:22

A CTC Global bejelentette az ACCC InfoCore™ System kiadását és első, kereskedelmi célú alkalmazását
    Irvine, Kalifornia állam, USA, 2020. március 17., kedd (Business Wire/OTS) - Egy újabb jelentős vezetékgyártási technológiai fejlesztés eredményeképp mostantól kapható a CTC Global legújabb terméke, az ACCC InfoCore™ System. A rendszer gyors és pontos adatokat biztosít arról, hogy az ACCC® vezeték megfelelően került-e telepítésre.

    Az ACCC InfoCore™ System csökkenti a vezetéktelepítésnek azokat a fizikai kockázatait, amelyekkel a közművek, szolgáltatók és vezetékellenőrök szerte a világon szembesülnek. Ezek a szakemberek tisztában vannak azzal, hogy még a legjobb eszközök és berendezések használata és a legkedvezőbb terepviszonyok esetén is előfordulhatnak balesetek. A CTC saját fejlesztésű, infravörös fényt alkalmazó rendszerének, a vezetékmagot alkotó speciális, kompozit szálaknak és egy rendkívül hatékony adatrögzítési módszernek köszönhetően az InfoCore System képes a vezeték kifeszítését követően perceken belül megbízhatóan visszaigazolni a vezeték megfelelő állapotát és működőképességét. A rendszer e megbízható adatok biztosításával egyedülállóan hasznos eszközként szolgál a közművek és szolgáltatók műszaki szakemberei számára.

"A CTC Global és gyártó partnerei ez idáig körülbelül 100000 kilométernyi ACCC vezeték telepítését támogatták több mint 250 közmű mintegy 750 projektje keretében, megközelítőleg 50 országban, gyakorlatilag az összes elképzelhető terepen és ökoszisztémában. Az ennek során felhalmozott tapasztalatok két dologra tanítottak meg minket: Először is arra, hogy az ACCC vezetékek a megfelelő eszközök használatával és egyszerű kezelési iránymutatók alapján rendkívül könnyen telepíthetők. Másodszor arra, hogy a fizikai világ nem kíméletes az ember által előállított műszaki termékekkel szemben és nem kedvez a műszaki projekteknek" - magyarázta J.D. Sitton, a CTC Global vezérigazgatója, majd így folytatta: "A CTC Global közmű ügyfelei gyors, pontos és egyszerűen használható módszert kértek a cégtől arra a célra, hogy ACCC vezetékeik telepítését követően meggyőződhessenek a vezetékek megfelelő állapotáról és működőképességéről. Az InfoCore System az erre vonatkozó adatokat rendkívül hatékony módon képes biztosítani számukra."

Anne McDowell, a CTC Commercial Operations divíziójának elnökhelyettese hozzátette: "Az InfoCore System fejlesztése, tesztelése és optimalizálása során csapatunk szorosan együttműködött a CTC gyártó partnereivel és a legfontosabb közművekkel. Nagy örömömre szolgál, hogy bejelenthetem az ACCC InfoCore Conductor első teljes körű kereskedelmi használatbavételét az Elia projektje keretében, mely egy, a Belgiumban, Mons közelében lévő 66 kV-os vezeték felújítását célozta. A felújított vezeték a régió egyik fontos új adatközpontját szolgálja ki. Az InfoCore System a projekt során minden várakozást felülmúló teljesítményt nyújtott."

Amit a CTC Globalról tudni kell…

CTC Global a nagy teljesítményű, magasfeszültségű áramvezetékként használt ACCC® vezetékek szabadalommal védett, szénszálas kompozit magjának magánkézben lévő fejlesztője, forgalmazója és gyártója. A CTC Global ügyfelei közé szerte a világon számos közmű és ipari vállalat tartozik, és a vállalat ez idáig több mint 750 projekthez biztosította a szénszálas kompozit ACCC magot, amely mintegy 100000 kilométernyi nagy teljesítményű, energiahatékony felsővezetékként használt ACCC vezetékben került felhasználásra. A CTC Global székhelye Irvine városában, Kalifornia államban található. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: www.ctcglobal.com

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200316005155/en/

Kapcsolat:
CTC Global
Tyler Dalton
+1 (949) 428-8500
tdalton@ctcglobal.com

Forrás: CTC Global

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.