OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 20. szombat
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. március 19., csütörtök 15:01

Felfüggeszti a fogyasztásmérők leolvasását az ELMŰ-ÉMÁSZ
    Budapest, 2020. március 19., csütörtök (OTS) - Ideiglenesen leállítja a villamos energia fogyasztásmérők leolvasását az ELMŰ-ÉMÁSZ. Az ügyfeleket arra kérik, hogy elektronikus úton adják meg a fogyasztásmérők állását. A vállalat újabb óvintézkedésének célja is az ügyfeleik és a munkatársaik egészségének megóvása.

    Az ELMŰ-ÉMÁSZ mindent elkövet annak érdekében, hogy hozzájáruljon a koronavírus terjedésének megelőzésére tett kormányzati lépésekhez és felkészüljön a járványhelyzetre. A társaság célja, hogy ügyfelei, munkatársai, partnerei és hozzátartozóik egészségét megóvja, ugyanakkor szolgáltatásainak biztonságát garantálja ebben a kihirdetett veszélyhelyzet idején.

A vállalat az eddig megtett óvintézkedések mellett úgy döntött, ideiglenesen felfüggeszti a villamos energia fogyasztásmérők személyes leolvasását. Az ügyfelektől átmenetileg azt kérik, hogy akiknél ez esedékes, az árammérő állását a cég digitális csatornáin, maguk adják meg. Automatikusan nem szükséges mérőállást küldeni, a vállalat jelezni fogja az érintetteknek, amikor ez szükséges.

Az ELMŰ-ÉMÁSZ-nál a mérőállások a legegyszerűbben az online ügyfélszolgálaton keresztül, illetve a cég mobilapplikációjának (EnergiApp) segítségével adhatók meg. A mérőállások bejelentésére telefonon is lehetőség van, de arra kérik az ügyfeleket, hogy ha tehetik, az első két lehetőséget vegyék igénybe.

Részletek, az egyes bejelentési csatornák pontos elérhetőségei:
https://elmuemasz.hu/egyetemes-szolgaltatas/ugyintezes/ugyintezesi-modok

Az elmúlt néhány nap tapasztalatai alapján az ügyfelek teljes megértéssel, nyitottsággal fogadták az online ügyintézés előtérbe kerülését, ezzel segítve, hogy minél több ELMŰ-ÉMÁSZ munkatárs biztonságban tölthesse ezeket a heteket. Ezért a támogatásért a vállalat minden kollégája nevében köszönetét fejezi ki!

Az ELMŰ-ÉMÁSZ már korábban döntött arról, hogy személyes ügyfélszolgálati irodáit további intézkedésig zárva tartja, vállalták, hogy egyetlen lakossági ügyfélnél sem kapcsolják ki tartós számlatartozás miatt az áramot, illetve több halasztható tevékenységet is leállítottak annak érdekében, hogy támogassák a koronavírus terjedésének megakadályozására tett intézkedéseket.

Budapest, 2020. március 19.

Tisztelettel,
Dr. Boross Norbert
Kommunikációs igazgató
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.