OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. március 20., péntek 12:20

Az orvosikannabisz-ágazat vezetői szerte a világról részt vesznek egy virtuális konferencián azzal a céllal, hogy megvitassák az egészségügyi és gazdasági válsághelyzetet
    Washington, 2020. március 20., péntek (Business Wire/OTS) - A Global Cannabis Town Hall elnevezésű első virtuális konferencia házigazdája a New Frontier Data - A globális COVID-19 járvány kitörése és azt követően a konferenciák világszerte való törlése/elhalasztása közepette a globális oroviskannabisz-ágazatra vonatkozó adatok, elemzések és üzleti információk terén szaktekintélynek számító New Frontier Data összehívja az ágazat vezetőit a világ minden tájáról egy egynapos, virtuális találkozóra, hogy megvitassák a világ egyik leggyorsabban növekvő iparágának új realitásait. A Global Cannabis Town Hall: New Economic Realities (Globális kannabisz piactér: új gazdasági realitások) elnevezésű virtuális konferenciára 2020. április 2-án kerül sor, és megrendezésében a házigazdát számos együttműködő szervezet segíti: ExpoCannaBiz (Latin-Amerika), CannaTech (Közel-Kelet és az ázsiai és csendes-óceáni térség), New West Summit (Észak-Amerika), RASB Media (Európa) és a CannabisBPO.

    "Kötelességünknek éreztük, hogy ebben a világban eddig soha nem tapasztalt változásokat hozó időszakban, amikor szédületes gyorsasággal követik egymást az események, közzétegyük a legfrissebb tudományos és gazdasági adatokat annak érdekében, hogy átsegítsük az ágazat szereplőit a válságon" - nyilatkozta a New Frontier Data alapítója és vezérigazgatója, Giadha Aguirre de Carcer. "Valós idejű láthatóságot szeretnénk biztosítani az új regionális normák létrejöttéről a globális orvosikannabisz-ágazat számára, amely az előrejelzések szerint szilárd támasza lesz a gazdaságoknak a jelenlegi globális társadalmi-gazdasági válság idején."

A jelenlegi gazdasági feltételek közepette fennálló regionális kockázatok, illetve kínálkozó lehetőségek, és főként az ezek által az orvosikannabisz-használatot szabályozó politikákra, regionális piacokra és vállalkozásokra gyakorolt várható hatások feltérképezését célzó megbeszéléseket Tim Seymour, a CNBC televíziós csatorna Fast Money című műsorának társ-házigazdája és Carl Cameron, a Fox News kábeltelevíziós csatorna korábbi fehér házi tudósítója fogja vezetni és moderálni, regionális ágazati szakértők, globális közgazdászok, kormányzati szabályozó hatóságok képviselői, tudományos kutatók és az orvosikannabisz ágazat vezető szereplőinek képviselői segítségével. A konferencián neves meghívott előadók, köztük a kannabisszal kapcsolatos genetikai kutatások kiemelkedő alakja, Dr. Reggie Gaudino, igyekeznek majd rávilágítani a kannabiszt övező mítoszok és a valós tények közti különbségekre, és tájékoztatást adnak a CBD-nek a jelenlegi járványt okozó koronavírusra gyakorolt vírusölő és gyulladásgátló hatásairól.

A megvitatott témakörök közé tartoznak az alábbiak:
     -    A globális orvosikannabisz-ágazat társadalmi-gazdasági státusza 2020-ban
     -    A koronavírus hatása a kannabiszpiacokra régiók szerinti bontásban
     -    Kockázatok és lehetőségek régiók szerinti bontásban
     -    A legfrissebb információk az észak-amerikai helyzetről - A New West Summit előadása
     -    A legfrissebb információk az európai helyzetről - A RASB előadása
     -    A legfrissebb információk a latin-amerikai helyzetről - Az ExpoCannaBiz előadása
     -    A legfrissebb információk a közel-keleti és az ázsiai és csendes-óceáni térségben fennálló helyzetről - A CannaTech előadása

Amit a Global Cannabis Town Hall: New Economic Realities konferenciáról tudni kell…

Az orvosikannabisz-ágazat vezetői szerte a világról meghívást kaptak, hogy részt vegyenek 2020. április 2-án egy most első alkalommal megrendezésre kerülő virtuális konferencián, melynek célja a jelenlegi egészségügyi és gazdasági válság hatásainak megvitatása. További információkért erről a különleges, egynapos, virtuális eseményről, melynek házigazdája a New Frontier Data lesz, kérjük, látogasson el az esemény cégünk által létrehozott honlapjára.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200319005177/en/

Kapcsolat:
Caroline Kowalski
media@NewFrontierData.com

Forrás: New Frontier Data

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.