OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. május 8., péntek 10:50

A Zynga nyilvánosságra hozta a 2020-as év első negyedévében elért pénzügyi eredményeit (1. rész)
    San Francisco, 2020. május 8., péntek (Business Wire/OTS) - A vállalat a Zynga megalapítása óta az eddigi legmagasabb első negyedéves árbevételt és foglalási volument érte el - Az élő szolgáltatások portfólió kiváló teljesítménye a vártnál jobb összesített eredményeket hozott - A vállalat növelte a 2020-as teljes évre vonatkozó árbevételi és foglalási volumenre vonatkozó előirányzatát - A Zynga Inc. (Nasdaq: ZNGA) ma közzétette a 2020. március 31-én végződő első negyedévben elért pénzügyi eredményeit a vezetőség által kiadott és a vállalat honlapjának Befektetői kapcsolatok (Investor Relations) aloldalára feltöltött, befektetőknek szóló negyedéves bevételi tájékoztató levélben (Q1 2020 Quarterly Earnings Letter). Lásd a csatolt Negyedéves bevételek című levelet (Quarterly Earnings Letter), amely hozzáférhető a következő internetes címen is: http://investor.zynga.com/financial-information/quarterly-results

        Ez a sajtóközlemény multimédia elemeket is tartalmaz. A teljes közlemény a következő internetes címen tekinthető meg: https://www.businesswire.com/news/home/20200506005106/en/

"Ezekben a példa nélkül álló időkben a Zynga küldetése - az emberek játékok révén való összekapcsolása szerte a világon - még fontosabbá és sokatmondóbbá vált vállalatunk számára. Most, amikor az emberek a világon mindenhol otthon maradnak, a barátok és a családok egyre inkább felismerik, hogy a közösségi játékok hihetetlenül vonzó és hozzáférhető módját kínálják az egymással való kapcsolatteremtésnek és kapcsolattartásnak" - magyarázta Frank Gibeau, a Zynga vezérigazgatója. "Büszke vagyok arra, hogy a Zynga csapata úgy reagált erre a különleges helyzetre, hogy továbbra is magas minőségű élő játékszolgáltatásokat biztosított szerte a világon a sok millió játékos számára. Rendkívül hálásak vagyunk azért a lehetőségért, hogy szórakozást és társadalmi kapcsolatokat biztosíthatunk, illetve a közösséghez tartozás érzését nyújthatjuk rajongóinknak e világjárvány idején."

A vezetősége telefonkonferenciát is szervez csendes-óceáni idő szerint ma délután 2:00-kor (keleti parti idő szerint du. 5:00-kor) a vállalat által elért eredmények megvitatása céljából. A telefonkonferencia során a résztvevők feltehetik kérdéseiket, és a Zynga igyekszik minél több kérdésre késedelem nélkül válaszolni

A telefonkonferencia (amely rögzítésre kerül, és a befejeződését követően az arról készült felvétel hozzáférhető lesz a Vállalat honlapján) a http://investor.zynga.com internetes címen érhető el, valamint az alábbi betárcsázási telefonszámokon:
     -    Díjmentes hívószám: (800) 537-0745
     -    Nemzetközi hívószám: (253) 237-1142
     -    A telefonkonferencia azonosító kódja: 3119964

Amit a Zynga Inc.-ről tudni kell…

A Zynga az interaktív szórakoztatási ágazat egyik globális vezető vállalata, mely küldetésének tekinti az emberek játékok révén való összekapcsolását szerte a világon. Ez idáig több mint egymilliárd ember játszott a Zynga franchise játékaival, köztük a következőkkel: CSR Racing™, Empires & Puzzles™, Merge Dragons!™, Words With Friends™ és Zynga Poker™. A Zynga játékai több mint 150 országban érhetők el, és szerte a világon játszhatók közösségi oldalakon és mobileszközökön egyaránt. A 2007-ben alapított vállalat központja San Franciscóban található, és a cég irodákat működtet az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában, az Egyesült Királyságban, Írországban, Indiában, Törökországban és Finnországban is. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra (www.zynga.com) vagy kövesse a Zynga-t a Twitterren, az Instagramon, a Facebookon, illetve kísérje figyelemmel a cég blogját: Zynga blog!

Előremutató állítások

Ez a sajtóközlemény olyan előremutató állításokat tartalmaz, amelyek többek közt a vállalat 2020-as teljes évre vonatkozó árbevételi és foglalási volumenre vonatkozó előirányzatára vonatkozó előrejelzésekkel kapcsolatosak. Az előremutató állítások többnyire olyan szavakat tartalmaznak, mint a "kilátások", "prognosztizált", "tervezett", "szándékozik", "lesz", "várakozásaink szerint", "úgy hisszük", "célunk", illetve "várhatóan", és a jövő idejű állítások általában előremutató állításoknak tekintendők. Az ezekben az előremutató állításokban említett tervek elérése vagy sikere jelentős mértékben függ különféle kockázatoktól és bizonytalansági tényezőktől, illetve a feltételezések helytálló voltától. Ezért nem szabad túlzott mértékben támaszkodni ezekre az előremutató állításokra, mivel azok a számunkra jelenleg (azaz a sajtóközlemény kiadásának időpontjában) rendelkezésre álló információkon alapulnak. Cégünk nem vállal kötelezettséget ezeknek az állításoknak a frissítésére. További információk ezekről a kockázatokról, bizonytalansági tényezőkről és feltételezésekről részletesebben kifejtésre kerültek vagy kifejtésre fognak kerülni az Amerikai Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdefelügyeletéhez (Securities and Exchange Commission [a továbbiakban "SEC"]) cégünk által benyújtott nyilvános dokumentumokban, amelyeknek másolata beszerezhető a vállalat honlapjának Befektetői kapcsolatok (Investor Relations) aloldalán a http://investor.zynga.com internetes címen, illetve a SEC honlapján a www.sec.gov internetes címen. (folyt.)



2020. május 8., péntek 10:51

A Zynga nyilvánosságra hozta a 2020-as év első negyedévében elért pénzügyi eredményeit (2. rész)
    San Francisco, 2020. május 8., péntek (Business Wire/OTS) -

    A szerkesztő megjegyzése

A Zynga vágóképeiért és a játékaira vonatkozó legfontosabb sajtóanyagokért kérjük, látogasson el a következő internetes címre: https://bit.ly/ZyngaQ12020Earnings

Tekintse meg az eredeti sajtóközleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200506005106/en/

Kapcsolat:

Befektetői kapcsolatok:
Rebecca Lau
Investors@zynga.com

Sajtókapcsolatok:
Sarah Ross
Sarah@zynga.com

Forrás: Zynga

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.