OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. május 8., péntek 13:40

Május 8-án kerül sor a COVID-19-járvány ellen az élvonalban bátran küzdőkről szóló történeteket elmesélő "Regular Heroes" (Hétköznapi hősök) című Amazon Original sorozat premierjére (1. rész)
    Culver City, Kalifornia állam, USA, 2020. május 8., péntek (Business Wire/OTS) - A nyolc epizódból álló dokumentumfilm-sorozat legelső epizódjában különleges vendégként látható lesz Alicia Keys - A szerte az Amerikai Egyesült Államokban a közösségeikért harcoló hősöket bemutató új epizódok hetente kerülnek adásba a Prime Videon

    A RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ KÉPEK MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON IDE: https://amznstudios.app.box.com/s/65rcjdo0wyczo7yz808rx8h1k3a1gymq

AZ ELŐZETES MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON IDE: https://www.youtube.com/watch?v=3ZTVwGo_oHY&feature=youtu.be

A Regular Heroes (Hétköznapi hősök) egy nyolc epizódból álló dokumentumfilm-sorozat, amely olyan emberek nagylelkű hozzájárulását és személyes áldozatvállalását mutatja be, akik sokszor erejükön felül igyekeznek támogatni közösségeiket a COVID-19-járvány okozta válsághelyzetben. A sorozat premierjére az Amerikai Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában és Ausztráliában május 8-án, pénteken kerül sor az Amazon Prime Videon. A különböző városok (többek közt New York City, Los Angeles, New Orleans, Chicago és Seattle) hétköznapi hősei fáradhatatlan munkájának és erőfeszítéseinek bemutatásán felül a sorozat további segítséget nyújt áruk, szolgáltatások és egyebek adományozásával, hogy támogassa e hétköznapi hősöket a közösségeik szolgálatában végzett küzdelemben. A Regular Heroes sorozat egymást követő részei péntekenként kerülnek majd adásba. A sorozat premierje az Amazon Prime Video összes többi szolgáltatási területén 2020. május 12-én lesz.

A Regular Heroes legelső részében a New York-i születésű, 15-szörös Grammy-díjas énekes, producer és szerző, Alicia Keys segít Trevor Henry, Burnell Cotlon és Athena Hayley bemutatásában, akik személyes áldozatvállalással igyekeznek támogatni családjukat és közösségüket. Az első epizódban ugyanakkor hallható lesz Keys "Good Job" című új, megható dala is. Az újabb hétköznapi hősöket bemutató további epizódokról és az azokban megjelenő vendégszereplőkről az érdeklődők később kaphatnak majd tájékoztatást.

"Ez a show egyszerűen fantasztikus!!! Annyira természetes és őszinte! Boldog vagyok, hogy ez a sorozat nem csak általánosságokról szól, hanem valódi történeteket mesél el, megnevezve az olyan rendkívüli embereket, mint amilyen Trevor, Burnell és Hayley. Ők azok, akiket minden este 7 órakor megtapsolunk New Yorkban. Ők a mi hőseink. Igazi megtiszteltetés számomra, hogy részt vehetek az ünneplésükben!!" - nyilatkozta Keys.

"Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy leróhatjuk tiszteletünket ezek előtt az emberek előtt, akik olyan sokat tesznek közösségeik tagjaiért. Ennek a show-nak az elkészítésére olyan egyének példája inspirált, akik nap mint nap sokat tesznek másokért, és ezekben a nagy kihívást jelentő időkben sokszor erejükön felül is megpróbálnak segíteni. Igazi példaképek ők, és alig várjuk, hogy megoszthassuk történetüket a Prime Video előfizetőivel szerte a világon" - mondta Jennifer Salke, az Amazon Studios vezetője.

Első epizód (2020. május 8.): "A New Type Of Hero" ("Újfajta hős"); különleges vendégszereplő: Alicia Keys. Bemutatjuk

TREVOR HENRY-t (NEW YORK CITY)
A Bronx-ban született és nevelkedett Trevor Henry (férj és négy gyermek apja) rangidős készletező szakemberként (Senior Inventory Specialist) dolgozik a HSS kórházban (Hospital for Special Surgery). Napi 10 órát dolgozik, hogy támogassa a kórház orvosait és nővéreit, akik a legsúlyosabb állapotú COVID-19-ben szenvedő pácienseket gondozzák. Miután letelik a kórházi munkaideje, Trevor felváltja feleségét, aki szintén az egészségügyi alapellátásban dolgozik egy New York-i kórházban, és otthon segíti a gyerekeket a tanulásban.

BURNELL COTLON-t (NEW ORLEANS)
Az utóbbi 10 évben Burnell Cotlon oszlopos tagja volt a New Orleans Lower 9th Ward elnevezésű negyedében lakók közösségének. Miután a Katrina hurrikán romba döntötte a város szinte valamennyi üzletét, Burnell az addig megtakarított összes pénzét egy élelmiszerüzlet létrehozásába fektette, amely a "Burnell's 9th Ward Grocery" nevet kapta. Most, a járvány idején az 5 mérföldes sugarú körben található egyetlen élelmiszerüzletet üzemeltető Burnell továbbra is ellátja vevőit, akik közül sokan elvesztették munkájukat az elbocsátások miatt, és sokszor adományként biztosít élelmiszert a rászorulóknak. Burnell küldetésének tekinti, hogy a Lower 9th Ward negyed az életszínvonal tekintetében felzárkózzon New Orleans többi negyedéhez.

és
ATHENA HAYLEY-t (LOS ANGELES)
Athena Hayley, akit mindenki csak a vezetéknevén ismer, régebben hajléktalanként tengődött, és miután sikerült munkát és lakást szereznie, azt tűzte ki céljául, hogy segítse azokat, akik hozzá hasonlóan elvesztik otthonukat. Hayley-nek, aki egy pillanatra sem adta fel a reményt és keményen küzdött helyzete megváltoztatásáért, végül sikerült lakáshoz jutnia, amelynek nappaliját azonnal bérbe adta, hogy legyen miből megélnie, és félretehessen egy kis pénzt a "Szeretem a Szomszédom Alapítvány" (Love My Neighbor Foundation) létrehozása céljára. Az elmúlt öt évben Hayley a Los Angeles nem túl jó hírű Skid Row negyedében élők védőangyala volt, és az általa létrehozott szervezeten keresztül segít a rászorulók élelemmel és ruhával való támogatásában. (folyt.)



2020. május 8., péntek 13:41

Május 8-án kerül sor a COVID-19-járvány ellen az élvonalban bátran küzdőkről szóló történeteket elmesélő "Regular Heroes" (Hétköznapi hősök) című Amazon Original sorozat premierjére (2. rész)
    Culver City, Kalifornia állam, USA, 2020. május 8., péntek (Business Wire/OTS) -

    A Regular Heroes dokumentumfilm-sorozat olyan embereket - többek közt egészségügyi alkalmazottakat és sürgősségi ellátást végzőket, élelmiszerüzletben dolgozókat, farmereket, buszvezetőket, árukiszállítókat, higiéniai munkásokat és rendőröket - mutat be, akik különböző területeken ugyan, de munkájukkal hozzájárulnak városuk és közösségük életének jobbá tételéhez. Ha Ön vagy Önnek egy ismerőse kiemelkedő munkát végez a közösség érdekében, kérjük, jelentkezzen a Regular-Heroes.com weboldalon.

A Regular Heroes készítője az Amazon Studios a Philymackkal, a TyTy & Jay Brown Productions-zel és az MGM produkciós cégével, a Big Fish Entertainmenttel együttműködésben. A vezető producerek Philip McIntyre, John Lloyd Taylor, Laurence "Jay" Brown, Tyran "Ty Ty" Smith, Dan Cesareo, Lucilla D'Agostino és Jordana Starr.

Amit a Prime Videoról tudni kell…

A Prime Video streamingszolgáltató gyakorlatilag bármilyen eszközön megtekinthető digitális videók hatalmas gyűjteményét kínálja ügyfeleinek.

     -    A Prime Video kínálata: Megtekinthet rengeteg népszerű mozifilmet és TV show-t, díjnyertes Amazon Original sorozatokat és egyéb exkluzív programokat, sportközvetítéseket és számos egyéb kategóriába tartozó tartalmat, köztük olyanokat, mint az Emmy-díjas Fleabag (Bolhafészek) és a The Marvelous Mrs. Maisel (A csodálatos Mrs. Maisel), a Tom Clancy nevével fémjelzett Jack Ryan, a Late Night, melynek forgatókönyvét Mindy Kaling írta, a Donald Glover által írt és szereplésével készült Guava Island, az Oscar-díjra jelölt The Big Sick (Rögtönzött szerelem), a Troupe Zero, a The Boys, a Homecoming (Hazatérés), a csütörtök esti futballközvetítések (Thursday Night Football) és számos harmadik féltől átvett, illetve saját kiadású egyéb tartalom. A Prime Video streamingszolgáltatás több mint 240 országban és területen érhető el világszerte (a kínálat és a címek a helyszíntől függően eltérők lehetnek).

     -    Számos csatorna a Prime Video Channels előfizetők számára: A Prime tagok több mint 100 csatornával bővíthetik menüjüket, amelyek közt megtalálható az HBO, a Cinemax, a STARZ, a SHOWTIME, a CBS All Access, az NBA League Pass és az MLB.tv. Mindehhez nincs szükség sem külön alkalmazásra a letöltéshez, sem kábelre. Az ügyfél kizárólag azokért a csatornákért fizet, amelyeket kiválaszt, és bármikor törölheti az előfizetést. A választható csatornák teljes listája a következő címen áll rendelkezésre: amazon.com/channels.

     -    Bérlés vagy vásárlás: Több ezer tétel, köztük újonnan megjelent mozifilmek és jelenleg futó TV show-k teljes évadjai közül bérelhetik ki vagy vásárolhatják meg a kívánt tartalmakat az ügyfelek, a Prime tagok pedig bizonyos tartalmakhoz különleges engedményekkel juthatnak hozzá.

     -    Azonnali hozzáférés: Otthon vagy útközben, több száz kompatibilis eszköz bármelyikén megtekinthetők a tartalmak. Streamelhetők az internetről vagy az okostelefonra, táblagépre, set-top box egységre, játékkonzolra vagy egyes okostelevíziókra telepített Prime Video alkalmazás segítségével. A kompatibilis eszközök listája a következő címen érhető el: amazon.com/howtostream.

     -    Rendkívüli nézői élmény: A különleges tévézési élményt 4K felbontású Ultra HD és HDR (High Dynamic Range [nagy dinamikatartomány]) technológiával készült tartalmak biztosítják. Az exkluzív X-Ray hozzáféréssel a nézők az IMDb adatbázisból származó adatokat közvetlenül a képernyőn tekinthetik meg, bepillantást nyerve a színfalak mögé, és érdekes információkat tudhatnak meg kedvenc mozifilmjükről vagy TV show-jukról. A programokat egyes mobil eszközökre akár le is tölthetik, és elmenthetik későbbi, offline megtekintés céljára.

A Prime Video csak az egyike a Prime tagsággal járó számos szolgáltatásnak: a Prime tagok számára korlátlan díjmentes gyorskiszállítási opciók állnak rendelkezésre az Amazon.com weboldalon megvásárolható több millió termék esetében, korlátlan tárhelyet vehetnek igénybe fényképeik tárolásához, számos exkluzív vásárlási lehetőség és árengedmény közül válogathatnak, és hirdetésektől mentes lejátszási listák és Kindle e-könyvek is színesítik a kínálati palettát. A Prime-ra való feliratkozáshoz, illetve az Amazon Prime ingyenes kipróbálásához látogasson el a következő weboldalra: amazon.com/prime.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200507005887/en/

Kapcsolat:

MÉDIAKAPCSOLATOK:

Amazon Studios:
Kristen Hall
Kristen.Hall@AmazonStudios.com

Philymack:
Alexis Rasten
Alexis@Philymack.com

Big Fish Entertainment:
Leslie Oren, Babygrande PR
leslie@babygrandepr.com

Forrás: Amazon Prime Video


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.