OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 29. péntek
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. május 12., kedd 10:32

A Walton befektetői számára 21,3 millió kanadai dollár értékű kifizetés teljesítését hagyta jóvá
    Phoenix, 2020. május 12., kedd (Business Wire/OTS) - A Walton, amely elsősorban ingatlanbefektetésekkel és földtulajdon-kezeléssel foglalkozik, örömmel jelenti be, hogy a Walton által kezelt szervezetek (ideértve a Roll-Up Corporationt (RUC), a McConachie Asset Management Corporationt, a U.S. Dollar 1 Corporationt, a U.S. Dollar 2 Corporationt és a WIGI Restructured Bond Corporationt) által befektetői számára teljesítendő, összesen 21 315 034 kanadai dollár értékű (osztalék-) kifizetést hagyott jóvá áprilisban.

    A vállalat 2020. április 24-én 8,3 millió kanadai dollár értékű kifizetést teljesített a Roll-Up Corporation (RUC) részvényesei számára. Az előfejlesztés alatt álló telkeket/földterületeket tulajdonló/kezelő 132 kanadai szervezet összeolvadásával létrehozott, több mint 27 000 részvényessel rendelkező RUC kezelője a Walton Global Investments, Ltd. A RUC az Amerikai Egyesült Államok és Kanada legfontosabb gyorsan növekedő piacain összesen mintegy 8700 hektárnyi előfejlesztés alatt álló telekben/földterületben rendelkezik tulajdonrésszel.

A Waltonhoz tartozó McConachie Asset Management Corporation 5 515 035 kanadai dollár értékű kifizetést teljesített a McConachie Asset Management kötvénytulajdonosainak 2020. április 30-án. Ez a kifizetés magában foglalt tőkevisszafizetést és kamatkifizetéseket egyaránt. A McConachie egy Edmonton városában (Alberta állam) a Walton projektmenedzserként való közreműködésével folyó lakóingatlan-fejlesztési projektet kezelő vállalat. A Walton a tavalyi évben elvégzett minden főbb építési tevékenységet, és szerződéssel rendelkezik az összes hátralévő telekre vonatkozóan. A Walton továbbra is figyelemmel kíséri a COVID-19-járvány következtében kialakult helyzetet és annak a fejlesztési projektre gyakorolt esetleges hatásait.

A Walton jóváhagyása alapján ugyanakkor 2020. április 4-én a U.S. Dollar 1 Corporation további 924 999,97 kanadai dollár, a U.S. Dollar 2 Corporation pedig 274 999,94 kanadai dollár értékű kifizetést teljesített.

Végül pedig a WIGI Restructured Bond Corporation (WIGI RBC) 2020. május 5-én 6 300 000 kanadai dollár értékű készpénzkifizetést teljesített, amely e szervezet részéről az első kifizetés volt.

"Ez a Walton által kezelt öt szervezet rendkívül dinamikusan fejlődött a 2020-as elejéig, és nagy örömünkre szolgál, hogy teljesíthetjük ezeket a kifizetéseket befektetőink számára. Vállalatunk továbbra is fokozott figyelemmel kíséri a COVID-19-járvány hatásait, és igyekszünk minél több ügyletet lezárni egyedi kilépési megoldásaink alkalmazásával. A Walton vagyonkezelési modellje kitűnő lehetőségeket kínál az építőcégek és a befektetők számára, és alig várjuk, hogy a 2020-as év során további ügyleteket zárhassunk le" - nyilatkozta Bill Doherty, a Walton Vállalatcsoport vezérigazgatója.

Amit a Waltonról tudni kell…

A Walton magánkézben lévő, vezető globális ingatlanbefektektő, földtulajdon- és ingatlankezelő vállalat, amely több mint 40 éve foglalkozik a legnagyobb növekedést mutató területek stratégiai szempontból kiemelkedő részein elhelyezkedő telkek és ingatlanok vásárlásával, fejlesztésével és kezelésével. A vállalat befektetői és üzleti partnerei nevében 3,8 milliárd USA dollár értékű ingatlant kezel Észak-Amerikában. A Walton több mint 42 000 hektárnyi földterület birtokol, fejleszt és kezel az Amerikai Egyesült Államokban és Kanadában. A Walton Csoport legfontosabb vállalatai közé a következők tartoznak: Walton Global Holdings, Walton International Group és Walton Development and Management. További információkért kérjük, látogasson el honlapunkra: Walton.com.

Tekintse meg az eredeti közleményt a következő internetes címen: businesswire.com: https://www.businesswire.com/news/home/20200511005247/en/

Kapcsolat:

MÉDIAKAPCSOLATOK:
Jennifer Whittle
LAVIDGE
480-236-2761
Jwhittle@lavidge.com

Forrás: Walton


E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.  

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.