OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. március 28. csütörtök
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. május 26., kedd 08:01

Az UiPath meghirdette a 2020. évi Automatizálási díjakra vonatkozó pályázatot a közép- és kelet-európai és törökországi fejlődő start-up, illetve scale-up vállalkozások támogatása céljából (1. rész)
    Bukarest, Románia, 2020. május 26., kedd (Business Wire/OTS) - A vállalati robotizált folyamatautomatizálási (RPA) szoftverek területén vezetőnek számító vállalat, az UiPath ma meghirdette a cég által kiadott automatizálási díjakra vonatkozó, 2020. évi pályázatot, az UiPath Automation Awards 2020-at. A pályázat, amelyre a közép- és kelet-európai régióban és Törökországban működő, B2B-szoftverautomatizálással foglalkozó fejlődő start-upok és scale-up vállalkozások (gyorsan növekvő, jellemzően technológiai vállalatok, amelyek több mint 1 millió euró tőkebefektetéssel rendelkeznek) jelentkezését várják, a szoftverautomatizálás terén legígéretesebbnek ítélt és újonnan megjelenő, tehetséges gazdasági szereplők támogatását célozza a Microsoft által felkínált 50 000 euró pénzdíj, valamint az UiPath szakértői által nyújtott mentorálás, technikai és marketing támogatás és a vállalat globális ügyfélportfóliójához való hozzáférés biztosítása révén.

    Az idei verseny célja az, hogy a tavalyi évben először megrendezett pályázat sikerére építve (amelyre több mint 16 országból érkeztek pályázatok) olyan új technológiákat és vállalatokat azonosítson a régióban, amelyek akár globális szinten is hatást gyakorolhatnak a szegmensre és erősíthetik az automatizálási megoldások szélesebb értelemben vett ökoszisztémáját. A pályázatot az UiPath a közép- és kelet-európai régió és Törökország induló vállalkozásainak támogatása és a folyamatosan növekvő automatizálási szektor (különösen a mostani válsághelyzetben való) további fejlődésének elősegítése iránti elkötelezettsége jegyében indítja el ismét.

Az utóbbi hónapokban az automatizálás kulcsfontosságú tényezőnek bizonyult az állami szektor szervezeteinek és számos más szektor vállalatainak támogatásában, mivel jelentős mértékben hozzájárult ahhoz, hogy a COVID-19-járvány okozta válság közepette biztosítani lehessen az üzleti tevékenységek folytatólagosságát. Az automatizálásra a vállalkozások ma már úgy tekintenek, mint megbízható, skálázható és hatékony eszközre, amely számos területen alkalmazható, ahogyan az a mostani világjárvány idején is bebizonyosodott: a HR szakembereket támogató automatizálási megoldások tették lehetővé például az újonnan felvett munkavállalók távoli eszközök segítségével való integrálását a vállalati szervezetbe (az ún. "onboardingot"), segítették az orvosokat és nővéreket abban, hogy több időt nyerjenek betegeik számára és hozzájárultak a légifuvarozóknál a légiközlekedés leállítása miatt felhalmozódott szállítmányok címzettekhez való gyors eljuttatásához.

Az automatizálással foglalkozó start-upok és korai fejlődési szakaszban lévő vállalkozások idén két kategóriában pályázhatnak:
     -    Start-up Automation Award (Start-up automatizálási díj) - kizárólag olyan, a magvető vagy azt megelőző fejlődési szakaszban lévő start-up vállalkozások pályázhatnak, amelyeknek két- vagy többfős csapata életképes automatizálási terméket fejlesztett ki és ez idáig összesen 1 millió USA dollár összegű forrást gyűjtött.

         A nyertes 50 000 eurós pénzdíjban részesül, valamint az UiPath szakértői által nyújtott mentorálást, marketing és technikai támogatást kap 12 hónapon keresztül. Továbbá biztosítják számára azt a lehetőséget is, hogy az UiPath által szervezett rendezvényeken, valamint a vállalat különféle kommunikációs csatornáin keresztül bemutathassa termékeit.

     -    Scale-up Automation Award (Scale-up automatizálási díj) - kizárólag olyan négy- vagy többfős, összeforrott csapattal rendelkező vállalkozások pályázhatnak, amelyek legfeljebb 3 ügyfélnek már eladták az általuk kidolgozott, működő automatizálási technológiát és megkapták érte a vételárat, és ez idáig legfeljebb 3 millió USA dollár összegű forrást gyűjtöttek.

         A nyertes C-szintű mentorálási és értékesítési támogatásban részesül, ideértve a lehetőséget, hogy bemutassa díjnyertes technológiáját az UiPath által erre a célra kiválasztott globális ügyfeleknek, továbbá automatizálási megoldásai bemutatásra kerülnek az UiPath Immersion Lab egységében, az UiPath által szervezett eseményeken és az UiPath kommunikációs csatornáin keresztül.

Az automatizálással foglalkozó start-up és scale-up vállalkozások mától 2020. augusztus 30-ig nyújthatják be pályázatukat az UiPath Automation Awards 2020 pályázatbeadási weboldalon (https://www.uipath.com/company/automation-awards-cee-edition). A pályázók közül az egyes kategóriák első helyezettjeit a következő tagokból álló zsűri választja ki: Violeta Luca - a Microsoft Romania vezérigazgatója, Vargha Moayed - az UiPath stratégiai vezetője, Boris Krumrey - az UiPath Automation Innovations egységének alelnöke, Vijay Khanna - az UiPath vállalati fejlesztési vezetője, Dan Lupu - az Early Bird Capital résztulajdonosa és Stephen Allott - a Seedcamp kockázatitőke befektetésekért felelős résztulajdonosa.

Vargha Moayed, az UiPath stratégiai vezetője a következőket nyilatkozta: "Az igazán jó technológiák arról ismerhetők fel, hogy válság idején rugalmasnak és értékállónak bizonyulnak. A globális RPA piac vezetőjeként küldetésünknek tekintjük, hogy demokratizáljuk az automatizálási technológiákhoz való hozzáférést és erősítsük a globális automatizálási ökoszisztémát. Örömünkre szolgál, hogy kézzel fogható támogatást nyújthatunk az automatizálás legújabb bajnokainak Közép- és Kelet-Európában és Törökországban."(folyt.)



2020. május 26., kedd 08:01

Az UiPath meghirdette a 2020. évi Automatizálási díjakra vonatkozó pályázatot a közép- és kelet-európai és törökországi fejlődő start-up, illetve scale-up vállalkozások támogatása céljából (2. rész)
    Bukarest, Románia, 2020. május 26., kedd (Business Wire/OTS) -

    Violeta Luca, a Microsoft Romania vezérigazgatója elmondta: "A Microsoftnál arra törekszünk, hogy az általunk 'érdemi innovációnak' nevezett innovációt képviselő megoldásokat vezessünk be, azaz olyan termékeket és szolgáltatásokat, amelyek jobbá teszik mindennapi életünket, de ugyanakkor képesek arra is, hogy megváltoztassák az egész világot. Ezért izgatottan várjuk az UiPath 2020. évi közép- és kelet-európai automatizálási pályázatának eredményét, és megtiszteltetésnek érezzük, hogy részesei lehetünk ennek kezdeményezésnek egy olyan időszakban, amikor a társadalomnak és a gazdaságnak minden eddiginél nagyobb szüksége van az innovációra ahhoz, hogy új lehetőségek kiaknázásával felgyorsítsa egy olyan jövő elérését, amely mindenki számára előnyöket biztosít."

Tomasz Wesołowski, a 2019. évi Start-up Automation Award nyertese, az Edward.ai társalapítója és vezérigazgatója szerint "az UiPath automatizálási pályázatában való részvétel nagyon értékes tapasztalatokat adott az Edward.ai számára. A start-up díj elnyerése óta rendkívüli érdeklődés irányul felénk a befektetők részéről szerte Európából. De ami még ennél is nagyobb jelentőségű számunkra, az az, hogy az UiPath csapatának támogatásával kidolgozhattunk egy közös POC-t, amely most bemutatásra kerül az UiPath Immersion Lab-jeiben."

Adrian Daniel Cernat, a 2019. évi Scale-up Automation Award nyertese, a SmartDreamers alapítója és vezérigazgatója kifejtette: "Az UiPath CEE Automation Awards elnyerése azt jelenti számunkra, hogy az RPA piac vezetője elismerésre érdemesnek minősítette a toborzás területén használható automatizálási modulunkat. Az UiPath csapatától kapott támogatás kulcsfontosságú volt számunkra automatizálási megoldásunk fejlesztése és az automatizálás ügyfeleink érdekében való demokratizálása terén, piaci belépési stratégiánk elmélyítése szempontjából, valamint több más alapvető területen."

A pályázatban a következő országok start-up és scale-up vállalkozásai vehetnek részt: Albánia, Fehéroroszország, Bulgária, Horvátország, Ciprus, Cseh Köztársaság, Észtország, Görögország, Magyarország, Lettország, Litvánia, Málta, Moldovai Köztársaság, Lengyelország, Románia, Szlovák Köztársaság, Szlovénia, Ukrajna és Törökország.

Amit az UiPath-ról tudni kell…

Az UiPath (https://www.uipath.com/) vezető szerepet játszik egy olyan jövő kialakítása terén, amelyben "elsőként automatizálással" kerülnek megoldásra a feladatok. A cég úgy képzeli el ezt a jövőt, hogy minden egyes személy számára rendelkezésre áll egy olyan robot, amely a mesterséges intelligenciára (AI) és a gépi tanulásra (ML) támaszkodva képes új készségek elsajátítására. Ingyenes és nyílt képzések biztosítása révén az UiPath szerte a világon emberek millióit vértezi fel a digitális érában kulcsfontosságú készségekkel, javítva az üzleti tevékenységek termelékenységét és hatékonyságát, az alkalmazottak elkötelezését és a vásárlói élményt.

A vállalat hiperautomatizálási platformja egyesíti a világ első számú robotizált folyamatautomatizálási (RPA) megoldását a hasznos kiegészítők és eszközök teljes palettájával, ideértve a folyamatbányászatot és -elemzést, lehetővé téve minden szervezet számára, hogy digitális üzleti tevékenységeiket eddig példátlan gyorsasággal fejlesszék és bővítsék. A vállalat már sikeresen megoldotta több millió ismétlődő, monoton feladat automatizálását szerte a világon üzleti vállalkozások és kormányzati szervezetek számára, ideértve a Fortune magazin 500 legnagyobb vállalatot felsoroló listáján szereplő cégek 50%-át és a Fortune magazin 10 legnagyobb vállalatot felsoroló listáján szereplő 8 céget.

Az UiPath nemrégiben első helyezést ért el a Deloitte értékelése szerint Észak-Amerikában a leggyorsabban növekvő állami és magánszektorbeli technológiai vállalatok közt (2019. évi The Deloitte Technology Fast 500 lista) és 3. helyen szerepel a Forbes magazin legjobb felhőalapú vállalkozásokat tartalmazó 2019. évi  2019 Forbes Cloud 100 elnevezésű listáján.

Kapcsolat:
Anna Ghica
anna.ghica@uipath.com
+31 629.119272

Forrás: UiPath

E közlemény hivatalos, mérvadó változata az eredeti forrásnyelven közzétett szöveg. A fordítás csak az olvasó kényelmét szolgálja, és összevetendő a forrásnyelven írt szöveggel, amely az egyetlen jogi érvénnyel bíró változat.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.