OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. május 12. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)
2020. július 1., szerda 08:36

Sörfürdő, ahol még mindig 100% gyógyvíz folyik
    Budapest, 2020. július 1., szerda (OTS) - Az a különleges helyzet állt elő, hogy egy Sörfürdő maradt az egyik a kevés helyek közül, ahol még igazi gyógyvízben tudunk fürdeni.

    A hírhez tartozó kép(ek) ingyenesen letölthető(ek) a következő
internetcímen:
http://ots.mti.hu/Pages/Picture.aspx?fi=OTS_20200701_001.jpg

A járvány miatt a fürdők kötelezve vannak arra, hogy a medencék vizét folyamatosan fertőtlenítsék. Ez nagyon fontos a vírus terjedésének meggátolásában, azonban kevésbé előnyös a gyógyvíz jótékony hatására nézve.

A Sörfürdő dézsáit 100 % tisztaságú termál gyógyvízzel töltik fel. Erre azért van lehetőség mert a dézsák vizét minden egyes vendég után leengedik és a alaposan kitakarítják.

A Sörfürdő talán az egyetlen olyan fürdő ma Budapesten, ahol másokkal együtt tiszta gyógyvízben tudunk fürdeni.

thermalbeerspa.com
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.