OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. május 12. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. július 3., péntek 12:30

Egyedi páciensportál és elektronikus páciensútmenedzsment a "My Doctor" rendelőben
    Budapest, 2020. július 3., péntek (OTS) - A közelmúltban nyitotta meg a kapuit a "My Doctor" rendelő, ahol a páciens már úgy kerül az orvos elé, hogy a személyes portálján megválaszolt egészségügyi kérdések alapján ismertek a beteg családi és személyes, egészségügyi kockázatai a gyógyító felé. Az orvos-beteg találkozó érdemi vizsgálattal és konzultációval telik, melynek végén egy "Egészségterv" segíti a további kivizsgálást vagy egészségmegőrzést.

        A Budán működő rendelő személyre szabott szolgáltatásaival kíván unikális lenni az egészségügyi szolgáltatók piacán. Ahogyan nincs két egyforma páciens, nálunk nincs két egyforma kivizsgálás - mondta el Kenéz Áron a "My Doctor" program vezetője. Egyedi páciensportálunk elektronikus előjegyzést és leletarchívumot is biztosít. Belgyógyászati, neurológiai, gasztroenterológiai, nőgyógyászati, kardiológiai területeken a diagnózis felállítását nemcsak labordiagnosztika és képalkotó eszközök segítik, hanem telemedicinális megoldások is.
     Foglalkozás egészségügyi tevékenységünkben egyedi portálmegoldásunkkal segítjük a munkáltatónak a vizsgálatok megszervezését és naprakész nyilvántartását. Nemcsak orvosi szolgáltatást, hanem teljes foglalkozás-egészségügyi páciensútmenedzsmentet biztosítunk munkáltatónak és dolgozónak egyaránt.
     Modern technológiával támogatott, szakszerű egészségügyi szolgáltatás A "My Doctor" program.

(További információk: https://mydoctor.biztosjovokep.hu)
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.