OTS Üzleti Sajtószolgálat
2021. május 12. szerda
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. július 8., szerda 09:35

Nagyátmérőjű medencetöltő vezeték 20 méter hosszú szakasza szorul cserére a XVI. kerületben
    Budapest, 2020. július 8., szerda (OTS) - Éjszaka is folyamatosan dolgoztak a Fővárosi Vízművek munkatársai

    
     A Fővárosi Vízművek szakemberei a nagy nyomással kiáramló víz megfékezése érdekében haladéktalanul a helyszínre siettek, és mindent megtettek, hogy a XVI. kerületi Szabadföld út - Cinke utca kereszteződésében eltört, 500 mm átmérőjű SENTAB vezeték sérült szakaszát mielőbb lezárják. A kedden délutáni csőtörés éjszakai feltárásakor szembesültek azzal, hogy az 1974-ben fektetett nagyátmérőjű vezeték több szakasza is cserére szorul. A négy, összesen 20 méter hosszan húzódó szál helyére gömbgrafitos öntöttvas csövek kerülnek a szerdai nap folyamán. Az első kettő szerelését már kora reggelre befejezték munkatársaink.

     Mivel a vezeték tölti fel a XVI. kerület jelentős részének vízellátását biztosító ilonatelepi gépházat és medencét, a törött vezeték feltárása, kiemelése és az új vezeték beüzemelése sajnos jelentős területen vízhiánnyal, illetve víznyomáscsökkenéssel jár. A javítási munkálatok idejére az érintett területen, Árpádföldön, Cinkotán és Ilonatelepen mozgó lajtos kocsik segítségével juthatnak ideiglenesen ivóvízhez a kerületnek ezeken a részein élők. A Fővárosi Vízművek szakemberei jól szervezett, folyamatos munkavégzéssel mindent megtesznek annak érdekében, hogy a vízszolgáltatás minél előbb helyreállhasson, ami sajnos így is csak a szerda esti órákra várható.

     Az okozott kellemetlenségekért elnézést kérünk, és köszönjük a kerületiek türelmét és megértését!

Fővárosi Vízművek
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.