OTS Üzleti Sajtószolgálat
2024. április 23. kedd
Ismertető
Az Üzleti Sajtószolgálat (Original Text Service - OTS) üzleti vállakozások, cégek, intézmények közleményeit, tájékoztatóit, meghívóit, állásfoglalásait közli. Szolgáltatásunk segítségével több mint 2000 újságírót és kommunikációs szakembert érhet el könnyen, gyorsan és költséghatékonyan – az Ön által megfogalmazott sajtóközleményt változtatás nélkül juttatjuk el az MTI-előfizetők szerkesztőségi rendszerébe vagy igény szerint akár a külföldi sajtóhoz is. (Az OTS anyagai nem képezik az MTI-kiadás részét, a szó szerint továbbított szövegekért minden esetben a közlő a felelős.)


2020. augusztus 6., csütörtök 10:15

Színes gálaműsorral támogatja a Városmajori Szabadtéri Színpad a szakmai összefogást
    Budapest, 2020. augusztus 6., csütörtök (OTS) - A Szabad Tér Színház 2020-as nyári évadának tervezése, szervezése közben nem lehetett figyelmen kívül hagyni a Covid-19 vírus okozta gyökeresen megváltozott élethelyzetet és a kulturális élet ellehetetlenülését: számos előadóművész került egzisztenciálisan is nehéz helyzetbe az előadások elmaradásával.

    A Városmajori Szabadtéri Színpad a szakma összefogását elősegítő gálaestet szervez, melynek célja a nehéz helyzetbe sodródott szakmabeliek megsegítése. Ennek szellemében a gálaest teljes bevételét a fellépő művészek között osztja majd szét.

A színház által meghirdetett kiemelten értékes eseményére két hét leforgása alatt több mint 200 pályázat érkezett. A felhívásra színészek, előadóművészek mellett zenészek, rendezőasszisztensek, súgók, ügyelők és mások is jelentkeztek a pályakezdőktől a legismertebb művészekig. A gálaműsor rendezésére Harangi Máriát, az est zenei megtervezésére pedig Mátyássy Szabolcsot kérte fel Benkő Nóra, aki idén márciustól vezeti a Városmajori Szabadtéri Színpadot.

Az Összefogás Gála eseménysorozata már délután elkezdődik a színpad közelében található SzabadTér Bisztro by Oscar bárban, ahol 14:00 és 19:00 között olyan sztárok lépnek majd fel, mint például az Eszterlánc zenekar, az AKT zenekar, Cseh Dávid Péter, Icons, Bardóczy Attila és az Ensemble430. A délután műsorvezetője Tihanyi Tóth Kinga lesz.

Az esti műsor 20 órakor kezdődik majd a Városmajori Szabadtéri Színpadon, amelyen mások mellett Haumann Péter és Haumann Petra, Koltai Róbert, Kautzky Armand, Ráckevei Anna, Mácsai Pál, Homonnay Zsolt, Kamarás Iván, Janza Kata és a Bese - Yengibarian duo szórakoztatja majd a közönséget. Az est házigazdái Peller Anna és Csonka András lesznek.

Az estet Bakó Gábor koreografálja, míg a gála élő zenéjét a Heuréka Pop Orchestra/Swing a la Django - Werner Gábor vezényletével - szolgáltatja.
    

-------------------------------------------------------------------

       Az OTS internetes oldalán található hírek, közlemények, fotók a forrásmegjelöléssel (OTS) szabadon és korlátozás nélkül felhasználhatók. Továbbközlés esetén a közzétevő köteles az átvett anyagot tartalmának torzítása nélkül, félreérthetőséget, rosszindulatú következtetéseket kizáró, az eredeti szövegkörnyezetnek megfelelő módon feldolgozni és megjelentetni.
       Az OTS hírek nem képezik az MTI hírkiadás részét, az MTI által szó szerint továbbított tartalomért minden esetben a beadó a felelős.
© Copyright MTI nonprofit Zrt.
       Az OTS szolgáltatással kapcsolatban további információt a (06-1) 441-9050 telefonszámon vagy a ots@mti.hu elektronikus levelező címen kaphat.

Vissza

Küldje tovább ismerősének

Nyomtatóbarát változat


RSS  ▪  Impresszum  ▪  Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zrt. © Minden jog fenntartva.